Отговори
# 300
nins ас ходя в 8-ка но докторката е от скоро там,по принцип тя ми води първата бременност но е станала сякаш по отвеяна и небрежна.Аз затова питам ако има някой от вас да ме насочи при някой.Моя приятелка ходи тук в костинброд но не съм убедена в  Simple Smileнего като я слушам.

# 301
Нинче, ние и предишния път се бяхме разминали за малко, пак бяхме в един ден! Нищо, може на третата вече да се срещнем!

# 302
Здравейте, бременелки  Wink
Пепина, Николаева, Ема08, ммммм, много вкусни работи сте постнали, потекоха ми лигите Mr. Green
Рали1213, и аз имам вече коремче Wink А за отоплението- ние сме с климатик в трапезария, а за спалните сме с конвекторни печки. Обаче в този студ освен климатик в трапезарията включвам и печка, защото постоянно сме там и искам да е уютно.
За домашни любимци си говорите- синът ми е голям любител на котенца,кученца, зайчета и рибки. Свекърва ми има няколко котета, които отглежда с много любов, а малкия не спира да им говори като отидем на гости. Но аз имам големи притеснения, че нещо може да му стане и съм се съгласила само за аквариум, защото и аз обичам. Как ги обича, как се грижи за тях, като стане отива и им говори, забелязва всяка нередност в аквариума, ако има такова  Heart Eyes Наистина е много хубаво, но за коте или куче, не се реших, а и мъжа ми беше против, защото преди е имал и сега е с резерви Crazy
Ема Hug бебо като порасне много ще им се радва Heart Eyes
Заради, след раждането и аз бях с много променена структура на тялото, но година -2 след това такава талия направих, че сигурно като мома не съм била с такава Laughing НО опредлено и аз много искам да кърмя пак,преди всичко за моето съкровище и разбира се това е най- естествения начин за бавно и плавно възстановяване. Аз ходих и на фитнес след раждането и не съм пазила никакви диети, за да се възстановя. Всичко си е до организъм и разбира се зависи и от възрастта Flutter
Ния,  Hug приятно учене, ние сме тук и те чакаме Flutter
МарияС, значи ще си имаш едно малко футболистче Heart Eyes
За сънищата - при мен сега са бели и розови ... Кошмари сънувах цяла седмица, преди да почине баба ми, затова аз вярвам много в сънищата си Rolling Eyes
Ауу, много бързо пишете, вече има 8 публикувани отговора, хайде и аз да публикувам, че после пак ще пиша Hug

# 303
Sunny29, наистина така стана, за малко се разминаваме Sad Дано 3тия да се засечем  Grinning ти при кой си записа час?
viki_veni, да не говориш за този новия кабинет срещу зъболекарските?Ако е този....е за него не знам, извинявай  Grinning  Hug

# 304
Точно за него nins преди 6години почти бях доволна но сега сякаш ме претупва.Не знам какво да правя.То по принцип имаш право на 3 видеозона през бременноста може би затова и не ме гледа.Но и килата си ги меря аз добре че имам кантар ама маи не е много верен. Simple Smile

# 305
Нинче, пак при Атанасова се записах. То май само тя е на смяна тогава.

# 306
Е то всички имаме право само на 3 видеозона, но доколкото знам, всички си ни гледат на всяка консултация, а поне на мен и една стотинка не ми е взела мойта....това според мен много зависи от това дали я мързи...нищо не им пречи да го включат и да ни погледнат....не знам, не е нормално, според мен Sad
Sunny29 не знам дали е само тя на смяна, аз съм си доволна от нея и нея си търса  Laughing много е внимателна и обяснява така, че да разберем  Hug

# 307
Явно си е до лекар моя не ме гледа както и да е дано всичко е наред.Много се надявам.Благодаря все пак. Simple Smile

# 308
Nins87 , веднага ще се почерпя Heart Eyes Hug
the orange cat,MariyaS благодаря ви Hug
the orange cat , при нас въпроса  luvbed е по същият начин. Милото много се притеснява и макар, че доки разреши секса него пак го е страх. Но въпреки това го изнудих няколко пъти Embarassed Mr. Green На теб приятно мързелуване и да си починеш добре Hug
Забелязах,че и аз съм се по разширила лекинко в талията. Вече си имам и малко коремче Heart EyesВсе още си нося дънките от преди,но вече май ми е некомфортно. Купих си  3 клинчета и туники и още малко да се позатопли и минавам на тях.

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора.  Mr. Green

# 309
the orange cat и ние от както е станало бебчето не сме  luvbed , както и при malinka_a мъжът ми е по-страхливия в случая (незнам как издържа), даже аз малко започвам да се притеснявам. На мен ми казаха първите три месеца въобще и да не си помислям, но те пък три месеца минаха вече  Simple Smile. Може би по-натам ще се отпуснем и двамата.
Тери малкия тренира усилено или за акробат или за футболист, то са едни разтягания, а пък мъжът ми само ме бъзика "Ти какво си мислиш, като легнеш по коремче и го притискаш милото, и аз да бях и аз щях да те ритам"  Joy

# 310
Здравейте момичета, от два дни аха да седна да ви пиша и все нещо се случи и нямам време.
Иначе сме добре с бебенцето, риткаме си сериозно.
Записах си час за ФМ за 8 март- тогава имаше свободен час, дано да имам  подаръче (пола на бебето), че нали миналият път се скри, дано тогава се покаже вече.
Да ви споделя, че и аз започнах да ги сънувам едни луди жаби- не е истина направо.
 За  luvbed хич ме няма, чак не мога да се позная.
 Хайде  preggo лек ден за сега.
Прегръдки на всички....

# 311
Здравейте,
pepina_79, nikolaeva, Ema08, отново страхотни закуски. Бих си хапанала от всичко  Simple Smile

Anitka!, честити сини гащи и от мен, а снимаката е страхотна.

nouvelle_vague и аз съм на 16-ти при Марков за ФМ. Аз съм от 16:00 часа. Ти от колко си?

malinka_a, Ema08, страхотни са ви любимците и аз много обичам животни.

veenii, и аз ходя в Трета градска. Аз също доста ниско усещам ритничетата. Утре съм на преглед и ще видим на мен какво ще ми кажат. Дано всичко да е наред.

celika, може би е добре да те видят дали нямаш някоя песъчинка в бъбрека. Повечко вода пий и на топличко си стой.

Niya_Petrova, успех с ученето.

Хубав ден на всички!

# 312
  • Видин
...... "Ти какво си мислиш, като легнеш по коремче и го притискаш милото, и аз да бях и аз щях да те ритам"  Joy
Mr. Green Много сладко казано Heart Eyes
Ние за св. Валентин сме си запазили маса в Китайския ресторант, но този път без пиле в сладко кисел сос Sick А след това от 21ч имаме запазена маса в една механа, но тогава вече ще празнуваме Трифон Зарезан Mr. Green
Рали, и ние се отопляваме с климатик. Поддържаме 22-24 градуса и е добре, особено за бебе. Даже казват, че когато се спи е най-добре Т да е не повече от 18 градуса, но тогава аз ще умра от студ Blush
Относно luvbed, ние не сме спирали, даже мъжа ми си е както преди, а на мен не ми се прави, но общо взето 4-5 пъти седмично си се обичаме Embarassed
Продължавам с ученето ooooh!

# 313
Mimi_nka, аз си имам песъчинки, но не мислех, че може да е от тях. Като се пораздвижих малко и масажирах там мястото, ми поотмина.
Аз да ви кажа, си имам доста голямо коремче, което започна да се заформя още в 3-тия месец (но и преди да забременея си имах малко коремче) и не знам дали заради него или ме е страх за бебето, но изобщо не ми се прави секс.
За температурата - на мен през деня ми е добре само на минимум 25 градуса обикновено, но спя на доста по-ниска - не повече от 18. Спалнята я затопляме само преди да си легнем, но тя и иначе не е студена.

# 314
  • В. Търново
Ох, успях да ви прочета, голямо четене беше... Mr. Green
Не знам сега по коя тема да се включа, че те се менят постоянно...
За св. Валентин нищо специално не сме планували, но това е така, защото на 22-ри февруари имаме годишнина от сватбата и до сега не сме пропускали да се поглезим някъде на почивка за 2-3 дена само двамата. Аз така бях свикнала със зимните спа процедурки, че сега ми е мъка, че няма да мога да се цопна в някой топъл минерален басейн или да си сгрея кокалите в някоя сауничка... Sad Но..бебче е по-важно, естествено, та запазих една по-скромна почивчица тая година в Тетевенския балкан..поне чист въздух да подишаме, за ски, шейни и басейни ясно, че забравям... Close
По повод  luvbed - и аз не съм вече от най-редовните, а с дъщеря ми пък такъв апетит имах...не ми пречеше ни корем, ни нищо...Е, не се оплаквам, но рекорди не поставяме и ние  hahaha
Ох, няма да опитвам да цитирам всички ви, че да не объркам някое име с предстоящо събитие или тревога, пожелавам на всички ви само хубави работи да се случват днес, напук на ужасното зимно и студено време навън!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт