Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 75

• 47 536
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Ох  Хриси и Круела и аз кат вас разтапям се само като го видя как я гледа и докосва Embarassed. Joy Joy JoyХриси страшна си-ами да то това си е подарък бе ще ощастливи мъжа си  Laughing Grinning Laughing

# 631
  • София-Лагера
Момичета кога излиза 60 еп с превод?
Вече нямам търпение Tired

# 632
  • Пловдив
Здравейте и от мен  HugСофи   bouquet благодаря ти за всичко ,което правиш за нас  Hug

Sofi_q,  Hug Hug Hug

За четвъртък - 16.02 освен кърпички ще трябват и валидол, валериан, диазепам и целия екип на д-р Хаус! Ще се мре!

Ти си търси Хаус,аз си имам доктор  Wink Може да пробвам да припадна,та да ми направи изкуствено дишане  newsm53

Скрит текст:

ПП А защо решихте ,че той първо ще влезе в  затвор и после сватбата  newsm78

# 633
Аз още съм в чуденка!? Сега разбрах (покрай филма), че и в Турция празнуват Деня на влюбените - 14.02.  Thinking Ние пък като си го смесим с Трифон Зарезан става приказка - вино и любов...    Two Hearts Wine Glass

# 634

Ти си търси Хаус,аз си имам доктор  Wink Може да пробвам да припадна,та да ми направи изкуствено дишане  newsm53

Влачи! Днес съм ларж... Party

# 635
  • София
..... ето нещо малко, но стойностно и от мен...

Разговорът между Керим и Мерием след спомена на Керим от Ълдър:

Мерием Керим, за какво мислиш?
Керим  Фатмагюл ще ми прости ли, како?
Мерием  Да, т.е., разбира се … не сте ли говорили за това?
Керим Незнам, страхувам се да задам този въпрос?
Мерием  Но тя ти каза, че те обича.
Керим Каза, че в живота и има двама Керим, единия знае, че го обича, а другият ... ще прости ли на предишния/от миналото и  Керим?
Мерием А ти на предишния Керим простил ли си му?
Керим <поклаща отрицателно глава>

# 636
  • София
      А на мен Керим ми харесва точно за това,че има недостатъци-клепнали ушета,леко закривено носле и цепната уста,т.е не е супер красавец......НО за мен е най-чаровният артист,който съм виждала,тези американските "ряпа да ядат"! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Знаете ли,чудя се от къде по тези турски сериали толкова хубави мъже,ама има наистина  големи хубавци,аз като ходих в Истанбул по улиците и заведенията пък не видях един хубав,все едни такива мургавки и ......абе сещате се!Явно доста ги подбират! newsm78 Thinking
   Иначе като малка на село си спомням имахме турци комшии и те имаха 2 момиченца и момчета ,бяха мнооого красиви! Thinking

# 637
      А на мен Керим ми харесва точно за това,че има недостатъци-клепнали ушета,леко закривено носле и цепната уста,т.е не е супер красавец......НО за мен е най-чаровният артист,който съм виждала,тези американските "ряпа да ядат"! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
   Знаете ли,чудя се от къде по тези турски сериали толкова хубави мъже,ама има наистина  големи хубавци,аз като ходих в Истанбул по улиците и заведенията пък не видях един хубав,все едни такива мургавки и ......абе сещате се!Явно доста ги подбират! newsm78 Thinking
   Иначе като малка на село си спомням имахме турци комшии и те имаха 2 момиченца и момчета ,бяха мнооого красиви! Thinking
+1!  И на мен не ми харесват холивудските представи за красавци /специално за мъжете/. Турските актриси и те някои са хубави, но на повечето веждите им са плътни и дебелички и нещо ме дразнят. Е, нашето момиче го изключвам от тая критика естествено.

# 638

Добър ден момичета ! Изчетох ви, изгледах и серията - както винаги силна. Колкото и нещата да изглеждат "трудно" разрешими, заплетени и обвързани с лъжи - истината винаги излиза наяве. Тайните не са тайни - щом ги знаят поне двама души. Аз съм твърд оптимист, че всичко ще се разкрие - истината вече я знае или подозира и Сами. Той обича Хаджер като брат - помните двамата заедно оцеляваха / е - не по най- приемливия начин / в трудния си живот. Имаме поне месец - два за това. Нали рожденния ден на Керим беше на 14 април? - тъкмо време и за сватба. На фона на всички трудности, които застигат "семейството" - кое ми хареса ?
Първо - нямат съмнения нито Керим, нито Фатмагюл в това, че се обичат / дори след "шоуто Мустафово" /.
Второ - тихата, споделена любов на Мерием и Кадир - разбират се и си говорят без думи, само с поглед и те.
Трето - всички игнорират натрапеното "вечно присъствие" - чудя се докога? Двамата с Рахми гледаха сватбените покупки с такъв неподправен интерес, особено тя - тук не им се сърдя / то и аз щях да вляза през монитора, за да видя по-добре /.
Четвърто - силната бащина подкрепа. Керим прие баща си - това е един от най-силните моменти.
Но най- мила беше цялостната картина - семейството. И мълчаливият  разговор с погледи - Мерием - Кадир - Фатмагюл - Керим. Рахми и Муратчо - две дечица - всичко им е интересно. И накрая - реакцията на всички при съобщаването на решението на Фатмагюл.

Виртуална цвете за вас !
LACSHI , Sofi_q ,Cruela -  - благодарности за преводите !
Rivva - докато напиша и ти си се включила с превод !

# 639
  • В Града на Липите
Аз още съм в чуденка!? Сега разбрах (покрай филма), че и в Турция празнуват Деня на влюбените - 14.02.  Thinking Ние пък като си го смесим с Трифон Зарезан става приказка - вино и любов...    Two Hearts Wine Glass
Скъпа, аз като работила в турска фирма 5 години, мога да ти кажа от личен опит, че по-младите и тези, които са завършили университет празнуват всичко, не само деня на влюбените. Цялата фирма отбелязваше Коледа, Великден, Байрямите/аз особено ценях сладкия/. Да не пропусна, на осми март винаги ни подаряваха цветя. Голама част от тях не са толкова религиозни и доста отворени за нови неща. Супер беше да имаш два пъти повече официални празници от обичайното.  Grinning

# 640
  • Пловдив
ananova, anelia001, asha, beiby, borovinka123, b_akarsu, cuba libre, cvetanova, didaka, didanka73, evelin, fiore, frikadeli, guga51, hrissi_sz, kerilain, koren, KStew, lori_kz, Maci, mamata48, Maria.Kar, nelka123, nokivi, ralsssss, sasas, Sofi_q, steli-ssd, tanq77, villy_bo, zlatinag, Марта_49, моli*09 (+ 7 Скрит/и) и 81 Гости преглежда(т) тази тема.

newsm09 Колко народ на балкона ,помислих,че има трейлър  Joy Явно след пускането на филма по Бтв народа масово го загледа и в нета  Peace

# 641

Керим и ФГ за пръв път изживяват своя ден . Както и трябва ...
Керим: Здравей, аз съм Керим.
ФГ: Здравей, а аз Фатмагюл..
Керим: Може ли да те почерпя с лимонада?
Фатмагюл: Ще ти позволя, ако искаш, изглеждаш ми добър човек ..
 bouquet
На този диалог за малко да се разплача от умиление...
Скрит текст:

# 642
  • В Града на Липите
Това, скритото, предполагам е тоалета на Муки за Свети Валентин  Joy

# 643
Морски бриз,
Специални поздрави за прекрасните ти произведения, аз също обичам да стихоплетствам. Не съм го правила от отдавна. Но, ти така ме зарази с рими и добро настроение, че се разхождам като неспокоен Шекспир из къщата и редя разни безмислици. Накрая успях да ги свържа и сега посвещавам стихотворението си на теб и го подарявам на всички и също така специално на hrissi_sz Това не е с цел да правя конкуренция на Морски бриз, дано да ви хареса. И едно пояснение за края на стихотворението- едно момиче беше писало, че ако Фатмагюл иска деца, това вероятно ще е второто подред Непорочно зачатие, след на Дева Мария, в история. Написах стихотворението като коментар върху малка част от миналата серия, която даваха вчера по канал D.

…И полегна си до него изведнъж,
а изглежда сякаш, че не е до мъж.
Ей, Фатме недей откача,
сърчицето ти не ти ли скача?

И защо държи се хладно?
Е, не  е ли туй момиче вече гладно?
Да го схруска тя Керимчо наши!
Що така се плаши?

Да опита от целувките му сладки,
да усети устните му гладки.
Ех, да чуем вече страстни им въздишки,
че изпуснеш ли го Фатме, аз с каишки,
ще го вържа на леглото тясно
да препускам с него бясно.

После сърдим се на Мукадес
дето души го кат пес.
Та коя жена с акъл в главата
ще стои в страни горката?

И накрая искала дечица,
ама с таз полица……………
Щом  свалиш я ще отпаднат
и последните задръжки гадни.
Нейсе Непорочното зачатие
да остане в историята значи.

# 644
Здравейте, искам да попитам епизодите няма ли вече да се качват в youtube? Thinking
С двата линка, които са дадени на 1 страница, нещо не става работата, или поне при мен.

viara2010 , ето линка на  епизодите на турски - освен тях има и избрани моменти от самите епизоди...По продължителността ще се ориентираш кой от тях е самия епизод !? Peace

http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom

Общи условия

Активация на акаунт