ИНВИТРО ПРИ ДОКТОР ЕМИН

• 42 745
  • 234
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Кателия Александров се вбеси, че съм ходила в клиниката на Горчев в Плевен. /Техните апаратури са най-новите и модерните и от декември вече имат и апарат за ултразвуково премахване на тумори, но аз бях при тях през август - в България това е за първи път./ Те не се занимават с репродукция, не разбрах какво го бърка Александров къде са ми махали кистата и миомите.  При положение, че във Варна искаха да ме кастрират, за по-лесно. Е щом много държи, че са ми махнали яйчника, аз какво да направя?? Двама специалисти по образна диагностика - К.Цонев и Петков смятат, че е там. В епикризата е написано - доцента вече е професор. Не поиска да види снимките от Темелков. Алкан Емин ми написа, че двата са еднакво големи и хубави. Александров ми даде снимка от видеозон, че го няма десния.  Ами аз не искам да ходя при такъв - е тая снимка струва 40лв и е писал глупости, то да не е топче да го загубя? Че и в същия ден ми направи хидросалпингография. Петков гледа първо снимката от рентгена и каза - 2 тръби, значи 2 яйчника - те ги махат заедно - е аз как да ходя пак при Александров. Връчва ми едновременно 2 различни изследвания с различен резултат и коментара е - нямаш проблеми. Ами като ще си спорим за бройката на яйчниците, аз как да му вярвам за всичко останало. Той каквито ще да си ги мисли за възрастта ми, въпроса е, аз какво си мисля за него.

# 166
Какво ни е на възрастта. Това е най добрата възраст за раждане на дете,така че смело напред.Доктор Емин не гледа на колко си години а прави всичко възможно да помогне на всяка една пациентка.

# 167
  • Варна
Какво ни е на възрастта. Това е най добрата възраст за раждане на дете,така че смело напред.Доктор Емин не гледа на колко си години а прави всичко възможно да помогне на всяка една пациентка.
Сладуранка Simple Smile, аз вече ще си искам документите за пенсия от гинеколозите, може да стане по-рано Simple Smile. Не се чувствам по-зле отколкото преди 10 години. Изследванията ми не са такива, че чак да рева - естествено ЯР е на границата и 2-3 причини за аборт, ама като цяла числата са в норма, аз очаквах по-тежка картинка. Забелязала съм, че като погледнеш напред 10 години са много, но като погледнеш назад - ами онзи ден е било. Особено след 20.

# 168
  Здравейте момичета  Hug
   Прегледа вчера мина нормално, док.каза,че добре се повлиявам от стимулацията. Нивата на Е2 и ЛХ са ок. В четвъртък съм отново на преглед и тогава ще разбера кога ще е пункцията. По всяка вероятност ще е другата седмица, но точен ден не знам.  Днес усещам леки спазми в яйчниците, но мисля че е  нормално, след всичките тези хормони....  Наистина това чакане е ужасно.... Juve, Djada кураж spoko

Ще ви държа в течение Wink

Мила Алфа555, какво се случва с теб, растат ли фоликулчетата, имаш ли вече дата за пункция!

Обръщам се към всички съфорумнички с молба да пишат по същество и да спазват добрия тон, иначе на човек просто му се отщява да чете и споделя тук. Всички имаме една цел, нека се подкрепяме морално по пътя към нея. Успех и щастлив завършек желая на всички!

# 169
Здравейте , момичета! Тук май темата за д-р Емин се следи повече, отколкото в Зачатие, затова пиша впечатлението си и тук.
Миналия ден бях за първи път в клиниката на д-р Емин за консултация. Носих изследванията, които сме правили до сега - 2 спермограми на съпруга ми, хормони  и цветна снимка при мен. Д-р Емин разгледа всичко, водеше си и досие. Разпита ни подробно, консултацията продължи около 45 минути. Назначи ни много изследвания и на двамата, което малко ме притесни (доста парички ще излезнат).
Като цяло до преди да прочета мненията за доктора, бях решена там да продължа да ходя ( преди това ходих в друга клиника, от която въпреки хубавите мнения, аз не съм очарована), но сега като чета вече не знам какво да правя.
Иначе впечатленията от първото ми посещение вчера са мн. хубави. Доктора разпитва подробно. Изглежда много сериозен и перфекционист.
Между другото консултацията беше безплатна.
Много моля момичетата които ходят или са ходили при него в клиниката във Варна да се включат.

# 170
Здравейте , момичета! Тук май темата за д-р Емин се следи повече, отколкото в Зачатие, затова пиша впечатлението си и тук.
Миналия ден бях за първи път в клиниката на д-р Емин за консултация. Носих изследванията, които сме правили до сега - 2 спермограми на съпруга ми, хормони  и цветна снимка при мен. Д-р Емин разгледа всичко, водеше си и досие. Разпита ни подробно, консултацията продължи около 45 минути. Назначи ни много изследвания и на двамата, което малко ме притесни (доста парички ще излезнат).
Като цяло до преди да прочета мненията за доктора, бях решена там да продължа да ходя ( преди това ходих в друга клиника, от която въпреки хубавите мнения, аз не съм очарована), но сега като чета вече не знам какво да правя.
Иначе впечатленията от първото ми посещение вчера са мн. хубави. Доктора разпитва подробно. Изглежда много сериозен и перфекционист.
Много моля момичетата които ходят или са ходили при него в клиниката във Варна да се включат.
Аз съм при него предстои ми стимулация и съм много доволна,а колкото до това 4е има отр мнение въобще да не те притеснява-важното е на теб да ти допадне и да му вярваш в трудния път.....така 4е смело напред Simple SmileТо винаги ще има и доволни и недоволни.......успех каквото и да решите  bouquet

# 171
  • Варна
И аз следя темата, но не смея да се включа. Утре ще ми е втори преглед при доктора. Ще видим какво ще стане. Рано ми е да споделям, за това се въздържам. Едно е сигурно, тук във Варна сме лишени от специалисти по такива проблеми и искрено се надявам д-р Емин да успее да помогне на всички нас...

# 172
  • Варна
Не им обръщай внимание на тези с отрицателното мнение, разгонихме ги в друга тема, убедена съм, че беше нещо тенденциозно. Ако четеш внимателно ще видиш, че всъщност от толкова писане на глупости те нищо конкретно не казаха. Не знам 2 или 3 бяха. Само да объркат главите на и без друго притеснените читателки на темата. Извинявам се, ако съм ви досадила с писане, докато спорехме, наложи се да пиша куп излишни неща, но не понасям да плюят някого, само за да е оплют и да пренебрегват нашия избор на лекар и доверие в него.
Бих искала да попитам тези, които са си започнали процедурите /инвитро, икси или каквото е определил доктора/ - има ли някаква подготовка за тези процедури или просто се определя месеца, датата и се започва с лекарствата по схемата?

# 173
  • UK
Не им обръщай внимание на тези с отрицателното мнение, разгонихме ги в друга тема, убедена съм, че беше нещо тенденциозно. Ако четеш внимателно ще видиш, че всъщност от толкова писане на глупости те нищо конкретно не казаха. Не знам 2 или 3 бяха. Само да объркат главите на и без друго притеснените читателки на темата. Извинявам се, ако съм ви досадила с писане, докато спорехме, наложи се да пиша куп излишни неща, но не понасям да плюят някого, само за да е оплют и да пренебрегват нашия избор на лекар и доверие в него.
Бих искала да попитам тези, които са си започнали процедурите /инвитро, икси или каквото е определил доктора/ - има ли някаква подготовка за тези процедури или просто се определя месеца, датата и се започва с лекарствата по схемата?

NadiND
Ако не можеш да кажеш нещо смислено и на място, по-добре не говори Peace
 Незнам, коя къде си разгонила ooooh! но аз определено, не пиша вече така често в проблемното, защото успях, не при д-р Емин, а на др място и в друга клиника и съм безкрайно щастлива, че не ми се наложи да ходя и да се "моля" на някого да ме приеме за свой пациент, при все, че си плащам и съм си плащала една значителна сума и то в брой лично на лицето наречено д-р Емин за инвършена от него процедура Peace
На теб лично, желая сбъдване на мечтите, защото те ни поддържат живи и във форма, желая ти го от сърце, като без значение за мен е кой е допринесъл затова д-р Емин или др лекар! 

# 174
разгонила ни била  newsm65
форума е обществен, а не е бащиния на никой.
тук "разгонените" точно в тоя раздел на форума имат доста дълъг стаж, че да се държиш така.
кокона е оставила има няма един апартамент при емин. ама щом и нейното мнение не зачиташ  ooooh!

# 175
  • Варна
  Здравейте момичета  Hug
   Прегледа вчера мина нормално, док.каза,че добре се повлиявам от стимулацията. Нивата на Е2 и ЛХ са ок. В четвъртък съм отново на преглед и тогава ще разбера кога ще е пункцията. По всяка вероятност ще е другата седмица, но точен ден не знам.  Днес усещам леки спазми в яйчниците, но мисля че е  нормално, след всичките тези хормони....  Наистина това чакане е ужасно.... Juve, Djada кураж spoko

Ще ви държа в течение Wink

Мила Алфа555, какво се случва с теб, растат ли фоликулчетата, имаш ли вече дата за пункция!

Обръщам се към всички съфорумнички с молба да пишат по същество и да спазват добрия тон, иначе на човек просто му се отщява да чете и споделя тук. Всички имаме една цел, нека се подкрепяме морално по пътя към нея. Успех и щастлив завършек желая на всички!

# 176

Macherie, аз съм дългогодишна пациентка на доктора. Преди него имам опит в 3 известни софийски клиники - без успех.  Имам един неуспешен опит при Емин в Афродита, а откакто заработи клиниката му във Варна, съм го посещавала 4-5 пъти. В момента очаквам да сключи договор с Фонда и да стартираме опит. Докторът си има положителни качества и недостатъци, но аз считам, че всеки сам трябва да прецени на кого да се довери и да бъде последователен в решенията си. С две думи - прецени, реши и действай, не губи ценно време и нерви в колебания.
И още веднъж апелирам към всички за повече толерантност и приятелско отношение, за да бъде тук мястото, където да можем да обменяме опит и да си помагаме!

# 177
  • Варна
Здравейте момичета, отворих нова тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=726231.new#new  за пациентите на МЦРМ "Радост". Надявам се там да се получи наистина свестен разговор. За отклоненията в тази тема информирах модератора. Явно след като докторът е започнал "на чисто" в нова клиника и нашият разговор трябва да започне "на чисто" и да е само за нея.

# 178
  • Варна
тук "разгонените" точно в тоя раздел на форума имат доста дълъг стаж, че да се държиш така.
кокона е оставила има няма един апартамент при емин. ама щом и нейното мнение не зачиташ  ooooh!

Цитат
Написано от kokona20:
Re: Отзиви за доктор Кателия Александров тема 2
« #173 Нед., 24 Март 2013, 20:25 »

Цитат на: skuki в Съб., 23 Март 2013, 10:30
JACKLIN'S MОM,
обяснила си страхотно чувствата, които ме вълнуват в момента. Моето мнение съвпада напълно с твоето! Мисля че в инвитрото е по-добър, особено ако си малко по-нахален  но при мен проблема е поликистоза и просто трябва да бъда много следена, а той няма време, просто го разкъсват! Иначе е добър човек и определено си бича професията и гледа да помогне, но му трябва определено помощ - ембриолог, втори лекар, той не мое физически да огрее навсякъде 
Прочетох, че си с СПКЯ, затова си мисля, че д-р Емин, не е твоят лекар 
Имам позната, която има детенце благодарение на него, но не питай  как успя и през какво трябваше да премине заради една такава стимулация и недоглеждане на нещата около нея и проблема при нея /СПКЯ/   
Затова си мисля, че в стремежа си да доведе нещата докрай и да приключат с успех за жалост залага твърде много и рискува често живота, не само на бебето, но и на майката...
Иначе, аз лично съм възхитена от него, като лекар, не само заради това, че успява да сбъдне мечтата на не една жена да бъде майка, а и дори на една жена на 62.
Това си е успех, според мен

Ето го мнението на кокона, от темата за Александров, където пак сме писали заедно, от нея прочетох, за клиниката в Истанбул - Мемориал в точно това и мнение, но го изтрих да не става дълъг цитата. Тогава изобщо не обърнах внимание на името Емин, беше ми достатъчно, че рискува и отидох при Александров. Няма как да и зачета пак мнението и да отида до Селена Пловдив. Всъщност сега видях, че това тя го е писала, бях забравила, че изобщо става дума за някой си Емин, нищо не ми говореше тогава, но тя и там е писала за него.

# 179
  • UK

Цитат
Написано от kokona20:
Re: Отзиви за доктор Кателия Александров тема 2
« #173 Нед., 24 Март 2013, 20:25 »

Цитат на: skuki в Съб., 23 Март 2013, 10:30
JACKLIN'S MОM,
обяснила си страхотно чувствата, които ме вълнуват в момента. Моето мнение съвпада напълно с твоето! Мисля че в инвитрото е по-добър, особено ако си малко по-нахален  но при мен проблема е поликистоза и просто трябва да бъда много следена, а той няма време, просто го разкъсват! Иначе е добър човек и определено си бича професията и гледа да помогне, но му трябва определено помощ - ембриолог, втори лекар, той не мое физически да огрее навсякъде 
Прочетох, че си с СПКЯ, затова си мисля, че д-р Емин, не е твоят лекар 
Имам позната, която има детенце благодарение на него, но не питай  как успя и през какво трябваше да премине заради една такава стимулация и недоглеждане на нещата около нея и проблема при нея /СПКЯ/   
Затова си мисля, че в стремежа си да доведе нещата докрай и да приключат с успех за жалост залага твърде много и рискува често живота, не само на бебето, но и на майката...
Иначе, аз лично съм възхитена от него, като лекар, не само заради това, че успява да сбъдне мечтата на не една жена да бъде майка, а и дори на една жена на 62.
Това си е успех, според мен

Ето го мнението на кокона, от темата за Александров, където пак сме писали заедно, от нея прочетох, за клиниката в Истанбул - Мемориал в точно това и мнение, но го изтрих да не става дълъг цитата. Тогава изобщо не обърнах внимание на името Емин, беше ми достатъчно, че рискува и отидох при Александров. Няма как да и зачета пак мнението и да отида до Селена Пловдив. Всъщност сега видях, че това тя го е писала, бях забравила, че изобщо става дума за някой си Емин, нищо не ми говореше тогава, но тя и там е писала за него.

NadiND
Пообъркала си доста цитатите, аз не съм със СПКЯ и мнението, което си копнала, не  е изцяло моето Whistling
Иначе дали на 50, 60, 70 или пр години, за мен е без значение, по-важното е, че тази жена е успяла да сбъдне мечтата си да стане майка. Адмирации на д-ра, че успя да я забремени, жена в менопауза, което съвсем не означава, че аз съм ЗА подобни експерименти, но все пак, се съобразявам с желанията на хората, всеки има такива и всеки трябва да има възможността да сбъдне мечтата си, без значение на религия, възраст и пр Peace
И не на последно място, постта ми тогава и този сега, по никакъв начин не си противоречат и нищо не пречи един човек с времето и събитията случили се през този период да промени МНЕНИЕТО си, било за даден лекар, било за клиника или просто за друг човек! Naughty
Каквото исках го казах, не ме разбирайте погрешно, аз искам да успеете, дано само този прехвален доктор ooooh! оправдае, вашите очаквания и сбъдне вашите мечти!
Няма по-хубав дар от това, да сбъднеш нечия мечта, няма значение клиниката, лекаря екипа, важно е, мечтите да се сбъдват!!!

Общи условия

Активация на акаунт