Моето мъжле нападам, за да мога с тестче положително да го изненадам - тема 91

• 25 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • ул. "Мечтание"
Леле, V_K, това се казва новина! Честито, мила! Стискам палци да изкараш до край и да се гушкате с бебче след има няма осем месеца!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 676
V_K Честито и стискам палци всичко да е наред.  newsm17

# 677
  • Варна
V_K,
това се казва новина Hug Всичко ще е наред, според мен е рано още да те шашкат с прогнози за лежане и т.н. Почивай си, ще изчезне отлепването и всичко ще е ок thumbsup
Ралица,
стискам палци за още по-ярка чертичка fingerscrossed

# 678
Kazah li az, 4e vse na nqkoq ot nas moje da se slu4i cvetnata bremennost...
SUPERRR.....
4estito!!!!

# 679
V_K - направо ме застреля, хвърли в тъча и не знам, но определено ме направи много щастлива ! Изживя трудни и кофти моменти последните месеци, но определено ще се почустваш възнаградена !  Това се казва чудо, отлепвания е имало много и те са сред РОДЕНИТЕ на първа страница. Страхотно е, че ембрионче е жив и само си помисли, няма го стреса от първият преглед ! Всичко Е и ще бъде наред !  Mr. Green Mr. Green Успех и стискам палци !

Palica - Simple Smile Стискам палци и за теб , дай Боже успешна бременност !

Pettesa Whistling Mr. Green Praynig тихичко честито и успех

На късмет сте ни ей !!!!

# 680
Ралица, желая ти все по наситена черта и тумбаче, в което расте безпроблемно човечето, което чакате.
V_K, много ама много  fingerscrossed
И да поръся, че време за  luvbed
babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7

# 681
Витлиемка прегръщам те и се моля за вас  Hug Praynig  Дано мъжа ти се възстанови бързо  Praynig  Потърсих какво е варикоцеле и попаднах на интересна статия, в която се твърди, че вече често се практикува нов метод, при който възстановяването е по-бързо и леко, дано не се наложи операция.  Praynig  Ето я статията.
В-К честито и лека до успешен финал Praynig почивай си повечко   bouquet

# 682
V_K, каква новина само  Hug Имаш много развита интуиция определено  Blush Честито тупкащо сърчице и ти пожелавам до края на бременността да нямаш никакви тревоги и за финал - да гушкаш сладко бебче  Heart Eyes Hug

Palica (Ралица...хора съвсем ме объркахте  Crazy), стискам палци чертичката да става все по-наситена  Hug

# 683
Ралица, желая ти все по наситена черта и тумбаче, в което расте безпроблемно човечето, което чакате.
V_K, много ама много  fingerscrossed
И да поръся, че време за  luvbed
babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7
  newsm79 newsm79 newsm79

# 684
Сега разбрах, че моя приятелка е родила 4 килограмово момченце! Да й е живо и здраво!
Дани, дано бързо да минат неразположенията!
Снарки, горе главата! Дано всичко се развие по най-добрия начин!
Плодче, ЧРД и честит годеж! Желая ви да се обичате цял живот, както сега! Пръстенът е много стилен!
Нероена мома, Рейни, да са ви честити рожденниците на патерици!
Блонди, ще ме умориш от смях! Относно сънищата с любовници и аз съм в отбора! Колко съм се цупила заради сънища, не е истина!
Ани, с глас се смях на твоя сън, хайде на късмет да ти е!
Jackobiana, много е сладък Коко! Да ти е жив и здрав!
Патеса, браво момиче! Страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и на финала пухкав бебок!
Zlatence welcome Дано се задържиш за кратко!
Ралица стискам палци за по-наситена чертичка!
ВК честито за бебо! Лежи си и всичко ще е наред! Ние само ще стискаме палци!
Витлемка, дано бързо да се възстанови мъжът ти!

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 23:11 от white duck

# 685
  • shumen
VK,честито.Дано всичко с теб и бебо е наред.
Петеса,браво.Лека и безпроблемна.
Аз от утре съм в къщи,момичета.Оказа се,че новата работа не е за жени направо-голяма мръсотия и студ е.А от както съм бременна моят мъж ми трепери направо.

# 686
  • Пловдив
V_K чудесна новина  #Crazy! Всичко ще бъде наред, само лежане, почивка и хапченцата ще помогнат! След 2-3 седмици направо на ФМ! Абе минала си доста стресиращи седмици, сакче, ембрион вътре, после сърчице..... Лелеее колко хубаво! Всичко ще е наред! Стискам палци и Господ да е с вас!  Hug Hug Hug

# 687
Е, В_К, заровила съм се в едни миризливи и ужасни папки и така се зарадвах на новината ти... Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 688
ВК, каква хубава новина Hug Hug Hug Честито и честито сърчице. Сега си почивай и с бебо всичко ще бъде наред! Силно стискам палци Praynig Praynig Praynig
white duck, благодаря Hug Честито момченце на приятелката ти  bouquet
Витлеемка, дано скоро няма пречки по пътя към бебо.  Praynig Praynig Praynig

# 689
  • Пловдив
V_K, много стискам палчета  Praynig Praynig Praynig Това си е сериозно изпитание. И мен преди време ме сложиха на легнал режим! Всичко си заслужава! Ще успееш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт