ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 791
  • 234
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ами естествено, че са екипи, във всички болници е така. Дошъл е моментът, в който човекът се е почувствал достатъчно сигурен да си събере свой екип. Няма данни за новия екип, защото е нов. Ама и да има може всеки пациент по всяко време с екип и без екип да е и в единия и в другия списък с процентите. Екипът си има шеф, чието име е олицетворение на всички като екип - това е ясно, и да не сме доктори всички работим някъде нещо и сме в повечето случаи част от екип. Сега остана да си кажем ембриолога какъв е като човек. Или по-важното е как е като човек санитарката. Като за Варна мисля, че "Радост" е добър избор за разрешаване на репродуктивни проблеми. Най-малкото имат нова техника и ще искат да си създадат добро име, затова ще гледат да не се дънят. И ако някой е допускал грешки - да не ги повтаря. Неприятното в медицината и в армията е, че зад грешките става дума за живота на някой. Това са си основни принципи. И като толкова ви дразнят числата - ами аз все пак ви цитирах статия, не е лично моя статистиката. Не всички могат да ходят до Пловдив и София, защото на някой му е провървяло точно там.

# 121
Ама вие какво искате, доктор Емин на кафе ли да ви покани за да се чувствате добре. Той  си е такъв човек, не се усмихва често и създава впечатление, че не харесва никой но не е така. Той е един доста отговорен лекар, който си държи прекалено много на работата и затова успехите са му на лице.

# 122
  • Варна
Ама вие какво искате, доктор Емин на кафе ли да ви покани за да се чувствате добре. Той  си е такъв човек, не се усмихва често и създава впечатление, че не харесва никой но не е така. Той е един доста отговорен лекар, който си държи прекалено много на работата и затова успехите са му на лице.
Абсолютно съм съгласна. То има един от Варна - специалист по репродукция, прехвален като човек, дето е супер ухилен на снимката в нета, ама така гадно се държа с мен на живо и си претупва работата, че направо го оставих да си го ползват другите със здраве.
Като става дума за успехите - отнасят се за екипа, като говорите за инвитрото на 62 годишната дама - не казва никой "екип", а само името на доктора спрягат. Има си принципи човека, отстоява си ги. Аз мисля, че "Радост" много скоро ще бъде най-търсената такава клиника във Варна.

# 123
Понеже казвате, че успеваемостта е на клиниката в Плевен а не на  доктор Емин, проверете сега след като не работи там колко е тази успеваемост, и тогава го плювайте. Откакто е напуснал никой не споменава въпросната клиника, както преди това.

# 124
  • UK

ooooh!
Не разбира се!
Аз не го търся, нито вземам за компания за кафе ooooh! изобщо съжалявам, че влязах в полеми с вас. Като толкова си го харесвате, ами вземайте си  се Joy
Успех ви желая!!!

# 125
  • гр. София

ooooh!
Не разбира се!
Аз не го търся, нито вземам за компания за кафе ooooh! изобщо съжалявам, че влязах в полеми с вас. Като толкова си го харесвате, ами вземайте си  се Joy
Успех ви желая!!!

Коконче, ти къде направи успешния опит от подписа ти   Simple Smile и защо си толкова недоволна конкретно от д-р Емин? Моля те, сподели, защото аз там тая надежди нещата да се получат. Пък и специално ще идвам от София към Варна.

# 126
  • София
Ама вие какво искате, доктор Емин на кафе ли да ви покани за да се чувствате добре. Той  си е такъв човек, не се усмихва често и създава впечатление, че не харесва никой но не е така. Той е един доста отговорен лекар, който си държи прекалено много на работата и затова успехите са му на лице.

не искам да ме кани на кафе, що дрънкаш глупости?! не бих оценила лекар по това дали се лендзи на пациентките си.

ти изобщо май не четеш какво написах - въпросният доктор изостави на произвола на съдбата своя пациентка с остър хиперстимулационен синдром, без да се поинтересува какво става с нея и без да й вдига телефона, при положение, че знаеше в какво състояние е тя. пациентката му беше приета и спасена в друга болница, от други лекари.

случаят е от преди няколко години и беше публично отразен в сайта на Зачатие, защото момичето търсеше съвети и помощ от потребителите на форума, които я насочиха и съдействаха да бъде приета в много тежко състояние в другата болница.

не исках да изпадам в тия подробности, но явно тук никой не чете внимателно и от деликатни намеци не разбирате.

колкото до "принципите" на д-ра, просто съм удивена от това, как потъпкването на медицинските норми и етика може да се определя като "принципи".  а успеваемост с донорски яйцеклетки всеки може да постигне.  Laughing

# 127
за фиксчето ли става въпрос?
че нея преди две години едва я спасиха.

# 128
  • гр. София
Сега разбрах вече. А бихте ли препоръчали специалист, който да спазва всички принципи преди и по време на АРТ процедура, тъй като не мога да намеря правилния лекар?

# 129
Понеже казвате, че успеваемостта е на клиниката в Плевен а не на  доктор Емин, проверете сега след като не работи там колко е тази успеваемост, и тогава го плювайте. Откакто е напуснал никой не споменава въпросната клиника, както преди това.

Аз съм на същото мнение и освен това той е взел най добрите от екипа в Плевен сега работят в Радост. Казвам го като пациентка на клиниката в Плевен - разликата в броя на пациентите им преди като беше Емин там и сега е ОГРОМНА. Няма ги вече тия опашки като преди. С два неуспешни опита съм в Плевен сега с нови надежди започваме процедурата във Варна.

# 130
  • Варна
Сега разбрах вече. А бихте ли препоръчали специалист, който да спазва всички принципи преди и по време на АРТ процедура, тъй като не мога да намеря правилния лекар?
На мен познати ми препоръчаха това http://invitro-bg.com/bg/nie/102/  или евентуално това  http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=cate … id=28&lang=bg  Но ми е много далеч.  Лични впечатления нямам и подробности не знам.

# 131
  • гр. София
На мен познати ми препоръчаха това http://invitro-bg.com/bg/nie/102/  или евентуално това  http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=cate … id=28&lang=bg  Но ми е много далеч.  Лични впечатления нямам и подробности не знам.

Мерси! Но от Щерев не съм доволна. В момента я посещавам. А от Надежда останах с впечатлението, че когато има конгрес, всички лекари едновременно се изнизват и зарязват пациентите. Не можеш да контактуваш с тях директно по телефона и много се чака за първичен преглед!

# 132
  • Варна
Ама вие какво искате, доктор Емин на кафе ли да ви покани за да се чувствате добре. Той  си е такъв човек, не се усмихва често и създава впечатление, че не харесва никой но не е така. Той е един доста отговорен лекар, който си държи прекалено много на работата и затова успехите са му на лице.

не искам да ме кани на кафе, що дрънкаш глупости?! не бих оценила лекар по това дали се лендзи на пациентките си.

ти изобщо май не четеш какво написах - въпросният доктор изостави на произвола на съдбата своя пациентка с остър хиперстимулационен синдром, без да се поинтересува какво става с нея и без да й вдига телефона, при положение, че знаеше в какво състояние е тя. пациентката му беше приета и спасена в друга болница, от други лекари.

случаят е от преди няколко години и беше публично отразен в сайта на Зачатие, защото момичето търсеше съвети и помощ от потребителите на форума, които я насочиха и съдействаха да бъде приета в много тежко състояние в другата болница.

не исках да изпадам в тия подробности, но явно тук никой не чете внимателно и от деликатни намеци не разбирате.

колкото до "принципите" на д-ра, просто съм удивена от това, как потъпкването на медицинските норми и етика може да се определя като "принципи".  а успеваемост с донорски яйцеклетки всеки може да постигне.  Laughing

Не е ли малко странно това, което пишеш? Опитвам се да си го представя, все едно ми се случва на мен - ами няма да разпитвам по форуми, ако ми е спешно и ако не ми вдига 1 лекар, ще звъня на друг, на рецепция, ще ида до болницата.... За случая прочетох, че доктора е бил в отпуск, когато тя го е търсила. И все пак той не е единствен в болницата си. Едва ли всички телефони не са отговаряли. Имала е време да разпитва по форуми, а не е намерила друг лекар от ЕКИПА, чакала е отговор по ФОРУМА - щото там всички са специалисти по проблема й и не е звъннала на рецепцията на болницата например? Че то на всеки може да му се случи какво ли не, никой не може да предположи какво му се е случило, че не вдига телефона си. Пък и в отпуск обикновено човек се забива някъде надалеч, без обхват или си решава свои проблеми. Можеш да си пристъпиш  служебните норми и етиката, докато си на работа. А той не е бил там. Ами, ако е имал семейна неприятност, която не иска да сподели с целия клюкарски свят?? Ако не е бил в състояние да направи нищо? Не можеш да съдиш, без да знаеш причините му. Сигурно на работата му всеки път има някой проблемен, все пак и докторите имат нужда от почивка, затова са ЕКИП и не са незаменими. И като използвах думата "принципи", имах предвид точно това, с което го цитират - че всяка жена има право да роди. Не бил човечен - ами тя е плакала и го е молела да и помогне /дамата на 62/. Представи си, че плачеш ти, на нейно място. Кой ще ти се струва човечен - този, който откликне, или който продължава да ти се противопоставя и да търси причини, за да откаже. Нещата никога не са черно-бели и винаги има две противоположни гледни точки. А статиите на журналистите са СУБЕКТИВНИ. За съжаление ние се информираме през мнението на някой друг, освен ако не познаваме лично ситуацията.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 10:42 от NadiND

# 133
  • UK
за фиксчето ли става въпрос?
че нея преди две години едва я спасиха.

Не, мисля че за друга пациентка става въпрос Peace

Shokoladche аз успях в клиника Селена Пловдив Peace
При д-р Емин имам една процедура ноември 2010 успешна, но до 7 седмица Rolling Eyes Все още не мога да си простя, че през 2 дни бях разхождана до Плевен за да пускам контроли на ЧХГ нещо, което спокойно можеше да бъде направено в която и да е лаборатория във Варна Crossing Arms
Както и да е, минало-заминало Peace
Нооо след това реших отново при него да правя процедура, през 2012, знаем че той изненадващо напусна КИРМ, после го издирвахме накъде ще се установи, аз лично го посетих през зимата (сега не помня февруари ли беше или март ) в Сф беше се установил в клиника Афродита Crazy
Не ми хареса клиниката и реших да се върна за да направя процедура отново в КИРМ като избрах д-р Стефанов ooooh! Грешка голяма!!!
Не бе много успешен опита и това  е без значение, вече бях разбрала, че д-ра, търсен от мен, ще се установява във Варна Thinking Звъннах му, за да разбера, дали ще ме поеме отново, като пациент Rolling Eyes Каква изненада - отговора бе твърдо НЕ ooooh! Crazy Защо?! Защото съм избрала не клиника Афродита и него, а отново съм се върнала в КИРМ #Crazy Ми аз нямам думи Mr. Green
Но и за нормално не го намирам!

# 134
  • гр. София
Благодаря за отговора! Все пак мисля да направя една консултация с него.

Общи условия

Активация на акаунт