Безплатен курс по компютри за деца 3-6 клас

• 42 083
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
 Може ли някой да ми каже от колко часа утре започва 1 занятие от 2 модул ? Пропуснахме миналата събота , защото синът ми беше болен, а на състезание се яви още първият възможен ден.
 Предварително благодаря!

# 121
Може ли някой да ми каже от колко часа утре започва 1 занятие от 2 модул ? Пропуснахме миналата събота , защото синът ми беше болен, а на състезание се яви още първият възможен ден.
 Предварително благодаря!

школите за класиралите се продължават всяка събота от 14 часа Simple Smile

# 122
  • Варна
Здравейте!
Поздравления за всички такантливи програмисти!

В разстояние на няколко месеца вече 2 пъти пиша на мейла посочен за връзка относно обучение във Варна(5 клас) и отговор нямам. Има ли някой актуална информация относно реда на записване и сроковете? За София видях, че има регистрационна форма, а за Варна само е-мейл адрес. Ще съм благодарна на всякаква информация!   bouquet

# 123
  • София
По графика за онлайн състезания ще има такова на 23-24 Март. Знае ли някой децата по време на съботната школа ли ще участват в него /питам за София/. Кога и как можем да вземем код за вход в системата за състезания. Или може би Яшу ще им го даде в събота на курса?

# 124
Всички деца от школата в София могат да участват в онлайн състезанието като се регистрират сами в bgcoder.com
Като влезнат в акаунта си ще могат да се включат в състезанието по свой избор- или в събота сутрин или в неделя сутрин (но само единия път! след състезанието ще имат възможност да практикуват и оправят решенията си колкото искат Wink ) използвайки код който ще посочим на сайта с видео уроците (схемата е малко по- сложничка, за да се опитаме да избегнем измами Simple Smile )

Тези онлайн състезания са полезна тренировка и се надявам, че задачките ще са полезни и интересни макар и малко предизвикателни за най- новата група.

Успех

# 125
Поздравления за страхотната инициатива! Дъщеря ми е още малка- първокласничка, но след година, две ще се запишем със сигурност. Дано да продължи и през годините това обучение.

# 126
Здравейте родители. И тази учебна година ще има лагер-школа на морето по програмиране за начинаещи. Ще се проведе в Китен в периода 25 август - 5 септември 2013. За повече информация: http://www.nakov.com/blog/2013/06/26/morska-lager-shkola-po-prog … -deca-kiten-2013/.

# 127
  • София
школата за деца до 6-ти клас ли е или може и по-големи деца да се включат? Става въпрос за начинаещи Simple Smile

# 128
школата за деца до 6-ти клас ли е или може и по-големи деца да се включат? Става въпрос за начинаещи Simple Smile

възрастите са ориентировъчни

Добре дошли са и по- големи програмисти и програмистки  Grinning

# 129
prokibar, ти за школата в учебно време ли питаш? Тази, която заявяваш при записването?

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 21:59 от Nara

# 130
  • София
prokibar, ти за школата в учебно време ли питаш? Тази, която заявяваш при записването?

за учебно време - ясно, питах за морския лагер, ама щерката не се нави

# 131
О, аз реших, че не питаш за лагера, 'щото той така си е обявен - за начинаещи. А ти питаш за възрастта, ясно.

Аз от лагера се интересувам, моят син е навит да ходи. Има ли ветерани, да споделят отзиви?

# 132
  • Варна
Изпозвам раздвижването на темата, за да си задам въпросите отново:

Здравейте!
Поздравления за всички такантливи програмисти!

В разстояние на няколко месеца вече 2 пъти пиша на мейла посочен за връзка относно обучение във Варна(5 клас) и отговор нямам. Има ли някой актуална информация относно реда на записване и сроковете? За София видях, че има регистрационна форма, а за Варна само е-мейл адрес. Ще съм благодарна на всякаква информация!   bouquet

Лагера е чудесна идея! А деца от други градове могат ли да се включат?

# 133
Понеже наближава лятната лагер-школа и тази година сме решили и ние да се включим, някой ще сподели ли впечатления от миналогодишната? От публикуваните снимки гледам, че добре са се забавлявали, но нас ще ни е първи лагер и имам хиляди притеснения   Rolling Eyes

# 134
  • Sofia
 И аз пуснах заявка за участие в лагер-школата, и малко се притеснявам. Надявам се , че синковеца ще се справи сам толкова дни.

Общи условия

Активация на акаунт