Стига вече студ и сняг , молим Вселената за принцопад ! - Клюки - 29

• 22 441
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро на всички!

Внимавайте с новите тръпки!  Mr. Green Mr. Green

Ако сте жена и спешно търсите съпруг или любовник, избягвайте мъже между 40 и 50 години от София, Варна, Бургас. Това е профилът на типичния българин, затънал в борчове. Laughing Laughing Laughing

А ето и цялата статия
       http://www.blitz.bg/news/article/1304 … sp;    

УСмихнат ден на всички!

# 706
Добро утро, момичета, и успешна седмица!  Hug
Къде са всички, много пусто наоколо...  Rolling Eyes  Я бързо да се включвате, че в туй гнусно време се е видяло, че наживо нЕма се видим, та общуването ще е виртуалнУ.  Mr. Green
Тук пак се започна един снеговалеж, простооооо не знам как ще се прибираме довечеря по къщите!  ooooh!

Аз ще подготвя новата темичка, днес имам време, а и желание.  Peace

# 707
Добро утро и от мен  Hug

Нямате изчитане, ей. Докато стигна до тук и забравих къде какво нищихте.

Кам, не се отчайвай, по-добре сама, отколкото зле придружена   bouquet

По темата за БНД-тата, аз моя мога да го предложа на някоя. По принцип не е лош човек, не изневерява, не е капризен на храна, чистоплътен, обаче е егоист и голям инат. Ако на някоя не и пречат тези му качества ще си живее добре с него. Аз не можах да свикна с тях, та затова сега пиша тук. Grinning

Хубав ден на всички.  Two Hearts

# 708
По темата за БНД-тата, аз моя мога да го предложа на някоя. По принцип не е лош човек, не изневерява, не е капризен на храна, чистоплътен, обаче е егоист и голям инат. Ако на някоя не и пречат тези му качества ще си живее добре с него. Аз не можах да свикна с тях, та затова сега пиша тук. Grinning
Макче, ти все едно моя БНД си описала.  Mr. Green Егоизмът и безотговорността му съсипаха всичко, иначе не мога да не го похваля, че тази седмица помогна с доста неща, вкл. ми спаси тотално умрялата посред улицата кола, пренесе едни тежки неща за майка ми и изчисти снега пред блока, когато беше мой ред в графика на входа.  Peace Така че в сравнение с повечето описани наоколо БНД-та, моя чак започнах да си го харесвам.  ooooh!  Mr. Green Което далеч не говори в негова полза, де, а за това коооолко са зле мъжете!  ooooh!

# 709
  • София
Добро утро  Hug
кафе

Макче  Hug и моя беше безотговорен и егоист, ама безотговорността и това че не му пукаше за нищо и нас, уби всичките ми надежди и любов към него.

# 710
Ауу, Фури, синът ми ако види този сервиз, ще полудее!  Crazy Много се кефи на прилепи.  Mr. Green
Абе днес всеки втори пост е мой, ама не е интересно така пък!  Crossing Arms

# 711
Фуринка мерси за кафенцето, ама за нас, кифлите, дай нещо по в розАФко, сърчица да има, това, онова, може и нЕкой мъжки крак да се мерне тук-таме  Mr. Green
Кам, Фури, значи нашите БНД-та са били от по-ставащите. Е, моя няма да се юрне да оправя нищо, ама като чу, че имам проблеми с гърба си предложи услугите - споделил с брат си, че той ми звъня даже, да ми уреждали час при някакъв доцент  newsm78. Но и моя като на Фури, егоизма и ината му, убиха всичко в мен, и чувства и желание да греба с него  Peace
Иначе пак казвам, ако някоя го иска, ша давам координати  Joy

# 712
Кам, Фури, значи нашите БНД-та са били от по-ставащите. Е, моя няма да се юрне да оправя нищо...
А, ти да не мислиш, че моя се юрна? За колата го бях ударила много на молба и първо ми повика солидно по тел., чак на другия ден дойде. Wink И за другите неща бая мили очи направих, ама туй колко съм инвестирала няма значка, важното е, че има резултат.  Mr. Green

# 713
Добър ден и от мен красавици Heart Eyes

Хепи, не на второ място мила, тоз път ще ти го простя, ама следващия Naughty  newsm51

При мен вали много сняг, пак е тръгнало да ме затрупва. Писна ми все вътре да стоя Close

Ей, ама не спирате да си предлагате БНД-тата, ко е туй нящо Mr. Green Вие снимки не щете да ми покажете, моа пък некой да аресам #Cussing out

# 714
  • София
Добър ви ден! Hug Hug Hug
Разринахме дълбокия сняг и дребната замина на училище.
Сега да поразчистя вкъщи и ще дойде време да си я прибирам....Поне се наспа донякъде девойката, макар, че нещо е главоболна. Да видя сега колко време ще ходи на училище преди да се тръшне болна! То, ще ни е първо боледуване за тази учебна година, ама го подозирам, че наближава...
Хайде, приятен обяд  Hug

# 715
Пепи , любов моя , този път по изключение , заради Фифи , че не съм я виждала дълго време ! Heart Eyes

Морги , много вкусен обяд си приготвила !  bouquet

Кам , ти от твоя кекс няма ли да ни почерпиш , видях го аз и много ми хареса ! Heart Eyes

Макче , нищо не каза за твоя купон ! Crossing Arms

Фури , и аз като Макчето , по-шаренки чашки харесвам ! hahaha Joy

# 716
Морги, ти кога ще ми пощажеш твоето БНД newsm78

За тез дето са на диета, обяда е от мен  Mr. Green

# 717
Кам , ти от твоя кекс няма ли да ни почерпиш , видях го аз и много ми хареса ! Heart Eyes
Почерпката само виртуална (кекс с пияни стафиди, какао и шоколад), че колегите вече го ометоха.  Mr. Green

Морги, както съм гладна, ммммм! Ама пусто, в тъпия Бизнес парк нЕма такваз плебейска храна. Само разни сандвичи за 5 кинта, салати за 7-8+ и т.н. измишльотини...  Rolling Eyes

# 718
Пепи , разбира се , нали те обичам !  love001  love001  love001

А на всички , които искат да имат мъж , пожелавам в най-скоро време да се събуждат така ! smile3534 smile3534 smile3534

Мерси Хепи  Heart Eyes кЕлежката затъжила ли се е за теб  smile3534

Радвам се че Фифи е тук  Simple Smile

На всички други сладурки лек ден  Heart Eyes

# 719
  • София
Е са чашките Ви били проблем, аз ги избрах, щото сме скрити дяволчета  newsm48, но ето няколко други:
весели
за утре
ангелчета
и обяд снимката не е за деца под 18  Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт