Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 465
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Младежките, я по-бодро! Много сте младежки, за да ставате така цинични...Цинизмът се заражда след около 33-35-тата година...Щото и аз като Хепи - бесна, та бесна бях...И вече наистина няма какво да ме ООчуди вече! Но и мъж не може да ме развълнува така, както да речем като бях на 26-27....Та дори и около 30-те....
Ама вие имате още къде да се вълнувата, недейто го отписва, ей! Hug Hug Hug

# 616
Риъл, не съм го замисляла така да се случи. Но нещо се пречупи и вече знам, човешките връзки са проза. Излязох от романтиката. Rolling Eyes
И аз си мислех, че повечето мъже са верни на жените си Stop Вече ми е все тая, изобщо не ме интересува дали са или не са верни. Знам само, че тия неща идват отвътре, и в двата случая.
Скрупули, съвест, морал...нямам. Ама не се е появил никой, който да ме впечатли, така че въздържам не от такива мотиви.
разбирам те, защото и аз много много не се впечатлявам, а то всичко мъжко около мене си мисли, че ние жените умираме за х..й.

Морг, а дано нещо ме развълнува...

# 617
Аз нищо не съм отписала newsm51 тц то това ме крепи Heart Eyes А нали като много искаш нещо и то се случва, та и аз чакам чудооо и щастие Simple Smile и моля вселената ежедневно Heart Eyes

# 618
Хепи, туй че не е станало, означава ли, че не искаш и този мъж не те вълнува Thinking

Ако кажеш спирам да ръчкам, да не вземеш да ми се обидиш, че ще се гръмна Peace

Ох , толкова неща съм ти казала , какво още ? Thinking
Не че не ме вълнува , обаче повече ме вълнува като човек , отколкото като мъж/пол .
Винаги се радвам да го видя , да го чуя , но не е задължително да има секс ...
Разбра ли ме ? Hug

Хепи то като мойта работа с бившия  Rolling Eyes

Мери , сега пък аз не те разбрах , мила ! Blush

# 619
Разбрах, готова си за манастир Mr. Green

# 620
  • в моя свят на мир и любов
Младежките, я по-бодро! Много сте младежки, за да ставате така цинични...Цинизмът се заражда след около 33-35-тата година...Щото и аз като Хепи - бесна, та бесна бях...И вече наистина няма какво да ме ООчуди вече! Но и мъж не може да ме развълнува така, както да речем като бях на 26-27....Та дори и около 30-те....
Извинявай, Морг, обаче никога не е късно да станеш за резил.  Laughing

# 621
  • София
Извинявай, Морг, обаче никога не е късно да станеш за резил.  Laughing
Ааа, те мъжорята ги хваща кризата на средната възраст и изтрещясват....При мен е доста трудно. Вече съм си станала типичния праволинеен козирог...и със седем яйца да се появи някой пак няма да ме изненада....А и за жените не е така характерно като станат на 40+ да стават за резил, така че както се казва - мина ми времето и за резил дори Wink Wink Wink

# 622
И аз това казвам Морг , ама малките не могат да го разберат ! smile3534

# 623
  • София
Хепи, не бой се - ще стигнат до нашето....Ние не можем да се върнем към тяхното...Ако можех да върна времето назад - директно скачам в 1995 г. Тогава, мисля, че ако бях направила някои нещо по-различно и живота ми щеше да е друг днес......Но пък отново след това да минавам бременност+бебе от 0 до 3 г.....ей това ми е ужасТТТТ Embarassed

# 624
Морги, викаш, след 3годинки на щерката да очаквам светлинката в тунела Mr. Green

# 625
Ех, момичета, на мен пък ми е ужасно кофти да съм сама... Днес цял ден ми е адски сдухано, като си помисля, че ме чакат месеци на самотни вечери и никаква тръпка.   Cry #Puppy dog  То безкексието е едно на ръка и действа адски изнервящо, но липсата на топлина, внимание и общуване е това, което ме довършва. Сигурно звуча жалко отстрани, но аз съм толкоз социално и комуникативно животно, че самотата м е най-големия бич в живота.  Cry

Пепи, да, категорично след 3 г. има голяяяма светлинка в сравнение с преди.  Peace

# 626
Кам недей че пак ще се разрева....

Пепино от 7год. влизаш в друг тунел Mr. Green

# 627
Ооо , Морг , на мен също 1995 ми е най-вълнуващата ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Но , не бих искала да почвам отначало ! Peace

Кам , а защо си сигурна , че те чака самота ?
След като си социална , нещата просто ще се случат ! Hug

Пепи , аз от тунела не съм излизала , все по-тъмен става ...
Няма 3 , няма 7 ...
Надявам се след 26 да ми просветне , ако съм жива , де ...

# 628
  • На черешата
 Цоп и аз тук. Laughing Какво сте се вкиснали тази вечер, я по ведро... Hug

# 629
Хепи, ще ми се да почне да ме разбира, като й говоря. Не само да мучи и да ми мрънка Twisted Evil Пък и да спре да ме яде чувството на вина Peace

Общи условия

Активация на акаунт