Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
да  Mr. Green сагата продължава и на работа и след работа единият ме дарпа после другият  Mr. Green

# 316
  • в моя свят на мир и любов
Щели да мислят в събота и неделя, и в понеделник да кажат, дали ще удължат ваканцията.  #Cussing out

# 317
  • София
Morg, не няма никакви новини, онази дама все още не ми е отговорила. Не зная колко е активна във ФБ Sad. Как пък никой от нас не взе телефона на Фиф  ooooh!

# 318
  • в моя свят на мир и любов
Тя не пожела да си го даде, нали й предложихме. По мои сметки, би трябвало до утре да се включи  newsm78

# 319
охо Mr. Green е надявам се тази вечер да си с готиния Laughing и утре с подробности smile3534

И недей с двама че много лошо разправят било Mr. Green ама аз да ти кажа като не ги обичаш, може и с двама, забавлявай се Heart Eyes Но обичаш ли newsm45 там няма да ти давам акали Wink

# 320
Щели да мислят в събота и неделя, и в понеделник да кажат, дали ще удължат ваканцията.  #Cussing out

Верно ли #Cussing out #Cussing out ех да му се не види #2gunfire тез училища ще ме довършат

# 321
# 322
# 323
Брили на мен ли говориш  Mr. Green аз единият съм го махнала , но ще го сменя с друг нека има кандидати нека  Blush

# 324
Макова, обичам я тази песен Heart Eyes

# 325
Макова, обичам я тази песен Heart Eyes

И аз Пепинке  Heart Eyes

# 326
Пепино ти няма ли да ходиш на бар smile3502

Мак   newsm10

# 327
Брило, Брило, голема си майтапчийка hahaha

Тука има само едно селско кръчме, пълно с дърти пияндета  Stop

# 328
  • София
От къде го чухте това за ваканцията? На страницата на МОН няма новини за удължаването на ваканцията. Е, как в понеделник ще го мислят - тея дето са първа смяна посредата на училището ли ще разберат има ли ваканция или не? newsm78 newsm78 newsm78

# 329
Незнам кога ще го разберат, ама тия дето го решават нямат акъл хич, и ако в понеделник ми изкочат с ваканция  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire малко са ми другите проблеми, та и това

Общи условия

Активация на акаунт