Съпруги, чиито мъже пътуват по море-26

• 44 306
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Мари,добре дошла! welcome
Надявам се, да ти е много приятно и уютно сред нас.

# 136
Добре дошла на Мари 60 сред нас!
Вале ,мила не си сама в това състояние. LaughingАз само вино пих ,но  днес ми е  Joy
Ей сега му дръпнах един голям фреш та ми просветна. Grinning

# 137
момичета, най-доброто средство срещу махмурлук е мазна баница с кисело мляко и един упсарин Simple Smile винаги действа!  Embarassed ако, нямате баница и мляко - здраво хапване с нещо месно и мазно и хляб.

# 138
Валиванче, нищо неказа за ресторанта  Wink , ама щом те боли главичката и купона е бил на макс  Laughing , сте доволни.  На мен там много ми допада  Peace
Мари, добре дошла в нашета седянка  Hug
Натали, виното е коварно питие  Joy  другия ден го отпиши  Wink  , фреш и витамини само или както е казано - клин клин избива  Laughing
Агирче, от опит знам  Wink преди да си легнеш същата вечер, 2 разтворими упсарина, на другия ден си пушка....Лятото преди сън приготвям на моите мъже дозата, особенно на дъртия морски  Laughing че следващия ден му е отписан  Laughing

# 139
Здравейте за следобед.
Май яко празнуване е било снощи,щом има болни главички hahaha
Продължавайте с лечението и кафето.Гледам сутрешното си е на мястото,защо ли Делти не го е намерила. newsm78
Мари , добре дошла при нас. Дано ти е приятно с нас. Пиши малко повече за себе си,какъв е мъжа ти,къде плава.Разбира се,ако искаш,но нали трябва да се опознаем.
Приятна вечер на всички! Simple Smile

# 140
  • Varna
Мари wavey

Ей, сЯ ще ти избера от оплетените тЪрлъчки Wink

И да ти сложа една почерпка за добре дошла.....те другите де сЪ спалииии newsm78 .....АлЬООООО, де сте спали брЯ????

ХаДи едно горещо грогче Wink                                                

Мамич,
Незнам,  но до сега не се е появило твоето кафенце на моето компютърчИ....ама това да е проблема, карай да върви.

Еййй, многУ  начини за отрезнявка знаЙтИ  Laughing Моя го оставам да сЪ мъчи....и само сЪ подсмихвам като го чувам как мърмори на себе си.....повече ням да пия толкУз, повече няма да пия толкУз hahaha

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 16:04 от DELTA_DELTA

# 141
Здравейте морски принцеси! Да не си помислите ,че съм ви забравила?! В никакъв случай ! Просто от малко повече ангажименти все не оставаше време да се добера до компа Grinning или ако ми остане малко време друг вече ме е изпреварил.
Радвам се,че сте прекарали добре вчерашният празник.Пожелавам ви още много любов занапред и пълни чаши с вино!!
Виждам,че има нови попълнения - добре дошла Мари  wavey ! При нас днеска слънце грее и е топличко,но студа и поледицата,които ни бяха сковали бяха ужасни и аз точно тогава трябваше да махам крачоли по улиците. #Crazy
Лек и спокоен ден на всички! Обещавам да наминавам по-често.. Hug

# 142
  • Варна
Добре заварили,благодаря за топлото посрещане.Моя мъж е гл.мех. към STARGATE ,в момента е в Китай ,другия месец живот и здраве го чакам да се върне,че стават повече от 4месеца.

# 143
Добре заварили,благодаря за топлото посрещане.Моя мъж е гл.мех. към STARGATE ,в момента е в Китай ,другия месец живот и здраве го чакам да се върне,че стават повече от 4месеца.

Добре дошла, Мари,  Hug И моя мъж е в тъз компания, ама върти в Европа.
Страхотна орхидея имаш на аватара...

