Новите ви книги - 10 тема

• 59 428
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Аврааме, не споменавай името на Господа напразно (особено в контекста на детско цупене).

Joy

# 466
Аврааме, не споменавай името на Господа напразно (особено в контекста на детско цупене).

Joy
Хубаво е, че се смееш на това, което направи.   Peace
Ето така изглеждаше то на всички останали.
Край със СПАМ-а.

Аз водя някаква кореспонденция с един сайт за доставка на книги и няма да се похваля все още с нови хартиени. Чета на четец-а в момента основно на руски език: теми, към които се връщам отново.

# 467
Смея се на теб. Simple Smile

# 468
  • на североизток от Рая

Авраам ,
 ще изтрия скрития текст и съжалявам, че те накарах да промениш тона в темата.
 Публикувай както си искаш. Това наистина е личен избор. Но понякога публикациите ти "крещят".
 Точка.

Съжалявам, момичета, че се отклони темата заради мен.

# 469
# 470
  • София
, и 
С първата покупка изненадах и себе си  newsm78. Харесвам Беър Грилс, дано и книгата става.

# 471
От днес:

# 472
  • USA, Steak State
TheBlackWidow ,все хубави придобивки ,да ти завижда човек направо  Heart Eyes

Плагиатствам доста от темите и се оказва, че просто пишещите четат хубави книги. Wink

# 473
Новият български роман, като и покрай него поредният Мураками:

# 474
Тръгнах за книжарница рано-рано в 8.30 ч., нищо не работи, но библиотеката беше отворена: Simple Smile

# 475
  • Пловдив
От вчера -
Скрит текст:

Искам да ви кажа как се изложих в книжарницата - винаги, абсолютно винаги до сега съм чела заглавието "Копелето на Истанбул" като "КоЛЕЛОТО на Истанбул"  Embarassed Едва вчера прозрях в каква заблуда съм, благодарение на симпатичните момичета в Хеликон  Hug Blush

Добавям и тази от днес -
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 апр 2012, 20:44 от *Буб*

# 476
От вчера -
Скрит текст:

Искам да ви кажа как се изложих в книжарницата - винаги, абсолютно винаги до сега съм чела заглавието "Копелето на Истанбул" като "КоЛЕЛОТО на Истанбул"  Embarassed Едва вчера прозрях в каква заблуда съм, благодарение на симпатичните момичета в Хеликон  Hug Blush

Хаххах! Е, не!!! Сега благодарение на теб и аз прозрях същото Laughing Embarassed Embarassed И все се чудих какво е това колело НА Истанбул Laughing

# 477
Тръгнах за книжарница рано-рано в 8.30 ч., нищо не работи, но библиотеката беше отворена: Simple Smile

Втората книга ме интересува и не заради друго, ами защото имам на тая поредица др. книга и тя е адски странна, интересува ме дали такива са преведените им автори.

# 478
  • Den Haag
По случай празника на книгата от вчера  Grinning

# 479
gundie, има някакво общо усещане в тази поредица на "Фама" (които съм чела), леко странни наистина, но не нечетими, даже доста сериозни (а и такива автори като Моъм, Набоков, Буковски). На Ромен Гари съм чела "Сияние на жена", след която реших, че ще чета още от този автор, колко - ще проличи от втората книга - "Нататък билетът не важи". В "Сияние на жена" мракът и дълбините на чувствата наистина те обземат, но не по отблъскващ начин.. Все пак бях благодарна, че е кратка, защото наистина е тежичка, но - написана по неподражаем начин от човек, роден да пише.

Общи условия

Активация на акаунт