ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 720
  • 234
  •   1
Отговори
# 30
Като гледам аз последно съм списвала тука, кка да е, и аз напускам таз клиника Афродита и сажелявам, че си загубих 2 месеца да търся Sick де ще се установи тоз Емин #Cussing out #2gunfire

А бе момичета, вие клиника ли избирате, оратор ли избирате или доктор да ви лекува ? Жалко за вас, ако ви интересува клиниката и лаф моабета а не доктора който ще ви помогне. Аз съм ходила 15 год при какви ли не доктори и никакъв резултат положителен нямаше.  От 2г. съм при доктор Емин и резултата е на лице - бременна съм в 5-я месец с близнаци. 
Помислете, че не е важна клиниката нито сладкодумните приказки, а крайния резултат е важен.
Успех Ви желая на всички и дано имате успех и вие   EFP   Simple Smile

Не разбира се, но зад успеха на един доктор стои и добър екип, с който той работи, т.к всички сме наясно, че без ембриолог, андролог, ендокринолог и пр. докторът няма да е толкова велик! Peace

Да така е всички сме наясно, че без ембриолог, андролог, ендокринолог и пр. докторът няма да е толкова велик!  Но, да не забравяме, че докато др. Емин работеше в МЦ КИРМ Плевен, все едно само той работеше там. Тълпата беше само при него, а и часове с месеци напред нямаше свободни. Нали и другите доктори работеха с този екип. Защо нямат такава голяма  успеваемост и когато решиш часове винаги има за тях. Нямам нищо против другите доктори! Така, че никой не ни кара на сила да ходим при единия или другия ние сами си избираме доктор а не екип  newsm10

# 31

Не разбира се, но зад успеха на един доктор стои и добър екип, с който той работи, т.к всички сме наясно, че без ембриолог, андролог, ендокринолог и пр. докторът няма да е толкова велик! Peace
  202uuНапълно съм съгласна с Десдемонка.

Момичета съгласна съм, че екипа на доктора е от голямо значение, но нека не забравяме, че добрата стимулацуия предопределя яйцеклетки с добро качество и следователно и успешен край.

# 32

202uuНапълно съм съгласна с Десдемонка.

Момичета съгласна съм, че екипа на доктора е от голямо значение, но нека не забравяме, че добрата стимулацуия предопределя яйцеклетки с добро качество и следователно и успешен край.

А къде остана работата на биолога...., ембриолога??? Или сам д-р Емин, сие напално достатъчен?! Нещо не мога да се съглася с вас!

# 33
Не съм пациентка на доктора ,но следя темата.
Само да допълня че двете неща вървят ръка за ръка . Освен добрите ембриолози си трябва и опитен доктор ,който определя стимулацията ,така че от нас да се вземе на-доброто. И на финала ,дори и ембриолозите да са факири ако лекаря не е опитен в трансферите ,всичките хубави и качествени ембриони загиват ,както и обратното.
За това е много гадно когато един добър лекар напусне от клиника където техниката и останалия екип са били на ниво.

# 34
Момичета, абе аз разбрах няккаво ново инфо задоктора Емин, щял да идва към края на годината във Варна Sick newsm78 #Crazy Това от него го разбрах, някой да знае нещо повече по въпроса??? Че то по телефона няма как да питаш и разпитваш и без туй с триста зора си го вдигна човека /телефона де Mr. Green/ newsm78

# 35
  • София
явно е видял, че в тая клиника Афродита му се разбягаха пациентките.....
ех, жалко, че чак във Варна, на Софиянци ще ни е далече...

# 36
явно е видял, че в тая клиника Афродита му се разбягаха пациентките.....
ех, жалко, че чак във Варна, на Софиянци ще ни е далече...

Емии не може всичко да е все в Софията, ние от Варна какво да кажем Mr. Green като ни се налага да кръстоваме татковината си за инв процедури  ooooh!

# 37
Запис и от мен за да ви следя

И ти ли си пациентка/фенка на д-р Емин?

# 38
Здравейте,мили дами!Искам да благодаря от цялото си сърце на доктор Емин,който сбъдна мечтата ни и сега съм preggo!За мен това е най-добрия лекар,който съм посещавала,страхотен специалист и перфекционист!На всички искам да пожелая многоооо newsm32 newsm32!Благодаря ви,че ви има и всички ви  Hug Hug Hug

# 39
Прекрасна новина, qq Simple Smile

Желая ти безметежни 9 месеца и здраво бебче!
Аз също съм пациентка на д-р Емин, за съжаление поредният ми опит в края на април завърши с неуспех. Не мисля да сменям лекаря, но клиниката, в която работи към момента, е под всякаква критика и в никакъв случай не бих извършила следващ опит там.

# 40
Честита сбъдната мечта qq   bouquet  Hug Много се радвам за теб Hug! Леки и безпроблемни да са оставащите ти месеци  Hug  bouquet

# 41
Честито qq!Браво и на др ЕМИН,че отново сбъдва мечти!

# 42
qq ЧЕСТИТО И ОТ МЕНЕ  Hug Радвам се че доктор Емин продължава да сбътдва мечти Hug  bouquet Кога се чака вече във Варна? Някой има ли, инфо newsm78???

# 43
imali nqkoi informaciq za dr.emin 4yh 4e 6te bide vav varna v koq klinika 6te raboti i ot koga

# 44
imali nqkoi informaciq za dr.emin 4yh 4e 6te bide vav varna v koq klinika 6te raboti i ot koga
Аз разбрах за края на годината Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт