Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Кам  Cry
А аз съм така забравих откога... Cry
Поне се радвай, че имаш работа, колеги около тебе. Аз и това нямам Confused
Близо 400 абоната във ФБ, а съм сама като глист Confused
Преди не съм го знаела, но като нямам човек до мене, живота ми е празен някак.

# 631
Хаха, та те глистите никога не ходят сами hahaha

# 632
И аз съм вкисната Cry. Днес не взех да  мръдна някъде, ами кисна тука. И аз като Кам съм много комуникативна и ми трябва някой да ми удисва на акъла. И утре като ида на работа пак и там спек и депресия и УжасТ  #Cussing out Mr. Green.

Обещайте ми, че другия уикенд ще ме наритате да изляза, щото така не бива работата, особено зимно време.

Хепи, ще ми се да почне да ме разбира, като й говоря. Не само да мучи и да ми мрънка Twisted Evil Пък и да спре да ме яде чувството на вина Peace

Ще почне да разбира, но не е гаранция, че ще спре да мрънка, това е моят опит де. И не се обвинявай, нали си гледаш детето, ти си неговата майчица и това е Hug

# 633
За каква вина говориш Пепино newsm78 че не говори ли???Ако е това казахм ети вече после да видиш, няма спиране.Моя красавец проговори в градината, там си му е средата Laughing

# 634
Миии...сигурно съм модифициран глист.  Tired Защото и излизането не ми помага!

# 635
  • София
Но как да се науча...
 Когато искам нещо да се случи,
 понякога се случва тишина.
 От просяка, на нужда се научих,
 от него разпознах и щедростта.

На обич ме научиха пчелите,
 а синьото на още свобода
 в която господари са орлите,
 без мисъл за изящна красота.

От вятъра научих да се местя.
 От слънцето се учих на пожар.
 Тялото като черупка кестенна,
 душата стискаше бодливо като дар.

Реката ме научи да клокоча.
 Крадецът, да не знам какво е срам.
 Научих се, аз пръв да не започвам,
 последен удар трябва ли да дам.

Миналото, учи ме на смелост
 която днес уверен ме държи.
 Войната ми повтаря оцелелите,
 сред тях и мене винаги брой.

Голгота ме научи на спасение,
 на жажда за любов пък, всеки храм.
 Но как да се науча на смирение
 щом търся любовта си точно там?

автор Валентин Йорданов

# 636
Миии...сигурно съм модифициран глист.  Tired Защото и излизането не ми помага!
Оф, явно трябва време, за да се влезе в някакви нови релси. Виж как се депресираме взаимно само.

# 637
Ох , аз пък се радвам , че от утре съм а работа !  Peace
Мен бездействието много ме депресира ...

Пепи , тя за разбиране , ще те разбира , но това не значи , че всичко ще е както ти искаш ...
А като почне да говори , тогава ще видиш какво е , да не млъква за секунда ! newsm08

Наде ! Hug

# 638
Като казвам вина, нямам предвид точно неговоренето. Тя, Хепи знае, ама не ми се влиза в подробности Sunglasses

# 639
НАДЕ  newsm51

# 640
Като казвам вина, нямам предвид точно неговоренето. Тя, Хепи знае, ама не ми се влиза в подробности Sunglasses

Айде ще влизаш в подробности Laughing не става така smile3502

# 641
Здравейте, мацки! Simple Smile

Да ви пожелая добър вечер, лека нощ, и хубава работна седмица от утре! Simple Smile
...
Зимата ще свърши, а с нея и сезонът на самотиите! Simple Smile
Имайте мъничко търпение, към себе си
и към дечицата си -

и мойте ми иде да ги метна през прозореца някой път, ама пък като се замисля, добре че са те, иначе и мен да ме е изяла самотата и чувството за вина...

Hug  bouquet

Поздрави, Надя, за хубавото стихотворение, което си пейстнала Simple Smile  bowuu

# 642
Аууу, никой да не гледа филма по Нова ТВ (P.S. I Love You)!!! Изтеглих си го преди няколко месеца, скъсах се да плача! Ама рев ви казвам, с реки от сълзи, хълцане, дори звучен рев!  Mr. Green

# 643
Ау, Кам, сега всички ще се юрнем! Simple Smile Аз вече тичам да видя какъв е този филм Simple Smile

# 644
"Послепис, Обичам те" се казва, на всичкото отгоре с моя любимец Джерард Бътлър. И наистина не е за гледане! Разказва сърцераздирателна любовна история с най-най-готиния мъж на света (Джерард, разбира се) и една доста неприятна за мен актриса - Хилари Суонк. Обаче в действителност такива мъже като него няма. Та във филма са се оляли направо - той е разбиращ, лудо влюбен в нея, силен, мъжествен, с жестоко чувство за хумор и т.н. и т.н. Е сори, ама няма такива! Да не говорим, че тя е хленчеща патка и грам не го заслужава. Наистина е дразнещо и се плаче мноооооого.

Общи условия

Активация на акаунт