Новите ви книги - 10 тема

• 59 432
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Казанлък of all places
Понеже си забравих Киндъла, имах "оправдание"Simple Smile да си купя книга и си купих точно "Чест". Към този момент мига да кажа само хубави неща за нея. Елиф Шафак е превъХоден разказвач!

# 451
аngelina.bgk - с коя от книгите на Елиф Шафак ще ми предложиш да започна. Един твой пост преди доста време за книгата и Любов ме заинтригува, но все още не съм чела нищо от нея.

# 452
Ralfieta, искаш ли аз да ти  да си кажа за "Чест"? Hug

Честно казано, не знам дали ми хареса... Може би не успях да я разбера напълно. Началото ми тръгна трудно, после много ми хареса, а краят ми дойде в повече. Признавам, че  стилът на авторката ми допада и все пак някои моменти ми се сториха прекалено директно казани -  все едно им бе отнета магията. Като цяло не е лоша книга, но "Любов" и "копелето на Истанбул" повече ми харесаха. Първата най-много.

# 453
Звезди  Hug така се зарадвах, че пишеш.
Определено ще започна с книгите по реда на излизането им в България. Благодаря ти.   bouquet

# 454
  • Казанлък of all places
На мен "Копелето от Истанбул" ми е първата и най-любима книга на Шафак. И може би "Чест" ми допада толкова,защото повествоването тече по подобен начин.

# 455
На мен "Копелето от Истанбул" ми е първата и най-любима книга на Шафак. И може би "Чест" ми допада толкова,защото повествоването тече по подобен начин.

Благодаря за мнението.   bouquet

# 456
  • Belgium

Има доста добри отзиви за тази книга а и ми се струва интересна на мен поне . Когато приключа с другата ми книга ще започна и тази .

Тежка книга, кара те да се замислиш над доста неща.

Бях обещала отзиви за "Изплъзване то времето" - много увлекателна, интересна история за Англия и нравите в големите благороднически имения по време на Първата световна война. Препоръчвам  Peace

# 457
На мен „Любов” ми хареса повече от „Копелето на Истанбул”.

За деня на книгата утре взех книги за всички от семейството. За себе си избрах "Ще се нарека Гантенбайн" на Макс Фриш, щом angelina.bgk   я препоръчва! Wink

Въздържах се от други книги, но за следващи покупки се насочих към две поредици – „Съвременна проза” на „Дамян Яков”, която включва книгите на Анне Рагде – бих пробвала с някой от другите автори в поредицата; „Нова проза” на „Жанет 45” (която включва „Искрено Ваш Шурик) – също някои от другите книги в поредицата ми се сториха интересни.

# 458
TheBlackWidow ,все хубави придобивки ,да ти завижда човек направо  Heart Eyes

# 459
  • Варна/Лондон
svet65, и аз я препоръчвам. Почти съм до средата, защото я чета паралелно с друга книга, но съм съгласна с хубавите думи които angelina.bgk написа за нея. За мен е от книгите, които се четат бавно за да се осмислят. Харесва ми. Не знам дали ще се препрочита няколко пъти, но все пак още имам доста до края. Simple Smile

# 460
Току-що си взех:

"Песни на невинността и опитността" на уникалния Уилям Блейк!

People Angel

# 461
  • на североизток от Рая

Peace Само исках да ти покажа, че може и с друг размер да се публикува.

Последна редакция: нд, 22 апр 2012, 16:24 от neli mar4

# 462
# 463

Peace Само исках да ти покажа, че може и с друг размер да се публикува.

Скрит текст:
Дай Боже този път да има смисъл!
Бог е фикция, а мрънкането ти е досадно. Ще пускам картинките така, както ми харесва на мен. Не нарушавам нито едно правило на форума, да не говорим, че далеч не само аз слагам големи изображения. Няма да цитирам, че ще настане галерия "Сезони"... Over & out.

# 464
Аврааме, не споменавай името на Господа напразно (особено в контекста на детско цупене).

Общи условия

Активация на акаунт