Ааа тез цветя мнооого ми харесват, обаче като се знам каква съм и как ги моря, сигурно няма да процъфти при мене... ама може пък и да пробвам  smile3521

# 144
Нещо променили форума не мога да ви открия. Grinning
Весе,какво намекваш да се подкарам и днеска ли? Joy
Днес за вино не ща и да чувам.И без друго събота и неделя сме на рожденни дни и двата дена.Петък мислим с една приятелка да ходим на ''Барите'' с децата,няма спиране,просто няма. Grinning
Рекох да си направя едно фрешче от моркови и ядец повреди ми се машината. Crossing Arms
Мари,отбора на механиците се увеличава.И моя плава като механик.
Агира,това с баницата гадничко звучи мила Grinning,че и мазна ,аз днес за храна не ща и да чувам.
Спокойна и красива вечер желая! Hug

Последна редакция: ср, 15 фев 2012, 18:35 от Nataliiiiiii

# 145
  • Варна
Лека вечер и от мен момичета

# 146
  • Varna
Наталке,
как ти звучи напримееееер.....................суха баница Wink

Ох, как ми сЪ прияде сега Ина мааааазна баница, но със краве масло и Ина голяяяяма бозЪ Wink

Утре няма да мога да си купя такава мазна с краве масло баницЪ, ....щото следобеда съм на тренировки.....обаче У петъкОООО.....ухааааааааааааааааа smile3508 eat

# 147
Наталка, аз не да капе мас от нея! Ти пък!  Joy Примерно бюрек, или нещо такова - мазничко, въглехидратно - да обере токсините от стомаха и да го по-раздвижи, ако ме разбираш  Wink

Гери, и аз съм фенка на орхидеите - не че съм голямата цветарка - просто тия цветя са ми слабост от известно време. Бяха ми подарили една, не успях да я уморя, сега ще ми цъфти за трети път. Ама аз й говоря  Embarassed да не ми се хилите сега! Simple Smile Наглеждам си я от време-на време, "как си, моето момиче, имаш ли си всичко.... я, да ти видя листата... красавицата ми тя! " и тя цъфти!  Simple Smile За миналия РД си изпросих още една Simple Smile

Иначе, днес ми потвърди дофтурката, че мога да се върна обратно на работа, че и без това сама вкъщи напълно подлудях! Реших, че като си дойде моряка, тогава ще изляза в болничен и ще му връча руля на къщата.  Е, като се наспи, де  Naughty

# 148
Наталче, кат си почнала хич не спирай  Laughing не губи инерция  Wink
Делти, тъкмо и моя син вика...."момо една баница да вземеш да завъртиш тия дни"  Laughing , ама аз правя от оная къпаната ....все пак добра учителка имах, пък и вий я видяхте при Звездев колко е добра моята свеки  Laughing
Гери, аз съм мъниачка на цветя....всякакви имам и доста място заемат, чак моя ми вика че кислорода не му достигал от тях  Joy , ама единствено орхидеята ми не върви, повече от година не е цъфтяла и признаци няма...а пък се грижа за нея по учебник. Ама като не върви....не върви  Sad  , мъхнато цвете си е. Тая вечер никой не каза Наздраве!  Wink

# 149
  • Varna
Оф, да идва хубавУтУ времИИИ, че във ШуменЬ мЪ чака домашно вино и къпана баница smile3508  А и ЖП Гарата е под носЪ ми, Фащам тренО и след час и половина съм У ШумИн Grinning

Агирче,
Виж сЯ кО душко....не я слушай ти Наталката, тя все рИве, че трябва да почва диети и е диетична. Не и обяснявай, мазна ли е баницата, тече ли от нея мазнина и разни други екстри. ...шЪ си ги Идем ние останалите.....тя шЪ гледа, шЪ преглъща и .....може би ще се успокоява, че не трябва да мАА мазна баница, щото трябва да свали 4 кила....Толкова ли бяха бе, Наталке? smile3503
И още нещо от мен да знаЙш Агирче,
На приятел не трябва да обясняваш.....той разбира без обяснения.....продължението няма да напиша, чеда не вземе да се обиди някой, че то тука тона нИ мож сЪ опишИ, и стават някой път...неразбрани рабУтИ .

Общи условия

Активация на акаунт