ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 802
  • 234
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не е ли малко странно това, което пишеш?

не е странно. ако намекваш, че лъжа - не си познала. казах, случаят беше публичен и за него знаят много хора. струва ми се, че и ти много добре знаеш за него, щом говориш за отпуската на доктора ...  Laughing

който иска  - да порови в Зачатие и в Гугъл, ще намери информацията.

# 136
Еееееееее, сега ме загриза любопитство коя е тая пациентка

дайте линк, че съм пропуснала това намахано докторче какви пак ги е дробил newsm78

# 137
  • UK

дайте линк, че съм пропуснала това намахано докторче какви пак ги е дробил newsm78

sigma
виж в Зачатие Peace
Но трябва да поровиш, т.к случаят е от преди няколко години
Crazy

# 138
  • София

не го познавам доктора, ама как го оплюхте....
Сигме, пък ти кога си ходила при него newsm78

# 139
  • UK

не го познавам доктора, ама как го оплюхте....
Сигме, пък ти кога си ходила при него newsm78

Е, аз споделих, как са били нещата при мен, пък дали е съвестен или не, това времето ще го покаже Crazy Дано пък си е взел поуката за себе си и не допуска повече такива  фрапантни грешки Peace

# 140
ванче, не съм ходила при него.
ама от всичко дет знам, най-вече че забременява пенсионерки  ooooh!
ако не се лъжа имаше и скандал за купуване на яйцеклетки  \да ме поправи някой ако греша\ и ей такива ти ми работи.

проверих -не греша
http://btvnews.bg/1730692783-In_vitro_klinika_osiguryava_yaytsek … kite__v_risk.html

и пак се връщам към фиксчето, която едва я спасиха от хиперстимулация.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 14:29 от sigma

# 141
  • UK
ама от всичко дет знам, най-вече че забременява пенсионерки  ooooh!
ако не се лъжа имаше и скандал за купуване на яйцеклетки  \да ме поправи някой ако греша\ и ей такива ти ми работи.

Peace Peace Peace

# 142
  • София
Сигме, скандалите са ясни, въпроса е кое е истина, кое-не.
Не защитавам никой, понеже не го познавам доктора, ама все пак....не е приятно за пациентките, които му вярват ....

# 143
  • Варна
Не е ли малко странно това, което пишеш?

не е странно. ако намекваш, че лъжа - не си познала. казах, случаят беше публичен и за него знаят много хора. струва ми се, че и ти много добре знаеш за него, щом говориш за отпуската на доктора ...  Laughing

който иска  - да порови в Зачатие и в Гугъл, ще намери информацията.

Ами аз името на доктора го прочетох за първи път в сайта на "Радост" на 8.04.2013, щото видях по пътя за работа реклама на клиниката. Само, че тогава вече имах записан час при Александров, с който не си допаднахме никак. С отпуската му съм запозната, защото като прочетох какво сте писали, намерих това http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=12&a … pic=16982.40;wap2 То е от 2008г и тогава изобщо не са ме интересували инвитро клиниките и докторите. Изобщо не намеквам, че лъжеш, а само те питам - ти ако си зле, ще пишеш по форуми или ще отидеш до клиниката? Каква по-добра алтернатива за телефон, на който да се звъни, ако не на шефката му? Та си е суперстранно да разпитваш във форум, като си много зле. Най-малкото звъниш на 112. Та "много добре да знам за отпуската му" - кое, освен написаното на линка, което не се знае кой е писал в тоя форум. На друго място не намерих нищо. Ако е било толкова нашумяло и публично, защо сега няма никаква статия, поне аз не намерих. И ако на него му се е случило нещо спешно, защо изобщо да се интересува от телефона си? Ако и той е бил в болница под упойка? Знаеш ли къде и какво е правил?

# 144
То е ясно,4е ще има и доволни и недоволни...който не е доволен сменя доктора,клиниката и толкова....не е нужно да го оплювате толкова доктора......

# 145
  • Варна
Сигме, скандалите са ясни, въпроса е кое е истина, кое-не.
Не защитавам никой, понеже не го познавам доктора, ама все пак....не е приятно за пациентките, които му вярват ....
Скандали обикновено има около някой, който тревожи конкурентите. Ако е "безопасна игла" едва ли ще ходят да си търсят причини за статии.

# 146
  • Варна
ама от всичко дет знам, най-вече че забременява пенсионерки  ooooh!
ако не се лъжа имаше и скандал за купуване на яйцеклетки  \да ме поправи някой ако греша\ и ей такива ти ми работи.

проверих -не греша
http://btvnews.bg/1730692783-In_vitro_klinika_osiguryava_yaytsek … kite__v_risk.html

и пак се връщам към фиксчето, която едва я спасиха от хиперстимулация.
....и колко пенсионерки по-точно и на каква възраст, че ме вълнува горната граница? Те така вдигнаха пенсионната възраст...

# 147
хехехе ама си голяма буквалистка.
преди три-четири години пенсионната възраст беше 62 години, значи баш пенсионерка беше забременил. и понеже сега я вдигат постоянно може би ще има и нови рекорди.

но поне това е хубаво, че ако ми се доще на стари години вместо внуче и куче да ми щукне идея за дете има кой да ми го направи  Joy

# 148
  • София
NadiND,

ако профилът ти е истински, аз от сърце ти пожелавам да успееш да реализираш мечтата си за дете при д-р Емин. изпълнена съм с най-искрена симпатия към всички възрастни кандидат-майки и съм допринесла не малко, за да могат те да правят инвитро по законен начин, чрез отпадане на възрастовата бариера за инвитро със собствени яйцеклетки.

но недей да се превръщаш в рупор на доктора и клиниката. това е непочтено, неетично, не допринася особено за твоя личен случай, а може да се отрази негативно на други твои посестрими. освен това е много очевидно и не може да заблуди хората с повече опит и информация. ти вече се издаде сама, че някой друг ти нашепва в ушенцето какво да пишеш тук в негова защита. недей, не го прави...

# 149
Нямаше да напиша нищо ,но не сдържах .Аз съм бивша пациентка на др Емин  ,той осъществи моята мечта да стана майка и ще съм му благодарна цял живот.Не мога да чета постоянно негативи по негов адрес .Който не е доволен просто си избира друг лекар ,друга клиника и си решава проблема.Клиники колкото искаш в България,специалисти също,аз съм доволна точно от този лекар.

Общи условия

Активация на акаунт