Отговори
# 315
  • Sofia
Здравейте, мамчета!
Моите контракции въпреки Магнето не спират  Cry Вчера пак се чух с док и той увеличи дозата на 4х1 и ми каза, ако днес не спрат направо да отивам да ме прегледа. Днес вече са доста по-слаби, но все пак мисля да отида да ем види, а?  newsm78 Иначе на преглед съм чак на 20.02 и до тогава сигурно ще изперкам.
На всички ви желая много усмихтат ден, въпреки досадната зина навън, нека ни е слънчево  Grinning

# 316
celika много благодаря за забележките,но май за теб е важно кой как пише а не какъв 4овек е.Сажелявам че съм малко тъпа и не мога да се впиша във форума.Не бих искала да се оправдавам с моята неграмотност но аз съм тук за да мога да поговоря и нау4а нещо за бременноста.Да споделям радости и мъки а не да доказвам колко съм грамотна.БЛАГОДАРЯ на всички за отделеното внимание към мен.Лека и успешна бременост на всички. Stopще продължа да ви чета.

# 317
 Аз направо не мога да повярвам по въпроса със сънищата. #Shocked Мен ме беше срам да си призная за розовите, а то било при всички така Grinning. За сега нямам кошмари и дано да не започнат. До сега само един път ми се случи.
 По въпроса за секса и мойто мило нещо се притеснява...от където май и розовите сънища се оказаха заразни Joy. Снощи ми сподели за един - горкият. Ама как търпят само...големи са сладури Two Hearts
Niya_Petrova Мила, не мога да не реагирам: #Shocked #Shocked :shocked! 4-5 пъти седмично - Браво!!! Няма да крия, че и независимо от ситуацията ние пак не сме толкова активни Grinning Браво на вас!
 Ние също с климатик се топлим и даже с ремонта смятам да слагам още 2бр. Наистина когато климатика е съобразен с помещението успява да си стопли, а когато е малко по-голям от необходимото и е висок клас е доста икономичен, защото не работи нон стоп на макс за да затопли а само за малко се включва и е готов. Проблема е, че тези климатици са наистина доста скъпи но инвестицията си струва според мен.
 А за коремчето, аз си го имам от 3-ти месец и даже вече е доста забележимо  preggo

# 318
Здравейте, мамчета!
Моите контракции въпреки Магнето не спират  Cry Вчера пак се чух с док и той увеличи дозата на 4х1 и ми каза, ако днес не спрат направо да отивам да ме прегледа. Днес вече са доста по-слаби, но все пак мисля да отида да ем види, а?  newsm78 Иначе на преглед съм чак на 20.02 и до тогава сигурно ще изперкам.
На всички ви желая много усмихтат ден, въпреки досадната зина навън, нека ни е слънчево  Grinning
   Аз първата си бременност доста често бях с болки а и доколкото знам болките са от това че матката расте /и така наречените фалшиви контракции/ При теб не е ли същото?

# 319
  • В. Търново
celika много благодаря за забележките,но май за теб е важно кой как пише а не какъв 4овек е.Сажелявам че съм малко тъпа и не мога да се впиша във форума.Не бих искала да се оправдавам с моята неграмотност но аз съм тук за да мога да поговоря и нау4а нещо за бременноста.Да споделям радости и мъки а не да доказвам колко съм грамотна.БЛАГОДАРЯ на всички за отделеното внимание към мен.Лека и успешна бременост на всички. Stopще продължа да ви чета.

Абе,  миличка, не е без значение как се пише, нали все пак трябва някак си да се разбираме какво си пишем. И престани с това "малко съм тъпа", "явно съм тъпа" и всякакви видове определения с "тъпа", никой не иска да те обижда, но е дразнещо като четеш неграмотно написан пост! Ясно е, че тук сме да си споделяме радости и тревоги, но това НЕ ИЗКЛЮЧВА да пишем грамотно на български език! И с риск да ми се обидиш и да си съставиш определено мнение - недопустимо е българин да пише "аС" и "съжЕлявам"!!!

# 320
МарияС, Wink офф аз пък много трудно, но отвикнах от спинкането по корем и сега спим с моя мъж в поза "лъжичка",но не се оплаквам  Sunglasses
Лати, и аз бях така. Пиех и магнерот и но-шпа и пак имах контракции, но имах и трудни дни. Пиеш ли но-шпа? Основно но-шпата ми помогна, от магнерота сякаш,тц, но си ги пиех, де Rolling Eyes
За  luvbed - след контракциите, които имах всичко е възстановено, но моето мило е доста внимателен, то и без това не ни остана много, де -последните месеци само ще се гушаме, което аз много обичам  Heart Eyes
Павлина, ох как искам и аз на спа, но ще се лишим тази година. Ние пък искахме да прескочим до Боровец- там имаме служебна база, но с това "прекрасно" време просто няма да стане. Дори бяхме направили резервация Rolling Eyes Да ви кажа "затопляне" на времето, т.е. температурите да стигнат до около нулата, се очаква чак към 21 февруари  ooooh!

# 321
viki_veni вярно е, че тук не сме се събрали на изпит за прием в университет, но все пак малко от малко поне да се стараем да пишем правилно. Всеки прави грешки, пропуска буквички и запетайки, но в крайна сметка всички сме Българи и трябва да можем да пишем грамотно, дори и във форум. Заставам плътно зад celika, не мисли, че някой не те иска във форума. Както виждаш винаги момичетата са ти отговаряли, дори и на неграмотно написаните въпроси, това трябва да ти говори много. А и не съм видяла някой до сега да те нарича тъпа, така изсмукани от пръстите изрази не са подходящо държание. Лека бременност ти пожелавам   bouquet

# 322
viki_veni
Ей, сладуранке, не се обиждай на celika. Тя няма за цел да те обижда но като цяло правописа не е нещо, което трябва да се пренебрегва, защото с досегашното отношение към него аз лично в университета се сблъсках с невероятно неграмотни хора и направо се бях изумила. От тогава и на мен ми прави впечатление кой как пише, защото това е уважение към езика ни и към нас самите. Истина е, че сама усещаш ( може би чак сега) какво впечатление прави правописа но и колко е неприятно да те изкарват неграмотен.
 Миличка, сигурна съм, че си прекрасен човек и това няма нищо общо с писането, но това не означава, че едното може да компенсира другото. Внимавай повече когато пишеш не само тук във форума, а навсякъде....това показва интелекта, възпитанието, старанието в образованието, себеуважението.
 И сега оставам на нокти да не съм те обидила, защото в никакъв случай не целя нещо такова.

# 323
Мамчета, аз на ФМ, съм на 22.02 при др. Марков. Има ли някой за тази датичка!?
При нас ласките си ги има, гледам да не пропускам, че после с това коремче не си го представям. Пък и като сме говорили с него, тогава изрично ми каза, че няма да ме докосне  hahaha, да не направи нещо на лапето. Сега се сещам за един виц, малко е брутален, но ще се посмеете:
Две бебенца играли карти в коремчето на мама, докато чакали да дойде моментът им за излизане.
Играли, играли и по едно време едното хвърлило картите и рекло на другото:
Аз повече няма да играя, писна ми някакъв си чичко постоянно да влиза, излиза и да ми гледа картите  Joy
Ние се топлим на газ- радиатори и евентуално на духалка. Че обичам доста топличко, но когато спя обичам да ми е студено, както Селика. А мъжото си умира от студ, но трайка милото  Laughing Както обича да се изразява: Теб има кой да те грее, но като се обърнеш мен кой да ме гушка, та така сме ние  hahaha

# 324
  Има ли някой за 24.02 записан на ФМ в Марковск. Относно темата luvbed аз само се чудя как да не мисля за това  newsm76особено в дните когато трябваше да ми е цикъла, а мъжо много го е страх да не направи нещо лошо smile3516

# 325
Аз живнах вече с luvbed. Започнахме и да повтаряме, че се изплаших милото да не се амортизира Simple Smile Но то това си зависи от това как се чувства човек, като не му е до това, не му е и толкова.
Иначе аз обичам да ми е топличко. И да спя на топличко обичам, но и това е проблем, защото тогава пък не се гушкам толкова, че ми е много топло. Ей, няма угодия Simple Smile

# 326
Знаете ли момичета по повод на контракциите, аз преди две седмици усещах бодежи в различни точки и даже писах, но те отминаха.Когато бях на лекар го попитах дали е възможно да са контракции или просто от разтягането и газовете които се движат и отговора беше,че контракциите са мит/освен ако не са вътрешни контракции на матката ,които се установяват на видеозон/ и той не знае жена която да е тръгнала да ражда в трети,четвърти или пети месец от такива неща,но винаги след взимане на хапчета за задържане бебетата се пренасят.Мисля,че ако лекаря не е установил на 100% че има контракции трябва да отдадем дискомфорт на бременността и да си живеем живота.Дано да ви успокоих или поне тези дето като мен си мислеха че контракциите са леки бодежи.Раждалите мами нека кажат какво са контракции,аз само по телевизията съм гледала и ми се струва, че такова нещо не може да се сбърка.

# 327
  • Sofia
silveto_niki_svetli , ами не е просто болка, по скоро е болезнено стягане на корема! Имам стягане от началото на бременността, но сега има и болка, която съпътства стягането, а според док след като започна магнезия, трябваше да спрат. Абе сигурно всичко е наред, но за мое успокоение ще мина да ме прегледа! Стискайте палчета всичко да е наред и моето момченце да не е станало междувременно на момиченце  Laughing

# 328
MariyaS
pavlina_vt  абе, аз докато помисля какво да кажа вие, така сте я застреляли. Моля ви да не се караме...знам, че всички сме с много добри намерения и veni моля те не се сърди. Това сега е изпитание за интелекта ти - да разбереш правилно какво искаме да ти кажем, а не просто да се обърнеш сърдита и да си тръгнеш. Добре дошла си. Винаги Hug Hug Hug

# 329
  • Sofia
Neotrazima, с предишната си бременност имах постоянно контракции (неболезнени) и взимах магнезии през цялата бременност, но въпреки това бебето се роди две седмици предварително  Grinning Контракциите, за които говоря не са родилни контракции, от тях не се ражда слава Богу  Laughing, но ако са много силни могат да предизвикат например отлепване на плацентата, а и доколкото знам и бебето страда от тях! контакциите не са бодежи, а стягане в корема!

Общи условия

Активация на акаунт