Отговори
# 555
Райче в Марковс съм на ФМ  Hug

# 556
Нашето дете ще носи фамилията на баща си т.е и моята нова Simple Smile

# 557
Цанкова, ето този текст ...освен ако семейните, етническите или религиозните традиции на родителите налагат друго.....кара всеки да си го чете както си иска и поради това има деца, които не носят фамилното име на баща си. И в конкретния случай има спора между Ели Велизарова и нейния съпруг. По-скоро опира до това да се разберат без да се наранят взаимно.

# 558
Райче в Марковс съм на ФМ  Hug
Ех значи как се гоним. Аз съм на 28 февр при Атанасова, Малинка, ако се не лъжа май бе на 22 или 23 февр.

# 559
Здравейте и от мен  bouquet
Леле, не мога да се включа от вчера сутринта, а днес... до сега съм домакинствала. newsm79 1ironing
Кандидат мама и ihtiandra добре дошли и от мен. Много късмет и безпроблемна бременност ви пожелавам Hug Hug Heart Eyes
d84 и ninka76 честити гащи и от мен Smile
Елли Велизарова Направо ти признавам, че ако бях в твоето положение щях де се побъркам от нерви. Аз най-много мразя някой да ми се меси и да ми дава наклон. Да ми казват на мен как ще са имената на детето ми Naughty - това никога няма да се случи. До сега щях да съм се опитала културно, да обясня каква ми е позицията...и ако не се уважи (без извинение) тегля по една майна на всички и си правя каквото си знам. Не ми е гузно, даже никак - нали съм се опитала културно и не е станало....който иска да се сърди. Изобщо не ми пука! Rage
didence. много се радвам и благородно ти завижда, че си си видяла мъничето Heart Eyes Аз съм чак  на 14-ти на ЖК тук в Шумен, а на 21-ви 4Д във Варна. Вече ми се изчака, чакането Tired
Аз вече веднъж бях писала, че пия Nutri-Mag товa е магнезий на капсули. Витамините са ми MamaVit - някакви подходящи за бременни и кърмачки.
zarady Мерси много за поканата във FB, просто не ми остана време...днес по някое време ще те намеря и ще се включа Grinning

# 560
Да,Райче доста сме в края на месеца и аз съм пак при Атанасова,страхотна е!Имаш ли идея с дисковете как седят нещата,доплаща ли се още нещо освен 100те лв?

# 561
Незнам дали само в Бургас е така, но при нас имената на цялата ни фамилия си е една и съща , странно ми е това взимане на фамилията на дядото, а не на бащата. Сега моята колежка ми обяснява че е имало един период от време в който децата са взимали фамилията на дядото, и сега тя и брат и са с различни фамилии, все едно не са от един и същи баща....това си е безумие.
Та в този ред на мисли, Елли пожелавам ти спора ви да бъде разрешен по-скоро  Hug И аз бих се ядосала ако някой ми се бърка, особено в неща които са между мен и съпруга ми.
GIBANA това за магнезия и желязото го пише някъде ли, аз за първи път чувам  newsm78.

# 562
srcs-Още малко остава до 14ти,а и ти след20ти в края на Февруари на 4д....събрахме се голяма групичка,май...ще има ли изнади за пола....много ми е интерсно ДАЛИ ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ Simple Smile))

# 563
  • Сливен
На мен не ми е странно това за фамилията от собственото име на дядото - баща ми има двама братя и всичките 6 първи братовчеди сме Митеви, на дядо ни Митьо и всичките бяхме с различни фамили от тези на родителите си. Не сме имали проблеми, просто тогава в нашия град така се е правело. Синът ми, както и ние носим фамилията на неговия род, защото е традиция от няколко поколения - той не е от Сливен, но лично за мен нито едното, нито другото е проблем. Проблем е вече някой от дядовците и бабите да се меси за името на детето, на кой да се кръсти и т.н., защото повярвайте ми има такива хора и тази традиция няма скоро да отпадне.

