Безплатен курс по компютри за деца 3-6 клас

• 41 984
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
Попълних регистрационната форма за групите за начинаещи в детската академия - като я попълних за двете ми деца. Нямам обаче никаква обратна връзка с потвърждение, че успешно са регистрирани и че ще започнат обучението си в академията. Най- вероятно ще звънна в понеделник, но все си мислех, че на посочения e- mail ще получа някакво потвърждение. Дали не съм направила нещо като хората? или просто да не чакам потвърждение.
След регистрацията на мен ми излезе съобщение , че ще получа повече информация през м. декември  Peace.

На мен също.Но още не съм получила потвърждение и по-точни дати и часове.Просто чакам. omm....До края на декември има време и сигурно има причина още да не отговарят....

# 91
  • Sofia
 Най-вероятно още не са пълни групите, но щом има срок до края на декември - явно ще стане!

# 92
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Благодаря ви Simple Smile Ми ще чакаме.

# 93
Някой може ли да ми каже къде да намерим учебника за курсовете на Телерик "Първи стъпки в програмирането на C/C++"  на Бисерка Йовчева и Ирина Иванова, че децата все забравяли да питат, и ще ни бъде ли от полза? Имаме "Алгоритми, програми и задачи", но codeblocks нещо не ни компилира примерните задачки и бързо изгубихме интерес да ги преправяме, че да тръгнат  Confused

# 94
А аз да попитам дали имате информация за Олимпиадата по информатика.

Моят син си прави планове да се явява, но ако е на 6 януари, както се говори, по същото време е математическата лагер-школа в Сандански.

Чудя се дали има и други деца програмисти-математици, които ще бъдат там и дали няма вариант да се явят в Сандански.

От нашето у-ще са две деца и двамата попадат точно в тази категория, предполагам, че има и други такива случаи - например, СМГ-ейци, а вероятно и от други градове.

# 95
Олимпиадата по математика в кои училища ще се провежда?

# 96

За математика или за информатика питаш? По математика вече мина в София, а по информатика доколкото разбрах ще е в СМГ, НПМГ и в залите за обучение на Телерик в сватбения мол. Децата вчера се записваха в някакъв сайт, но не видях кой точно. Там отбелязват къде искат да се явят. В СМГ гледах, че има лепнат лист пред един от кабинетите по програмиране, който иска да се запише.

# 97

За математика или за информатика питаш? По математика вече мина в София, а по информатика доколкото разбрах ще е в СМГ, НПМГ и в залите за обучение на Телерик в сватбения мол. Децата вчера се записваха в някакъв сайт, но не видях кой точно. Там отбелязват къде искат да се явят. В СМГ гледах, че има лепнат лист пред един от кабинетите по програмиране, който иска да се запише.
сайта е https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEZOLU41TEl … 1dranZUdjhzRXc6MQ
достатъчно е едно записване на него ИЛИ на списъците до стая 211 в смг.

децата които няма да са в София- да ми пишат/звънкат (както някои вече направиха) и ще изясним плана.

# 98
За математика или за информатика питаш?
Embarassed За информатика питам, за резултата от математиката мисля......  Rolling Eyes
Благодаря за информацията.  bouquet

# 99
Създадена е организация за провеждане на първия кръг на олимпиадата по информатика в София- град. Описано е сравнително подробно [тук]. Деца, в чиито училища няма да се провежда олимпиадата, ще могат да се явят в НПМГ, СМГ или във фирма ТЕЛЕРИК. Необходима е регистрация , както е описал колегата Никифоров малко по-нагоре. ( Деца от НПМГ, СМГ и Американски колеж в София не се регистрират в посочената електронна форма - предварително са включени в списъците)
Съвместно с Националната комисия за извънкласна работа по информатика се правят опити да се организира провеждане на кръга и за участници в националната школа по математика в Сандански през януари - веднага ще оповестим, когато има окончателна яснота по въпроса.

# 100
Яшу, НПМГ sysadmin, благодаря за информацията и за включването!

# 101
Някой може ли да ми каже къде да намерим учебника за курсовете на Телерик "Първи стъпки в програмирането на C/C++"  на Бисерка Йовчева и Ирина Иванова...

"Първи стъпки в програмирането на C/C++"  на Бисерка Йовчева и Ирина Иванова  може да се поръчва на телефон  02/943 4724 - издателство „Изкуства“. Правят доставка (учебник -8лв., доставка -3лв.)

# 102
  • най-шареното място
Видях списъка с градове на академията /на страницата на детската академия/ и нашият град е посочен. Намирам обаче само платени курсове в сайта на училището където се организират.
Това курсовете на Телерик ли са? Ако не са, къде да намеря техните?

# 103
Видях списъка с градове на академията /на страницата на детската академия/ и нашият град е посочен. Намирам обаче само платени курсове в сайта на училището където се организират.
Това курсовете на Телерик ли са? Ако не са, къде да намеря техните?

http://telerik-kids.com/kids-academy/shkoli-po-gradovete
Има адреси и мейли за връзка.

# 104
  • най-шареното място
Точно там видях школите. Но ги видях и в сайта на училището платени.

Общи условия

Активация на акаунт