Отговори
# 360
Ние всяко лято ходим по два пъти на море и никога не съм имала гъбички Peace Лично аз не бих рискувала бременна да ходя на каквито и да е закрити и откри басейни и някъви процедури, но на море лятото ще отида

# 361
За първи път лепнах гъбички от морето,след това от басейн...уж частен и подържан...ама пак...така,че не е гаранция...особено в нашето състояние сме много податливи!Горещи вани,басейни и джакузита са абсолютно забранени...за сауната мисля важи същото,но ако не се прекалява може би няма проблем....,но не мисля да рискувам newsm78
По темите за секса и розовите сънища....В началото и моя мъж го беше стах,но след като ходих на преглед,потвърдиха бременността не сме се лишили,като изключим 2те седмици когато имах зацапване!Сега го правиме редовно,а и розовите сънища не ми излизат от главата поне 2-3 дни в седмицата санувам  #Crazy

# 362
Аз съм се заразявала не само с гъби, но и с други неща от басеини, но от морето - никога.

# 363
 smile3518 Никога не съм мислила че имам този проблем поне преди години бях добра ученичка по български и литература но може би това 4е не съм писала и 4ела с години има отражение не знам,благодаря момичета че ми казахте но ми стана криво защото ми се на текна няколко пъти.Последните години нямам време да си обърна внимание малкия е постоянно по болници последно бяхме преди седмица но както и да е.Благодаря все пак.Пък и ас от няколко дни съм с болки и стягане в корема,може би защото малкия от 6-ти януари не е оздравявал. newsm45 но при първа възможност ще обърна внимание и на това.

# 364
  • София
Всеки си решава за себе си, разбира се!
Аз както казах планувам СПА-то заради малкия. Просто изразих мнение. Гъбички през живота си не съм имала, нито от басейни, нито от морето, надявам се и да не хващам. Просто мисля, че понякога прекалено много се вживяваме в това, че сме бременни, това не може, онова не може. Аз съм на мнение, че всичко с мярка и разум е позволено Peace
А за СПА процедурите е ясно, там почти всичко е забранено, заради затоплянето. Е може с един масаж на краката да се поглезим Wink

# 365
  • Варна
Тери, как си представяш морето през това лято. Много се замислям дали да не отидем още в първата половина на юни, тъй като се очертава да раждам в края на същия месец. Бебо върви с 1 седмица по-рано и секциото... горе долу смятам, че към 20 ще трябва да се ориентирам. От както са се родили децата все в началото на септември ходим на море. Имам доста съображения от гледна точка на сила на слънцето, топлина на водата и т.н. Тази година обаче се очертава да сме много малки за море през септември. Вие какво мислите.

# 366
Аз не съм си и мислила, че ще ходим на море, ама сега като споменахте...

# 367
Ние решихме да не ходим на море. Детето ще е много малко и няма да разбере нищо от това, а покрай него и ние няма да разберем. А още през юни може да се случи да родим, така че и юни отпада.

# 368
Цанкова, планираме да е преди раждането, стига всичко при мен да е ок. Ние всяка година ходим веднага след рожденния ден на малкия на 15 юни. След празника на следващия ден вече сме на море, но този път ми се иска да е преди това, че знам ли с тумбака, да не тръгна да раждам по Черноморието. А второто ни ходене е през септември, от което вероятно ще се лишим тази година. Веднъж ми стига. Искам след морето да ми е спокойно и да се настроя вече изцяло на родилна вълна Flutter Ще я измислим някак си, но аз по принцип правя резервации за море около март, че ми излиза изгодно Wink
И аз не се наемам с малко дете да ходя на море Shocked Страх ме е Peace

# 369
  • София
Аз съм от Бургас по принцип и съм планувала, живот и здраве да отидем септември с бебото и баткото. Ще видим дали ще ме огрее, че много време има дотогава Simple Smile
А иначе преди раждането не мисля, че ще рискувам да пътувам 400км.

# 370
Много ми се ходи на море тази година,но бебчо ще е на месец,месец и половина и май няма да ни е до това.

# 371
И на мен много ми се ходи на море. Тъй като родителите на мъжа ми са във Варна, се чудех дали би било твърде екстремно да им отидем на гости през септември, когато бебето ще е на 2 месеца, живот и здраве  newsm78 Най-вероятно ще се разминем само с разходки из София, де  Simple Smile

# 372
Зеравейте красиви принцеси! Отново такава голяма активност и толкова теми сте засегнали!!!!!!!!!!!!!!!Да се похваля и аз отосно  luvbed. Мъжленце е с такъв апетит, че няма насмогване! Всичко стана някак си по-качествено, направо Heart Eyes. Добре, че Пепи и другите момиченца се грижат за набавянето на необходимата доза енергия- закуски, фрешчета, кафенца newsm20! Днес обсъждахме варианти за Свети Валентин, но в този студ нямаме голям избор, така че сигурно ще бъде в домашна романтична обстановка на по  Wine Glass 1dating Two Hearts. Да използвам и възможноста да попитам, дали е позволено да си пийна чаша винце? Толкова обичам, но откакто съм бременна не смея.

# 373
...Ще пропуснеме тази година,въпреки,че имахме голямо желание да отидеме да видиме къщата след ремонта...ама се появи нещо по-хубаво и важно-бебка!Не толко заради слънцето,защото може да се ограничи,а заради дългия път Simple Smile Така,че живот и здраве догодина с всичики пояси,басейни,играчки и т.н ще отидеме тримата  Grinning

# 374
Стелина - не се притеснявай да пийнеш една чашка с вино, позволено е, даже и една чашка бира също е позволено. Но да не се прекалява-само по 1-на чашка. На мен доктора ми е казвал че мога да пия вино защото съм с ниско кръвно, така че давай смело за св.Валентин може да си го позволим.
Лека вечер на всички...

Общи условия

Активация на акаунт