Какво повече няма да купя - тема 2

• 87 729
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Да добавя салатите Вита Стар в Кауфланд.. Сефте снощи взехме (млечна и тиквички с мляко) - тиквичките горе-долу ги биваше, ама млечната  ooooh! Да не говорим, че съставът им няма нищо общо с изписаното на етикета (допълненията си личат много яко по вкуса, нищо, че не са ги обявили).
Знаех си, че ще са такива, ама на мъж ми му се прияли и точно тия да опитал.. Еми.. тиквичките ги изяде, млечната директно в коша.. Другите видове никак не смятам да ги погледна даже..

# 421
  • София
За последен път купувам сок на "Cappy"  Crossing Arms Взехме банан - на миризма го докараха на шампоана "Па-па", на вкус - на детски сапун. Е, поне мирише приятно, което не е голямо успокоение  Tired

# 422
  • София
някъде нагоре се коментираше сирене Тертер - отврат  - солено и тебеширено - и то в списъка

Купихме голяма опаковка от 800гр. в Метро. Наистина е доста солено, но като го изкиснах един ден и придоби  приличен вкус. Нямам никакви съмнения обаче, че си е до партида и шансът да попаднеш два пъти на едно и също качество е почти като да уцелиш шестица от тото-то

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 09:01 от Niandre

# 423
Сиренето Тертер е ужасно солено, а аз пък не обичам изкиснато сирене. И въобще какъв смисъл има да си купиш нещо с претенции, пък после да го киснеш и обработваш, за да става за ядене. Напоследък съм открила сирене и кашкавал на Добрев и купувам само от техните магазини. Дано си запазят качеството обаче.

# 424
  • София
Никога вече луканка, филе, пушени гърди от Меком. Луканката беше повече от отвратителна, филето и гърдите воднисто желирани с натрапчив аромат на антибиотик! Sick

# 425
  • София
Сиренето Тертер е ужасно солено, а аз пък не обичам изкиснато сирене. И въобще какъв смисъл има да си купиш нещо с претенции, пък после да го киснеш и обработваш, за да става за ядене. Напоследък съм открила сирене и кашкавал на Добрев и купувам само от техните магазини. Дано си запазят качеството обаче.
Аз за момента несолено сирене не съм открила. Всичките са направо ужасни за директна консумация. Тези на Добрев къде се продават?

# 426
Аз за момента несолено сирене не съм открила. Всичките са направо ужасни за директна консумация. Тези на Добрев къде се продават?
Ето тук http://www.dobrev-cheese.com/ От тях съм купувала само краве сирене класик и кашкавал от овче мляко и съм страшно доволна, но съм чувала, че и млякото и хлябът и другите им артикули са истински и много качествени. Заслужават си да ги споменем. И дано има повече като тях.

# 427
Тези на Добрев къде се продават?

Имат добре зареден магазин на ул. Петър Берон и почти ъгъла с Фритьоф Нансен. Киселото им мляко също е хубаво.

# 428
И още един на ул. Цар Асен

# 429
Всичко е по-добро в Lidl - или е немско или е с немско качество. Особено храните.
Забележете как 2 дни преди изтичане на гаранционния период цените храните се се намалят
с 30%, а на следващия ден стоките ги няма. Разбрах, че ги дарявали на домове за стари хора и др.
подобни. Кой друг магазин прави нещо подобно - Карфур ли, Била ли или Кауфланд. Препакетират стоките, сменят етикети и накрая непродаденото влиза в каймите. И още много подобни трикове!
Зная го със сигурност от приятели, които са работили и работят там.

# 430
e не всичко е немско в Лидл, доста неща ги правят в БГ и си пише най-официално на тях. Как (с какво е обработено за да издържи 1-2 седмици - консерванти?) и за колко време ще дойде прясно месо от Германия до България  Wink Не че на месо произведено в БГ не му слагат консерванти и химикали..

# 431
  • София
Пък ако мислите, че българското месо се транжира на момента Laughing
В Лидъл българските субпродукти/ наричам ги така, защото това не са и продукти!/ са отврат!Изключвам някои млечни.
Немските са безупречни и като цена и като качество, нищо, че са тип low price продукти за Европа.
п.п Страхотен едамер 400гр за 4лв. Най-евтиния приличен кашкавал е 12-13лв/кг.

# 432
В Лидъл българските субпродукти/ наричам ги така, защото това не са и продукти!/ са отврат!

абсолютно! няколко пъти се пробвах с техните "меса" и мисля да не повтарям..

немските сирена, кашкавали, сметана и млека са много хубави, за сметка на това, и на доста прилични цени. заради тях и заради виното (което не е особено разнообразно, но е хубаво и евтино) си заслужава ходенето до "лидл".
 Peace

# 433
Всичко е по-добро в Lidl - или е немско или е с немско качество. Особено храните.
Забележете как 2 дни преди изтичане на гаранционния период цените храните се се намалят
с 30%, а на следващия ден стоките ги няма. Разбрах, че ги дарявали на домове за стари хора и др.
подобни. Кой друг магазин прави нещо подобно - Карфур ли, Била ли или Кауфланд. Препакетират стоките, сменят етикети и накрая непродаденото влиза в каймите. И още много подобни трикове!

Регистрира се преди един час,  за да направиш реклама на Лидл?

# 434
  • София

Регистрира се преди един час,  за да направиш реклама на Лидл?
Maй по-скоро направи антиреклама  Joy

Общи условия

Активация на акаунт