ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 758
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
И аз се интересувах дали работят с ФАР, но отговора беше, че работят по въпроса и до един месец се надяват да имат договор.

# 76
Днес посетих клиниката и съм много доволна. След необходимите изследвания през следващият месец мисля да почна процедурата която препоръча Др. Емин

това ин-витро по фонда ли е или самофинансиран опит и д-р Емин ли ще извършва процедурата
Към момента клиниката няма, все още, договор с ФАР, поне я няма в списъка на ФАР за клиниките Crazy

http://www.far-bg.org/index.php?option=com_k2&view=itemlist& … d=4&Itemid=27

kokona20 здравей, ти задейства ли си нещата в Селена - Пловдив и какви са ти впечатленията от там или си се насочила на друго място

# 77
  • UK
Днес посетих клиниката и съм много доволна. След необходимите изследвания през следващият месец мисля да почна процедурата която препоръча Др. Емин

това ин-витро по фонда ли е или самофинансиран опит и д-р Емин ли ще извършва процедурата
Към момента клиниката няма, все още, договор с ФАР, поне я няма в списъка на ФАР за клиниките Crazy

http://www.far-bg.org/index.php?option=com_k2&view=itemlist& … d=4&Itemid=27

kokona20 здравей, ти задейства ли си нещата в Селена - Пловдив и какви са ти впечатленията от там или си се насочила на друго място
крисчън да, аз в момента съм в процедура там, надявам се на щастлив финал  Crazy Ако нещо те интересува, може би, е по-удачно на ЛС да не товарим тук темата Hug

# 78
Аз не съм подавала документи до фонда сама се финансирам и затова не съм питала - незнам и дали ще препоръча ин витро доктора или друго , тъй като преди като бях пациентка при него в плевен той имаше други препоръки.

# 79
  • гр. София
Записвам се да Ви следя.
На 29.07 имам записан час при д-р Емин.

# 80
  Здравейте момичета, в момента съм в процедура при доктор Емин. След направените изследвания започнахме подготовка за стимулация,в момента съм на инжекции Декапептил по дълъг протокол.Впечатлението ми от Док и целия екип е страхотно. thumbsup Има ли някой друг в процедура?
 Много късмет на всички  и много  newsm30
 Успешна седмица!!! Simple Smile

# 81
Здравейте момичта, правя един бърз, спешен разбор как се гледа в различните клиники на въпроса с ТСХ-то. Във вашата клиника държат ли задължително да е под 2 и да не се почва процедура ако към 3.00? Коментира ли се изобщо това?

# 82
  • гр. София
Здравейте момичта, правя един бърз, спешен разбор как се гледа в различните клиники на въпроса с ТСХ-то. Във вашата клиника държат ли задължително да е под 2 и да не се почва процедура ако към 3.00? Коментира ли се изобщо това?

Здравей,

Аз все още не съм минала при д-рЕмин на преглед. Но в Щерев не го гледат. Така че не ти препоръчвам да ходиш при тях. Дано д-р Емин да държи на всички изследвания и резултати.

# 83

Да при Др. Емин трябва да е под 2. И аз съм с Хашимото и това беше първото което проверихме. При мен сега е ок и от понеделник почваме стимулация.

# 84
 Радвам се, че има вече момичета в процедура. Дано и аз скоро да се включа. Ние сега приключихме с изследванията и утре ще си зяпиша час да обсъдим с доктора вариантите. Успех на стартиралите, по-скоро да се похвалите с положителни тестове, че и аз след вас живот и здраве... Simple Smile))

# 85
Мили момичета, аз също съм пациентка на д-р Емин и в момента очаквам клиниката да сключи договор с Фонда, за да старираме опит. Желая успех на всички!

# 86
  • Варна
От месец и половина и аз си правя изследвания в клиника "Радост" - Варна. Може би това ще се окаже най-старателният гинеколог във Варна. От 17 години съм убедена, че имам някакво течение и понеже съм живяла и във Варна и в Добрич и в Шумен, съм ходила все на профилактични прегледи - и частни и не и всеки път съм чувала - нищо ти няма. Пускат ми цитонамазка и всичко е ок. Гледат за гъбички под микроскопа в кабинета и ми изписват някакъв крем и хапчета, къде орални, къде вагинални и всичко е ок. Преди по-малко от година ми правиха операция в Плевен - миоми и киста и за 10 месеца на 8 прегледа съм била и във Варна и там и пак на контролен - цитонамазка и толкова. И трябваше да стана на 42, толкова профилактики да съм минала, за да стигна до доктор Емин и да разбера, че се пуска не цитонамазка, ами микробиология и имам не 1 или 2, а 3 безсимптомни инфекции, които кой знае от кога си влача. Двете не бях ги и чувала, а доста четох особено покрай това преживяване с операцията. Да не говорим пък, че за миомите и кистата диагнозата ми я поставиха като станаха всичките ми образувания по 4-5 см и получих огромни кръвоизливи при цикъл. Доктор Емин ми написа рецепта на лист А4, толкова подробна и ясна, естествено за първи път някой да изпише лекарства и за партньора - то друг път все е трябвало да питам. Ама като не съм знаела да си искам и микробиология. И все съм си мислела, че правят тази цитонамазка и виждат дали не трябва още нещо и за въпросното ми течение - дето всички жени имали и не било нищо особено. Най-сетне някой да се заеме сериозно с проблема ми. И сегашния и този от преди 17 години,  дето там все за едни гъбички става дума, които и те били в нормални граници - да ама не. Като видях тая рецепта на лист А4 си помислих, че не съм ходила на АГ никога през живота си. Те и в аптеката казаха, че такова не са видели. И личната каза, че за първи път вижда толкова подробно описание и така прецизно направено: "Най-сетне да си намериш гинеколога. Нека сега да видят тукашните конкуренция, защото нито си вършат работата като хората, нито се държат внимателно с пациентите си." И приказките и не са случайни никак. През април ходих при доктор Кателия Александров - за който тука в сайта има сума страници изписани какъв прекрасен човек е. Е там има една супер недоволна от всичко - и като човек и като специалист - аз съм. Та относно по-горе споделеното мнение, че от доктор Емин като човек имало много да се иска - мисля, че човека си е перфектен. Наистина си изпипва работата и не пропуска никакви важни изследвания - и яйчников резерв ми провери, както само бях чела, че трябва, и хормоните на щитовидната и неща, които не подозирах, че могат да ми направят проблем, а ги има. Определено съм с впечатлението, че се стреми да направи най-доброто и подхожда индивидуално към ситуацията - не по шаблон и схема, а с мисъл. Успешният резултат винаги е и божа работа, ама това, което от хората зависи да е направено както трябва,  а другото - каквото стане. Определено съм с чувството, че ако някой ще направи максималното възможно за мен - това е само той.

# 87
Наистина,мили дами,доктор Емин е най-добрия лекар за нас!Подхожда индивидуално,разбира си от работата и на всички ви пожелавам много успехи!   bouquetА на доктора се прекланям и всеки ден му благодаря,че сбъдна мечтата ни за дете!

# 88
  • Варна
Личната ми лекарка днес ми поиска данните на доктор Емин и МЦ "Радост", за да изпрати при него на една жена. А тя има впечатления от доста АГ-специалисти в града. Преди 2 месеца нямаше представа при кого да ме изпрати. Сигурна съм, че няма да го препоръча само на една. Поне вече има кого да препоръчва.

# 89
  • гр. София
Момичета, вижте какви промоции са пуснали в Радост - http://ivfradost.bg/?page_id=27 :

1) Безплатни консултации по време на летния сезон - " От 15 юни до 15 септември можете да се възползвате от безплатна консултация в нашата клиника, като си запишете предварително час на телефони: 052 60 70 90; 0888 400 800, или директно на нашия адрес: гр. Варна, ул. “Константин Доганов” 48."

2) " В периода от 01.07 – 05.07 2013 г. МЦРМ „Радост” обявява
Седмица на мъжкото репродуктивно здраве.

През този период всяка разширена спермограма е на половин цена. От услугата може да се възползвате с предварително записване на час на телефоните на клиниката:
052 60 70 90 и 0888 400 800 или директно на нашия адрес: гр. Варна, ул. “Константин Доганов” 48."
Страхотно е, че са направили тези инициативи.  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт