Великобритания - тема 40 Зимно-Пролетна

• 54 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Simple Smile
Вярно ли е, че ако си взема дневна карта за метрото в Лондон, може да се ползва намаление в атракции като Мадам Тюсо и Лондон Ай? Благодаря Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ти в Англия ли си? Има едни чипсове тук, големите пакети, във всички супермаркети ги има, на тях обикновенно има талони двама на цената на един. Ако искаш ще погледна тези дни и ще ти пиша в кой точно има в момента. В един черен чай в зелена кутия, сега не си спомням името също има такива талони. В хотелите, по спирките и по магазините има талони доста. Както и в нета, напиши двете атракции и ще видиш колко много неща ще ти излезнат. Ако сте на хотел, по хотелите има доста брошурки, разгледай първо и тях. Весело изкарване  Simple Smile

# 106
Толумбе успокои ме с това, което си цитирала. Значи нашето е било изключително добро и затова е станало академия Mr. Green

# 107
Здравейте Simple Smile
Вярно ли е, че ако си взема дневна карта за метрото в Лондон, може да се ползва намаление в атракции като Мадам Тюсо и Лондон Ай? Благодаря Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Ти в Англия ли си? Има едни чипсове тук, големите пакети, във всички супермаркети ги има, на тях обикновенно има талони двама на цената на един. Ако искаш ще погледна тези дни и ще ти пиша в кой точно има в момента. В един черен чай в зелена кутия, сега не си спомням името също има такива талони. В хотелите, по спирките и по магазините има талони доста. Както и в нета, напиши двете атракции и ще видиш колко много неща ще ти излезнат. Ако сте на хотел, по хотелите има доста брошурки, разгледай първо и тях. Весело изкарване  Simple Smile

Благодаря ти:)Аз съм за малко в Лондон и решихме да се разходим утре. За сега взехме някакви с намаление и май с тях ще е, защото нямахме време да се разровим за повече информация Simple Smile

# 108
Златната толумба благодаря много  bouquet  bouquet

# 109
Здравейте! Отдавна чета този форум и вече се реших и да попиша малко Simple SmileИмам нужда от малко инфо за училищата в Лондон.С мъжа ми смятаме да вземем детето ни тук но нямам представа как става записването в училище. Въпроса ми е ще го вземат ли по това време на учебната година и какво документи за му нужни? Май месец ще стане на 7г. Благодаря предварително !!!

# 110
  • UK
ще го вземат по средата на годината,да. най-добре иди на сайта на общината, в която живеете и виж телефона, на който да се обадиш. От там най-добре ще ти обяснят какво да направиш и ще ти изпратят формата , скоято се кандидатства. Непременно им подчертай, че детето ти е на 7. Ако преди това си си набелязала училище/а, обади се там и провери имат ли места в Year 2 и си уговори час да разгледаш училището. За документи не знам, най-много акт за раждане да искат. Аз не помня на нас да са искали нещо.

# 111
Да почерпя за Яна

karamel86 ще го вземат. Не знам как е във лондонската община, че се оказа че в бристолската и бирмингамската са различни процедурите, но в сайта на общината трябва да има начин за попълване на молба специално за средата на годината. Трябва да знаеш три училища където искаш да почне и те ти казват къде може и кога.

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 12:38 от Шу

# 112
Да ви е жива и здрава и много щастлива малката принцеса!!!

# 113
ще го вземат по средата на годината,да. най-добре иди на сайта на общината, в която живеете и виж телефона, на който да се обадиш. От там най-добре ще ти обяснят какво да направиш и ще ти изпратят формата , скоято се кандидатства. Непременно им подчертай, че детето ти е на 7. Ако преди това си си набелязала училище/а, обади се там и провери имат ли места в Year 2 и си уговори час да разгледаш училището. За документи не знам, най-много акт за раждане да искат. Аз не помня на нас да са искали нещо.
Много благодаря за бързия и изчерпателен отговор! Hug

# 114
Само малка поправка, трябва да им кажеш кога е роден, за да преценят дали е втори или трети клас, защото моето диване е на 7 и е трети клас.

# 115
  • Нотингам/Пловдив

Честит рожден ден на Яна и от мен,много щастливо и безгрижно детство,да ти е жива и здрава Шу и много да ви радва.  bouquet
 За записването на училище на нас ни искаха паспорта на детето и доказателство за адрес.Но съм говорила с някои майки от нашето училище които са записали детето си направо в училището.Просто се обади да попиташ в общината за да си сигурна в твоя случай какво точно трябва да направиш.Успех Hug
 Ние днес се опитваме да направим сладкиш Кодрит Кадир да видим резултата,дано стане хубав че е подарък от децата за утрешния ден  Grinning

# 116
Шу,

да ви е жив и здрав малкия бръмбазък  Heart Eyes

Пет епизода от любимия сериал, фитнес по обяд,
не ми е зле да съм ваканция  Whistling

# 117
Шу честито ви рожденичка,да ви е жива и здрава и много да ви радва  Peace

# 118
  • UK
 Толумби, кой е сериалът  Mr. Green
ЧРД на Яна  Hug Много съм изпуснала, но не ми е до писане напоследък...

# 119
Шу, честит ви рожден ден Simple Smile гледах снимките от рд-то в фейсбук - пу пу пу страхотна ти е куклата, и батето и той голям сладур.

Аз Кодрит Кадир правих вече Simple Smile мммм страхотен е. Правих и желиран сладкиш. Вчера правих руло, днес още 3, че ми се накараха вчера, че малко съм била направила  Joy    chef  меси ми се, пече ми се, спиране нямам.

Цял ден гледам Бодигард Sad

Утре имам интервю за работа, да стискате палци Simple Smile

Мъжлето е 4 дни отпуска и го е обхванала муза за готвене и не е излязъл от кухнята цял ден Simple Smile малкото спа 4 часа на обед ... идилия и спокойствие Simple Smile

Лека седмица на всички ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт