Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • На черешата
Аууу, никой да не гледа филма по Нова ТВ (P.S. I Love You)!!! Изтеглих си го преди няколко месеца, скъсах се да плача! Ама рев ви казвам, с реки от сълзи, хълцане, дори звучен рев!  Mr. Green

И сега какво??? Пустото женско любопитство ми казва да го гледам, ама не ми се реве пък.. newsm78

# 646
Аз се наревах вече Mr. Green  мятам се да го гледам Rolling Eyes

# 647
  • София
Аууу, никой да не гледа филма по Нова ТВ (P.S. I Love You)!!! Изтеглих си го преди няколко месеца, скъсах се да плача! Ама рев ви казвам, с реки от сълзи, хълцане, дори звучен рев!  Mr. Green
Аз го имам дръпнат от сума време..пробвах да го загледам, ама не ми се получи....

Само не разбрах що мрънкате? Понеже няма мъж дет да ви къса нервите? Wink Wink Wink Порадвайте се на свободата, щото ще мине, не мине време, като ви се кукне някой дома...ще си мечтаете за времето на мир и любов  Wink Wink Wink
А за мен най-тежко се оказа времето на съвместното съжителство....не е за мен таз работа. Друго си е като гаджета - купончета, цуни-гуни...ама после всеки си отива вкъщи! Където си е цар! Wink Wink Wink
А като ти влезне някой вкъщи - егаси му и тичането, не мжеш да останеш сам мислите да си чуеш...това мен много ме натоварва...Сега дребната опитва силата на нервите ми с непрекъснатото намилане - виж това, дай да ти покажа онова...ааааа ooooh! ooooh! ooooh!

# 648
Морги! Simple Smile

Както винаги гооотино ни връщаш в правилната посока! Simple Smile

bowuu  bouquet

# 649
Морги! Simple Smile

Както винаги гооотино ни връщаш в правилната посока! Simple Smile

bowuu  bouquet

newsm10 smile3521

# 650
Aaa, Геррри, не е съвсем тъй. Таз посока не е универсална, за някои от нас не е така.
Моята посока е с мъж до мене, категорично.  Naughty  Flutter Пък ако ми се прииска да съм сама и на спокойствие, ще отида в другата стая и толкоз.  Peace Взимам си с мен лап топчето или книжката. Има си и ТВ в спалнята. Обаче после като си легнем, ще има кой да ме гушка и ще се събудя нагушкана и стоплена и щастлива!  Party  Flutter Ех, мечти, мечти...

# 651
  • София
Само да ви кажа да не мръндите, че искате тутакси някой да ви влезне в къщата! Пуснете му края, забавлявайте се - точно гаджовския период е най-готин...Както казваха в едни други теми - когато хората са новоебци е най-готино...После става сложно, запознаване с родата, децата и хайде в руслото на живота!
Хайде, пускайте се по пързалката на купона! Никакво мръндене, депресии и стоене вкъщи! Кака Морги рече другия уикенд сички вънка!!!! smile3534 smile3534 smile3534
Само ние с Хепи тук като доайени ще си обменяме рецепти за..готвене  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 652
Никакво мръндене, депресии и стоене вкъщи! Кака Морги рече другия уикенд сички вънка!!!!
Абе в тоя студ що не ходиш ти вънка, а?  smile3534

# 653
  • На черешата
Никакво мръндене, депресии и стоене вкъщи! Кака Морги рече другия уикенд сички вънка!!!!
Абе в тоя студ що не ходиш ти вънка, а?  smile3534

А де,не може ли у дома да го поканя?
 А да кажа, че и аз много рецепри знам и ме бива  Mr. Green

# 654
  • София
Абе в тоя студ що не ходиш ти вънка, а?  smile3534
Вънка да търсите принцовете! Няма да ви додат на крака дома я!  smile3534 smile3534
Кака ще си седи дома щото предпочита да се шири сама в леглото си и да си прави каквото поиска без да се съобразява с мъжоря smile3502
Торнадо, ма да го поканиш дома - нали първо трябва да го намериш? А и имаше оплаквания от девойките, че им писнало да стоят вкъщи? newsm78

# 655
  • На черешата
 Аз май го намерих..,поне така мисля.  Flutter

# 656
Оооохххх,
сама в леглото - супееер! Заобиколена с книги и книжки, да си цъкам игрички, да си хрускам солети и да си хапвам манджички, плодовце и каквото си реша, да се затрупам с носни кърпички наоколо...
Ууу, страхотноооо...
топло, широко и спокойноооооооо Simple Smile newsm62 smile3534

# 657

Ееей, браво! Simple Smile

А купонът на 14-ти си остава, налиии? Simple Smile

# 658
  • София
Значи си уредена! Wink Wink Wink
На 14-ти едни ще се напият  Drunk, други ще се ..... luvbed Кой каквото го влече  smile3502

# 659
  • Ispania
Вал , толкова се радвам да те видя ! Heart Eyes
Къде се изгуби , бе момиче ? Sunglasses
 Не разбрах къде си се завърнала ? newsm78
Как си , разказвай ,  похвали се нещо ! Hug Hug Hug

Тук сьм моми4ета Hug, но напоследьк около работата, детето и други хубави неща Wink, не бях влизала тук да ви виждам.Пьк и пове4ето които познавам ви имам вьв Фейсбук (кьдето сьщо по4ти не влизам от липса на време ), там от време на време влезна и видя кой с какво хубаво се е похвалил.
Ина4е преди една седмица се прибрах от Бг, бяхме за три дни, и направо не мога да ви опиша, как зле ми понесе студа на мен ooooh!, само да кажа , 4е два пьти по4ти припаднах от студ Shocked....Хаха, тьй като си водихме местни(от тук) гости, ми се смяха доста, 4е аз уж сьм била израстнала там, пьк трябваше единя пьт по4ти на рьце да ме носят ooooh!. Излагация голяма.
4акам ве4е лятото, да направя една голяма обиколка Crazy, да ви видя, кой кьдето е Wink- само да е топло.

Общи условия

Активация на акаунт