# 564
didence. Ами да, то така се получава понеже всички се падаме в подходящите седмици за ФМ. Аз ще съм 20 г.с. тогава. Най-накрая се надявам да разбера и аз пола, че вече се побърквам....то и за това нямам търпение вече cry. Надявам се и пътищата да са наред до тогава, че въпреки, че сме с джип, пак си е притеснително пътуването тази зима Confused

# 565
Момичета, само да ви кажа- привет  bouquet
Днес нямам много време, защото има доста ангажименти.... А консултацията srcs мисля, че ще я пропуснеш, защото нали сме в грипна епидемия и са отмененени ЖК и детските консултации Sunglasses Аз вероятно ще ходя в понеделник на платен прием, че не се знае кога ще ни отменят епидемията ooooh!
Ще се включа по- късно , миличики, когато имам време Hug

# 566
Здравейте   Simple Smile
pepina Пише го в листовката на Магнерота. И аз от  днес  го пия 3х2, малко много ми се вижда  ама щом казва АГ. Наистина са гадни  хапчетата и засядат. Аз си ги  чупя на 4  Simple Smile

# 567
Здравейте мацки  Hug
Аз днес ходих при ендокринолога ми уж да ми коригира дозата, но ми я остави същата. Много ми е паднало ТСХ-то пък сега, но той каза, че за този срок на бременността и факта, че е зима е ок. Другия път след месец, ако все още е толкова ниско ( 0,16) вече ще ми я намаля. И за захарта го питах, нали ми бяха изкарали веднъж в Кандиларов захар почти 10  #Shocked после пусках още два пъти и беше веднъж 5.2 после 4.8. Та ми каза, че ако и при следващо изследване е 5.1 или повече ще ми правят обременяване с глюкоза за да е сигурен, че нямам гестационен диабет. Дано да ми се размине  Praynig Да знаете, ако си пускате кръвни изследвания за захарта е важно 12-13 часа преди изследването да не сте яли, а самото изследване е и на жадно.
За лекарства си говорите и аз съм аптечка  hahaha Пия си Л-тироксина за щитовидната жлеза, клексан и аз си бия, ihtiandra аз си ги слагам сама инжекциите и рядко си правя синки Wink
Витамини не пия, както беше казала neotrazima с която сме при един и същи лекар той не ги препоръчва, защото си е химия и по последни изследвания не са полезни. Гледам да се храня разнообразно и с много плодове и зеленчуци. Фолиевата я спях отдавна, почнах много да я забравям  Embarassed
ihtiandra 10 таблетки фолиева е страшно много според мен  Shocked, но сигурно има причина да ти ги изпишат, много ме изненадаха и аспирина и витамин Ц  newsm78 за първи път чувам да се дават на бременни...
Айде стига толкова, че пак много дълго стана!
 Hug Flowers Four Leaf Clover на всички!

# 568
  • на брега на морето
Пепина, мен пък повече ме е страх да пия витамини, отколкото да не пия. Преди бременността например пиех витамин Б-комплекс, от време на време. Добре ми действа на концентрацията. Но сега, може да ми се смеете, пия само по 1 табл. вит. Б-комплекс на седмица. Не смея по повече. Витамини, витамини, ама синтетични. Crazy Между другото и аз съм наполовина химичка-инженер-технолог съм, завършила съм технология на напитките във ВИХВП(сега ХТУ) в Пловдив, скоро ще имам професионален празник, по стар стил. Simple Smile

# 569
Nevi мерси мила, чак сега го видях, еми щом така пише, аз досега въобще не се съобразявах с това само с млечните продукти  Laughing
Ееее Мелина супер, значи почти колежка, аз съм завършила екология във ВХТИ Бургас, но знаеш всички химични университети наблягат на химията от всяка по много  Joy
Да ти кажа и на мен не ми се пият, но предвид две неуспешни бременности преди това и малко ме е шубе, почвам дори да се чудя дали не се подувам като плондер от тези витамини  newsm78.
И да ти кажа той Давидков май на всички изписва едни и същи хапове  Joy. Я кажи какво друго ти е изписал - фолиева сигурно, неоксид витамини, магнерот и ношпа или нещо друго?!

Общи условия

Активация на акаунт