Пъзели 24

• 50 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Аз качвам всичко в снимка бг. Обаче съм пръснала пъзелите си в два албума/мисля/. Не са наредени в самостоятелен албум.

Скрит текст:
купих си кола. Обещах да кажа каква покупка ми предстои. Затова сега се хваля. Много се радвам, много...

# 556
  • Русе
Добро утро  Hug
На новите момичета,Добре дошли   bouquet,само хубави моменти в нашата групичка ви желая!
Ментолче,много са ти хубави подаръците,особено"винения"пъзел Heart Eyes
Радвам се,че имате време да редите и споделяте наредените красоти!Аз редя една миниатюра,ама нещо не ми остава много време,и кога ще е готова не знам  Confused
За Коледна размяна пак ще се съберем,което ме радва особено много,че тази размяна всяка Коледа я чакам с нетърпение  Hug
Меги,може на томболата да не се паднем двете да си разменяме,ама то не пречи да се видим и да си спретнем една мини размяна  Simple Smile,
Относно снимките,моите са качени само във фейса,нямам по принцип претенции къде ще ги качваме,на мен лични снимка.бг,ми е тежък сайт и много чакам докато ми се зареди  Close
И аз скоро се сетих за Деси,не е влизала много отдавна,как ли е някой знае ли,надявам се всичко при нея да е наред  Praynig

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 08:57 от Зори

# 557
  • Den Haag
Добро утро  Hug

Блу за снимките, първия сайт Фликър, по-добре да отпадне, има си лимит за снимки и после трябва да се плати, за да продължиш  Naughty

Другите сайтове не са ми познати  Thinking

Аз мисля едни бутилки да почна, че досега не съмредила винце  Drunk
Ментолче само да питам, като редиш бутилки, комбинираш ли с чаша вино и мезенце ? newsm53

# 558
А и аз имах някакви такива спомени за Фликър, ама съм забравила, мерси Peace

# 559
  • Варна
Блу, можем да спретнем една фалшива самоличност за Гугъл, ако искаш ще се пробвам  Wink
От другите сайтове щом Фликър отпада предлагам да пробваме този новия pixto.bg. На снимка.бг и аз не съм фен, имам там някакъв акаунт, но нещо не ми допада.

Диди, да си призная рядко пия алкохол а вино още по-рядко. Т.е. нямам навика всяка вечер да пийвам по малко, само по повод или в по-голяма компания, но пък тези пъзели ми напомнят на механа със задушевна обстановка и приятни раговори и ми носят уют  Wine Glass Мисля си всички да ги рамкирам да ги накача я кухнята, но все не ми остава време  Simple Smile
Почвай бутилките, много са подходящи за настъпващите зимни вечери  Wink

# 560
  • Не съм от тук и съм за малко
Picasa не става ли?  newsm78

# 561
  • UK
От поне 7-8 години използвам Фотобъкет и никога не съм имала какъвто и да било проблем с тях. Безплатно, практически неограничено качване, всичко му е наред.

# 562

Picasa е към google, трябва да имаш акаунт там Peace

Ще направя тогава в photobucket, ако не ни хареса се местим в pixto.bg

Готово: username: hobby_puzzle , парола: elzzupgallery

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 10:38 от blue_dream

# 563
  • Den Haag
Съгласна с photobucket  Peace

А как да си дръпна снимките от предишното място ? Embarassed

# 564
Готово: username: hobby_puzzle , парола: elzzupgallery

Ако решите да си прехвърляте снимки от multiply:
От този линк: http://puzzlegallery.multiply.com/download-media трябва да си намерите вашите снимки Tired неудобно е така, нямам представа по какъв начин са подредени

А wish list-a е тук http://puzzlewishing.multiply.com/download-media

Друго се сетих сега- общите албуми с подаръците, срещите? Ще прехвърля този от тази година, но другите дали да ги запазвам?

Последна редакция: ср, 24 окт 2012, 11:06 от blue_dream

# 565
  • Варна
А как да си дръпна снимките от предишното място ? Embarassed

От слайдшоу, на най-голяма резолюция или както прецениш, отваряш една по една снимките - десен бутон - save image as и я запаметяваш в папка на компютъра. Аз поне така мисля да направя  Peace

# 566
Здравейте, момичета и благодаря за топлото посрещане. Времето застудя и наистина е много подходящо за редене на пъзели. Снощи започнах един на Касторланд-Пролетно време, много пъстър с ярки цветове, мисля че ще е много приятен за редене. Да Ви попитам дали някой има залепен пъзел, който да може да се окачи като картина. Аз преди време дадох да ми рамкират един, за да го окача, но стана много тежък със стъклото отпред и с металната рамка, та сега търся друг вариант.

# 567
Моите всичките пъзели, които са закачени по стените са с рамки като на картини и си стоят все още на място Simple Smile Ако са залепени на дебел картон може да се изкривят и да не се държи достатъчно стабилно.

# 568
  • Русе
Качих малко снимки да пробвам сайта, че не го познавам. После пак, че нещо не си намирам снимките, малко повече от на малките заниманието. Те миналата седмица пак се сдобиха с нови пъзели, а майка им чака да си подреди наличните Simple Smile.

Блу, ще направиш ли албум с подаръците, че аз не съм качвала снимки май от подаръка ми за рд?

# 569
  • На погрешната планета

Този ми харесва, понеже пише на български, от чужди езици нищо не разбирам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт