Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 24 852
  • 739
  •   1
Отговори
# 60

Ма, Меци, ти кат ги вириш тез крака, глей да не забременейш  #Crazy Joy Joy Joy

Тъй ли ставало то?  Thinking Joy Joy Joy

Миле-на, добре дошла!  Mr. Green

# 61
Ами меци , ако не ти представлява трудност ад-ни ме Simple Smile

# 62
  • София
Леле, докато ида до лекаря и се върна, сте изписали 5 страници  Shocked.
Аз реших да се върна до работа. Голямо мятане на крачоли из преспите днес, ама какво да се прави. Поне пък го отметнах това. Чакам резултатите в петък. Дано всичко е наред.
Ние имаме допълнително здравно осигуряване и слава Богу. Спестява доста ядове и разкарване за направления, както и чакане. Въпреки, че днес без малко да ми откажат цитонамазката - не можело с вторичен преглед да се пускат изследвания по нашия фонд. Баси кефа. Но се намесиха координаторите на фонда и оправиха проблема Simple Smile
А една жена чакаше на опашка да пуска ЧХГ, след като преди два дни е пускала. Да си признае, ако е някоя от вас  Wink.
Блонди, нещо не са ли ти казвали за пола на бебчето?
Меци, благодарности за темичката.
Катенцето, надявам се, че всичко е наред при теб и причината за временната почивка е просто поемане на въздух  Praynig.

# 63
миле-на
добре дошла, пожелавам ти да се задържиш в тази тема възможно най-малко Simple Smile
И аз така четох,четох известно време, пък реших да драсна.

# 64
  • София

Хайде здравейте и от мен в новата тема  Hug

Честито на двучертичковата новина. Не бързай, мила трябва да имаш около 7 дни закъснение за първо посещение на лекар.  Peace

Добре дошли на новите и да не се задържате много ей  Mr. Green

Парите на меци нема да ги пипате, че  newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 Аз съм първа на опашката за тях  Mr. Green И благодаря за темата меци   bouquet

За допълнителното здравно осигуряване и здравното... за второто- няма да коментирам, не го ползвам, не го искам, не ми трябва, ама държавата ме задължава да го плащам  Tired Всички такива компании имат договори с някои болници, където всичко ти е безплатно, т.е. не се нуждая от нищо друго, за да отида  на ФМ (дай Боже стигна до там) иначе е една камара бумащина, но пък Доверие за сега изплащат всичко (избор на екип не се плаща и в много болници, много от нещата се водят с "избор на екип"  Tired ), но пак е по-добре.
Аз не съм излизала още (имаме опция да си работим от вкъщи), но по-късно ще ходя магазина и ме е страх да  не затъна в преспите.

# 65
Здравейте, не ми се пише, само искам да се запиша в темата..

# 66
  • Пловдив
Хайде и аз да се запиша, че току виж свършила темата до ден/два! От мен нищо ново, но пък за вас стискам палци и след бебевалежа да следват серия от положителни тестчета!  Hug Hug Hug

# 67
Катенцето
дано нямаш здравословен проблем.
Аз предният път точно така реших, че ще си починем, защото една година ми беше писнало от тестове, термометри и секс по график.И точно изхвърлих всичко,  спрях графиките и температурите и забременях същият месец.Беше много странно, защото когато отидох на лекар, моят лекар ме попита -" Знаеш ли кога е станало", а аз отговорих - "Нямам никаква идея".Точно аз, която водих подробни бележки, мерих температура старателно, отбелязвах всичко до най-малката подробност.Така, че от сърце ти го пожелавам  Peace

rainy...  Hug

# 68
  • В къщурката на хълма на феите
за да ви избавя от мъките да се чудите що плащате здравни и пенсионни осигуровки, когато реален смисъл от тях няма, ще ви дам отговора на въпроса /при това безплатно Mr. Green /, а именно:  защото криминализираха неплащането .. друга причина няма Mr. Green

# 69
  • В градината...
Карамел, дано такова щастие на всички!
Да се похваля - в нашата тема за кандидат-мамите над 35г., имаме 2 положителни теста!!!

# 70
Ох, това са много хубави новини, Перу, дават надежда, че и на нашата улица някога ще изгрее слънцето  Praynig

# 71
Перу, изпревари ме  Grinning Хайде, ти да си следващата  Hug

Каролке, що така днес не ти се пише с нас?  Simple Smile

Зазу, благодаря ти, че питаш  Hug В понеделник съм на преглед и се надявам да се види пишка  Mr. Green

Миле-на, добре дошла и тук и също да се заразиш от другата тема  Hug

Мецанке, кво стана сега, краци вириш, по мъже въздишаш, че и насън те гонят, не е лесно...  Laughing

Зузанке, рядко се включваш и не си ми симпатична така  Close

# 72
Блонди, днес даже си направих цял рекорд с включвания...изкупен ли ми е грехът?  Mr. Green Heart Eyes

# 73
  • Сливен
Блонди и аз съм в понеделник на преглед, но за разлика от теб се надявам да не се види пишка  Grinning, бременностите ни вървят почти еднакви като седмици и прегледите ни и те.

# 74
Защото днес почина дядо ми и още не мога да осъзная какво се случва.... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт