Отговори
# 165
celika Мерси! Много се  радвам, че ме има  вече Grinning . Може ли и един  син щъркел stork-boy   да ми сложиш ?

srcs  На мен само един   ми  беше познал, но  не помня  кой  беше  Simple Smile  

# 166
Здравейте, момичета  Simple Smile
Стойте на топличко, увеличете чая с мед и лимон и подсилвайте със закусчиците на Пепина  Simple Smile
Аз днес съм на малко позабравената класика - препечени филийки с масло и мед - много обичах като малка  Heart Eyes
srcs , аз не вярвам в тези калкулатори, още повече че всичките различно ми показват, обаче сега, за експеримента, тествах този от първа "Калкулатор на пола1" (китайския). Резултатът съвпада с мнението на 4-ма лекари, в този смисъл ми позна  Simple Smile Да не забравяме все пак обаче, че шансът е 50:50  Wink

# 167
celika  newsm68  Hug Hug мерси много!
Абе на знам за калкулатора за това помолих...нека да проверим...много ми е любопитно smile3508
Да и аз за този от 1-ва страница говоря - нека се ограничим само с него, че така ще има по-малко вариращи фактори. Всички само него да изпробват. Praynig Hug Hug

# 168
Може ли и мен да ме сложите заедно с другите мами на първа страница-Лидия,32г. втора бременност.Термин 30.07.  Благодаря!
GIBANA Мъжът ми е с Rh(+). и незнам защо не са ми били гамаглобулин.Аз знаех,че трябва,но в суматохата,вълнението и умората от раждането съм изключила.И така си останаха нещата,защото после пък имах проблеми с бебока и то мина 2 месеца.

# 169
Мамчета по повод флура:може да са ви казали че има противоречиви мнения,но противоречия няма никакви тъй като питате личните лекари,а на тях не им е мн ясно точно как се дозира и тъй като ако не се дозира правилно става токсичен ги е страх да го изписват.За това се ходи при специалист-стоматолог който е прекрасно запознат с профилактика на бременната.Много е важно да кажеш каква вода пиеш,каква ти е пастата и дали приемаш флур под други форми за да може точно за теб да се изчисли каква ще е дозата,понеже има води които са много наситени на флур други бедни,както и пасти за зъби,млека и тнт.Относно благоприятното му действие за зъбите на бебето няма спор никакъв,а това че някой никога не е пил флур и е имал здрави зъби до 70 години винаги ще има такива....но е голяма рядкост в днешно време с днешния живот и хранене.Темата е много дълга гена все по малко значение заема,и все по голямо профилактиката!По повод гингивита на бременноста е нормално явление-потенцира се от прогестерона,не всеки го има,а водите за уста не са забранени,напротив аз постоянно се жабуря с вода за уста за ежедневна употреба.Надявам се съм била полезна  Simple Smile

# 170
здравей лучия ас съм Дани от софия в 16г.с и 6дни с термин 18 юли,втора бременност ще се радвам ако добавите и мен.Благодаря.Надявам се да се сприятеля с вас мами. Hug

# 171
Може ли и мен да ме сложите заедно с другите мами на първа страница-Лидия,32г. втора бременност.Термин 30.07.  Благодаря!
GIBANA Мъжът ми е с Rh(+). и незнам защо не са ми били гамаглобулин.Аз знаех,че трябва,но в суматохата,вълнението и умората от раждането съм изключила.И така си останаха нещата,защото после пък имах проблеми с бебока и то мина 2 месеца.
абе мила на детето какъв е резуса, гамаглобулин се бие само ако детето приеме на таткото резуса, т.е положителен

# 172
pavlina_vt, Тери благодаря ви за снежеца, обаче така като гледам няма изгледи тази година да се докосна до такъв.   Tired
srcs на мен този калкулатор ми позна, според него, а и според докторите за сега сме с момченце  Peace
didence. не се ядосвай за пропуснатия преглед. И аз в петък ще съм на консултация, обаче само с акушерката, въобще нямам шанс да видя бебчето. Чакам 23-ти за следващия ехограф с нетърпение.  Simple Smile

# 173
Вики, теб вече съм те добавила. Даже ти писах, че съм. Добавих и Лорита и редактирах бройката.

# 174
здравейте моми4ета кога може да се разбере пола в коя седмица.Това с чайчето е чудесна идея в този мразовит ден.Стойте на топли4ко.Лек ден на всички от мен. Simple Smile

# 175
Аз да кажа че калкулатора от първа страница не ми познава, и това в крайна сметка е занимавка, не дейс9твителен калкулатор  Laughing
То с ехограф не е сигурно на 100 %, пък какво остава с калкулатори  Simple Smile. Така че srcs не му вярвай особено мила.  Hug
viki_veni пола на детето може да се разбере още в 12 г.с - стига да е заело правилното положение, но най-сигурно е след 15 г.с, тъй като малко са добрите ехографи, които със сигурност биха ти познали в 12 г.с  Simple Smile

# 176
благодаря ти celika.пожелавам ти хубав ден макар и да е мразовит и снежен.на вси4ки много усмивки и радости за напред Simple Smile

# 177
здравейте моми4ета кога може да се разбере пола в коя седмица.Това с чайчето е чудесна идея в този мразовит ден.Стойте на топли4ко.Лек ден на всички от мен. Simple Smile
Ами това е големият въпрос. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Случвало се е до край лекарите да твърдят едно а накрая става като в един български филм пред родилното " разменям комплект за момиченце" и от другия край друг татко "разменям комплект за момченце" smile3532. И аз имам такива познати...до последно момче и накрая - ХА момиченце newsm62. Рядко се случва но нищо не се знае...аз съм в 18 - та седмица и да сега веднъж беше момче, после момиче и сега се надявам на 4D ( тогава ще съм 20 -та г.с.) да се изяснят нещата.
pepina_79 а не му вярвам много. Аз за това и помолих другите, които им е потвърдено да проверят...не на всички ще е познал...да видим на колко Grinning

# 178
pepina ас бях миналата седмица на консултация била съм в 15г,с и 5дни и каза 4е било рано да се види щяло да бъде само предположение а много искам вече да знам.Явно нищо не става от генеколога ми. Sad

# 179
Здравейте прелестни снежинки! Обилни закуски , добро настроение, полезни съвети, положителни емоции- какво повече й е нужно на една бремелинка! Истински съм благодарна, че ви има newsm20!! Пепи неуморна си , не пропускаш ден да ни нагостиш! Аз съм добро мамче и всичко си изпапквам Blush! Желая на всички ви един топъл ден!

Общи условия

Активация на акаунт