Монодиета - част 5

• 28 342
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
Мисля да си сваря една голяма бутилка, за да ми стигне за десетте дни, в които  се пие, а не да варя като луда всеки ден. Правя една тенджера и копривена водичка. Лепвам на масата картофите и двете отвари, и се мятам.

Кетунке мила , дано на теб гръмотръна да ти помогне повече отколкото на мен  Peace не станах вейка от него ама го пих известно време  Wink

Аз нещо не мога да отворя статията за картофите, я кажете набързо кво са прай и да почваме всички да ядем картофи  hahaha

# 511
Още не съм я купила. Първа грижа за утре са тръна и копривата  smile3521 smile3521 smile3521. Предполагам и сушена става. Все ще има в някоя билкова аптечка

# 512
ето ви за копривата-преди много години,тази книга ме зареби.
http://atanas.mipa-bg.com/herbs/copriva.html
пс
и моята е сушена.

# 513
Мецанче мен ми се отврати шоколада и то за седмици. Даже определено смятам че и кръвна захар качих щото като хапнах полвиния на обяд почна да ми се гади и до ден днешен няма вълчи апетит към сладкото. Има една книга на алън кар аз мога да отслабна или нещо такова в него се казва че сладкото е като наркотика и цигарите колкото повече ядеш толкова по ти се яде определено има истина в това.

# 514
............

Аз нещо не мога да отворя статията за картофите, я кажете набързо кво са прай и да почваме всички да ядем картофи  hahaha

Дани кило и половина картофки, миеш и режеш на шайби, печеш и това ти е за целия ден. Там пише без никви подправки без сол и мазнина ама при мен това няма да стане. Аз си сложих и сол щото така без сол нема как да ги лизна тия картофи  Laughing Laughing Laughing

# 515
Инче,  newsm51 newsm51 newsm51. Супер информация. И за колко много неща помага. doh doh doh

# 516
И аз си сложих сол и малко зехтинче, ама малкоооо

# 517
е,аз що не се отвратих след 300гр.масленки и суха паста? newsm78
сигурно съм повредена или трябва още да включа..
нали е преддиетен ден и за последно.. Embarassed

# 518
И аз съм се подредила, чакам мъжа ми да се върне от магазина и се мятам. Да Ви е сладко.

# 519
аз се сетих че  сигурно има и такива чайчета от коприва, такива може или си требе да търся баш си коприва, щото при нас малко тегава работата с намирането

# 520
mimi_msm,аз мога да не ям шоколад с дни,но отчупя ли парче,докато не го довърша не мирясвам,и със сладкото съм тъй...ще взема да пробвам шокоден.дано ми намалее пуста лакомия за сладко.

# 521
Зарязвам ви вече. Лека вечер на всички и умната.  Hug Hug Hug

# 522
Мисля да си сваря една голяма бутилка, за да ми стигне за десетте дни, в които  се пие, а не да варя като луда всеки ден....
ketuna, бях чела, а сега се разрових и намерих, че:

• Всички горчиви билки се варят 10-15 минути, отварата се оставя да се утаи и се прецежда.
  • Всички негорчиви и ароматични билки само се запарват и след това се накисват според указанията.
  • Корените, корите и семената се заливат първо със студена вода и след като се накиснат добре, се загряват до кипване.
  • Отварите и запарките от билки трябва да бъдат прясно приготвени, да не престояват повече от 24 часа, задължително да се съхраняват на тъмно и хладно място, но не в хладилник. За предпочитане е да се подслаждат с мед, а страдащите от диабет могат да ги консумират неподсладени.

Източник: Най-добрите лечебни чайове (ІІ част) http://www.bb-team.org/articles/3766_nay-dobrite-lechebni-chayov … ast#ixzz1mqAfbi2k

mimi_msm, Дидка, благодаря за отговорите за превкусния моноден   bouquet  И аз съм сигурна, че няма да се отвратя, както и съм сигурна, че 200гр. ще ги изям почти наведнъж...безкрайно обичам шоколад!
Дидка, би трябвало в повечето аптеки да има коприва...Виж за гръмотрън сигурно ще е по-сложно. Намерих ги на "нашите" езици как звучат...Ще се пазарува...Тук много тачат "травките"! Grinning
Ей, в такава активна тема не съм попадала от месеци...Не може да публикува човек! Бравос! Heart Eyes

# 523
Мимс лека вечер мила и да слушаш  Hug Hug Hug Hug

Марини на мен също не ми се отвратява от шоко като правя шокоден ама и аз толкова много обичам че 200 гр наведнъж мога да изям  hahaha hahaha hahaha hahaha
въпреки това после дълго време не ми се прияжда така зверски както когато не съм кусвала от дни

ще потърся аз утре коприва и гръмотрън из нашите тъпи аптеки, но предпочитам ако има коприва на пакетчета такава да си взема, че хич не ми се занимава да варя и прецеждам и еди кво си
хич не обичам да си усложнявам нещата, колкото по лесно и удобно толкова по добре

# 524

само да ви кажа, че и гръмотръна и глухарчето
и де що е 17 билки за отслабване,
всички са супер-мега-хипер-трипер горчиви

толкова гадно ти става като го изпиеш,
че после си търсиш нещо вкусно за оправяне на вкуса

и не че съм пила нещо повече от 3 дни,
ама отслабнала не съм  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт