Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Аз май го намерих..,поне така мисля.  Flutter
Значи си уредена! Wink Wink Wink
На 14-ти едни ще се напият  Drunk, други ще се ..... luvbed Кой каквото го влече  smile3502

Ооох, и мен ме влече второто, щото не пия, ама моята поредна тръпка е чааак в няква си Германия... до края на месеца...

# 661
  • На черешата
 Мале Гери, аз за 14-и визирах винския празник и съвсем забравих за другият  Joy Joy Joy
 Младежа може да има планове свързани с моята особа, голяма съм патка бре.  ooooh!

# 662
  • Ispania
Никакво мръндене, депресии и стоене вкъщи! Кака Морги рече другия уикенд сички вънка!!!!
Абе в тоя студ що не ходиш ти вънка, а?  smile3534
Вънка да търсите принцовете! Няма да ви додат на крака дома я!  smile3534 smile3534

Те в този студ са замрьзнали някьде тези принцове Mr. Green Mr. Green

# 663
  • София
Аааа, Вал, гледай какви са огън-момичета! Ще ги размразят принцовете...само да ги докопат Wink Wink Wink
Ама нещо се притесниха и избегаха...ааааа Crossing Arms
Кака ви отива да си разСоди кучето и после с прискърбие да помага за оправяне на чанти..няма да има ваканция... Cry Cry

# 664
Мале Гери, аз за 14-и визирах винския празник и съвсем забравих за другият  Joy Joy Joy
 Младежа може да има планове свързани с моята особа, голяма съм патка бре.  ooooh!

Ми то знам, знам - още от лятоска си те знам, все уговорки и после - принц някой се появи Simple Smile))
Ми кво да кажа - поне децата дай тука, да порнем винце с тях, пък може и принца да докараш Simple Smile

Та поканата си остава, пък каквото ще да става Simple Smile))

# 665
  • На черешата
 Момичета отивам да лягам, че утре всичко започва от начало.
Ще погледам малко ТВ, може пък и сълзливият филм да гледам...,ако не заспя.
Спорна седмица на всички, Хепи успех на теб. Като имам резултат ще ти пиша.  Hug

# 666
Аууу, никой да не гледа филма по Нова ТВ (P.S. I Love You)!!! Изтеглих си го преди няколко месеца, скъсах се да плача! Ама рев ви казвам, с реки от сълзи, хълцане, дори звучен рев!  Mr. Green

И сега какво??? Пустото женско любопитство ми казва да го гледам, ама не ми се реве пък.. newsm78
Преди така ме трогваха тия филми, а сега пусто НЕ! Изплаках си всичкото аз на моя си филм явно.

# 667
  • На черешата
 Гери, аз поне за час-два ще мина, че той хубавеца е ангаже до към 20:30. Ще му кажа после да мине през вас да ме вземе. Поне за по чаша вино ще се видим. Става  ли така???  Crazy

# 668
Аааа, Вал, гледай какви са огън-момичета! Ще ги размразят принцовете...само да ги докопат Wink Wink Wink
Ама нещо се притесниха и избегаха...ааааа Crossing Arms
Кака ви отива да си разСоди кучето и после с прискърбие да помага за оправяне на чанти..няма да има ваканция... Cry Cry

Ми то чантите не са задължителни... Аз моята ученичка няма да я пускам утре на училище и тя е ОЧАРОВАНА Simple Smile

# 669
Гери, аз поне за час-два ще мина, че той хубавеца е ангаже до към 20:30. Ще му кажа после да мине през вас да ме вземе. Поне за по чаша вино ще се видим. Става  ли така???  Crazy

Става, разбира се Simple Smile

newsm10

# 670
  • На черешата
 Ето на,договорихме се значи  Hug , сега отивам да спя спокойно.

# 671
  • София
Ми то чантите не са задължителни... Аз моята ученичка няма да я пускам утре на училище и тя е ОЧАРОВАНА Simple Smile
Викаш, да караме без чанти на училище  smile3502
Що няма да я пускаш твоята? Да не е болна? Cry

# 672
Викаш, да караме без чанти на училище  smile3502
Що няма да я пускаш твоята? Да не е болна? Cry

Ами, не е болна... Но искам да си остане здрава Simple Smile
Стига ми вече за този сезон въргаляне  по леглата и хабене на салфетни консумативи Simple Smile))

# 673
Само да ви кажа да не мръндите, че искате тутакси някой да ви влезне в къщата! Пуснете му края, забавлявайте се - точно гаджовския период е най-готин...Както казваха в едни други теми - когато хората са новоебци е най-готино...После става сложно, запознаване с родата, децата и хайде в руслото на живота!
Хайде, пускайте се по пързалката на купона! Никакво мръндене, депресии и стоене вкъщи! Кака
Новоебци  Mr. Green
Обогатихте ми речника с още една дума Flutter
Но благодаря за съвета, Морг  bouquet
Мойто дзвере се върна от баща си кисело, не му се учи, не му се къпе, само тряска вратите и повтаря "сърдит съм ти" Rolling Eyes

# 674
Аууу, никой да не гледа филма по Нова ТВ (P.S. I Love You)!!! Изтеглих си го преди няколко месеца, скъсах се да плача! Ама рев ви казвам, с реки от сълзи, хълцане, дори звучен рев!  Mr. Green
Аз го имам дръпнат от сума време..пробвах да го загледам, ама не ми се получи....

Само не разбрах що мрънкате? Понеже няма мъж дет да ви къса нервите? Wink Wink Wink Порадвайте се на свободата, щото ще мине, не мине време, като ви се кукне някой дома...ще си мечтаете за времето на мир и любов  Wink Wink Wink
А за мен най-тежко се оказа времето на съвместното съжителство....не е за мен таз работа. Друго си е като гаджета - купончета, цуни-гуни...ама после всеки си отива вкъщи! Където си е цар! Wink Wink Wink
А като ти влезне някой вкъщи - егаси му и тичането, не мжеш да останеш сам мислите да си чуеш...това мен много ме натоварва...Сега дребната опитва силата на нервите ми с непрекъснатото намилане - виж това, дай да ти покажа онова...ааааа ooooh! ooooh! ooooh!

Морги , така хубаво си ми описала преживяванията и чувствата ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз май го намерих..,поне така мисля.  Flutter

Торнадо , този твоя нали не е нов ?  newsm78

Валче , много се радвам за теб , ама минавай по-честичко ! Heart Eyes

Ама аз ти нямам ФБ ! smile3518

На 14 аз винаги си празнувам св.Валентин !  txtloves smile3503
Щото съм си влюбена по начало , по дух , така да се каже ! smile3534
Пък и покрай БНД намразих всичко пиянско , вкл. и празника ( Трифон Зарезан ) . Crossing Arms

Торнадо , мерси за пожеланията , дано ме споходи успеха ! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт