Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Гери можеш и да се оплакваш smile3534

Чакай аз да почна първа Mr. Green в дървена ваканция сме и детето при мама, а оня възлюбения дето ми каза ще ти звънна тези дни за вечеря, кафенце, не звъни, сега като съм мома белкем се сети.Пари нямам, и ми писна от сняг Mr. Green

Фионата дали е добре Simple Smile

# 46
Морги, аз пък разбрах, че и в София има ваканция от утре... Да не съм се объркала! Simple Smile
  bouquet

# 47
  • София
Урааааа! В-А-К-А-Н-Ц-И-Я!!!!! newsm44 newsm44 newsm44
До понеделник и няма да се отучва..супер...С дребната ще се отъркаляме от кеф в къщи и навън в снега Joy Joy Joy
М, само малко взе да ме хваща страх - каквото си измолвам и идва  Thinking Thinking Имам още няколко пожелания...още по-горещи от снега и ваканцията...Сега очаквам Wink Wink Wink

Някой има ли инфо как е Фиф? Дават страшни неща по новините  ooooh! ooooh! ooooh!

# 48
Ехааа!
И моята току-що ми съобщи - след като се наспа Simple Smile
...
Какво се е случило с Фиф?

# 49
  • в моя свят на мир и любов
На Фиф сигурно са й спрели тока или нета, щом не се обажда. Ще чакаме за новини.
И моята от утре е в дървена ваканция - важи за всички училища, обаче не и за детските градини newsm78

# 50
Геррри ,

Привет ! Hug Къде се губиш , бе жена ? Гледах те скоро в клюкарника ...

Фифи , как сте ? Praynig Praynig Hug
Ваканцията е за всички ! Peace
http://news.plovdiv24.bg/327181.html

# 51
Геррри ,

Привет ! Hug Къде се губиш , бе жена ? Гледах те скоро в клюкарника ...

Фифи , как сте ? Praynig Praynig Hug
Ваканцията е за всички ! Peace
http://news.plovdiv24.bg/327181.html

Ами... губя се из многобройните гънки на безмозъчното битие... Smile
Понеже не ми се пишеше за клюките около мен, все гледах неутрални теми да чета, а дълго време и не влизах тук...
 Ма и аз като Брилянтина -
нито пари, нито гадже, ама децата са си при мен Smile
 bouquet bouquet bouquet

# 52
Ааа ,  Брил има стара / нова тръпка , дано де ! Wink Wink Wink

А работата поне наред ли е ?

# 53
  • София
Е, Геррри, то повечето сме така..ама то не пречи тук да седим и да дуднем смешки и закачки  Wink Wink Wink

# 54
То и нашата ваканция започна.
Миналата лепих тавани, но тази ще е лежачка.
Защо пък не. Няма все да работим,я.
Сещам се за маймуните.
Успяха да ни докарат до града. Все още пътищата не са замръзнали.
Правя лозови сърми.

# 55
Отдай се на почивка , Снеже , и без това си контузена . Sad
Как е изгореното , натъртеното ? Hug

# 56
Мен пък ме насра гарга .... мамицата им, изгониха ги от Градската градина, прехвърлиха се по дърветата на центъра  #2gunfire #2gunfire #2gunfire И все пак ще се възползвам от поверието - ще си пусна тото  Peace

# 57
  • София
Снеже, ти искаш да провериш моята теория ми? Ако маймуната като е работила е станала човек, то ако аз мързелувам ще стана ли маймуна newsm78 newsm78 Crazy

Макче, айде пускай фиша...После ще ти направя и на теб оферта за хотел...нали Фури тези дни ме пита за критериите за добър хотел  Laughing Laughing Laughing

# 58
Натъртеното още ме боли, но нали боли на колко си години +. Виж изгарянето  не вече.
Ще почивам какво да правя. Така и така ми отиде вече 1/3 от отпуската.
Чудя се как да се справя с котарака защото ми отидоха тапетите и последните саксии с цветя, но ще го вардя тези дни.
Как ли е Фифи. Страшно, дано поне се е запасила с някакво отопление, храна и вода и не се наложи да ги евакуират, че в този студ.

# 59
Котарака отскоро ли ти прави поразии ?

Фифи , Пепи , къде сте ? Tired

Общи условия

Активация на акаунт