Любители на кучета-26

• 51 862
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Деси мерси,като живях в чужбина такива неща се намираха по магазините за животни или разделите за домашни любимци...въобще не съобразих в търсенето си ,че може да става и за деца и да потърся в този раздел...Точно това ми трябваше,благодаря

Hug
А аз тъкмо се чудех защо питаш в кучешкия форум  Mr. Green

# 691
Дидич, в Джъмбо има със сигурност и почти всички по-големи магазини за детски стоки. В Хипото няма

# 692
Мерси пак за инфото....ориентирах се вече,добре че беше Деси да ме светне.Ама и аз съм една,като съм ги виждала само за кучета не загрях ..

В моя град няма Джъмбо....но пак благодарение на Деси се свързах с човек който продава втора употреба такава..вратичка.

bouquet

п.с ще видя сега дали Джъмбо има сайт..т.е дали мога да поръчам по нета..

# 693
Мерси пак за инфото....ориентирах се вече,добре че беше Деси да ме светне.Ама и аз съм една,като съм ги виждала само за кучета не загрях ..

В моя град няма Джъмбо....но пак благодарение на Деси се свързах с човек който продава втора употреба такава..вратичка.

bouquet

п.с ще видя сега дали Джъмбо има сайт..т.е дали мога да поръчам по нета..

Дидич, само да ти кажа, и повече няма да спамя Blush - виж колко е мин. размер на вратичката и си примери твоята врата. Защото, на мен за където ми трябваше, нямаше толкова макъл размер. Най-малкият ни беше с 3см повече. Peace

# 694
Здравейте!Мой познат търси мъжко бордър коли за разплод предпочита да е от Пловдив Стара Загора или Сливен PraynigАко познавате някой или вие сте притежатели ми пишете на лични Rolling Eyes

# 695
  • София
Здравейте!Мой познат търси мъжко бордър коли за разплод предпочита да е от Пловдив Стара Загора или Сливен PraynigАко познавате някой или вие сте притежатели ми пишете на лични Rolling Eyes

Ако кучето му е хубаво, по-добре да пита в Клуба, и без това са в Пловдив  Peace
http://bgdogforum.com/index.php?PHPSESSID=3pme6170olcisgnf27meee … 6&topic=138.0

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 11:35 от -=Деси=-

# 696
Препоръчайте ми четка за кокери.
В момента свиква с гребен, но по спомени трябваше и четка  Thinking

трябва ти набор от четки  Laughing
1. Една с ножчета да разрязване на фитилите
2. Една за фино разрезване
3. Метален гребен.

Сега ще ти потърся картинки. С кокерите трябва наистина редовно ресане и е добре да го свикнеш от малък, за да не ти прави фасони после. Хъки само като си видеше четките изчезваше яко дим

Ето:

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 11:40 от Fussii

# 697
Първо решеш с гребена с режещи зъбци, после минаваш със ситния гребен и на финала с четката за фино разресване.
Нормалното ресане, без втеляване е 2 пъти седмично. Аз по толкова решех Хъки и си беше ок

# 698
  • София
Да ви кажа какво ми се случи: редовно давам моркови като премия и залъгалка на Бъди и невероятно, но той много им се радва. В един момент в началото на нова партида, той изобщо изгуби интерес - идва да го вземе, но се отказва и така няколко дни, което леко ме учуди. Имах останали 2 моркова от старата партида в хладилника и реших да му предложа от тях - същия ентусиазъм и радост! Направих сравнение между двете партиди, новите изобщо не миришеха на моркови, а и видът им беше различен. Не лош, малко по-светли към края и не така гладки. "Забравих"ги на топло в кухнята в найлонов плик 7-10 дни-не бяха мръднали! SickКупени са от била, но не помня произход. Какво ли има в тях?  Thinking
Заминаха в кофата! Още повече, че преди близо 17 год. синът ми щеше да умре на 50дни точно от моркови с неясно съдържание!

# 699
  • На един клон
Браво на Бъди! Умник!  Heart Eyes

# 700

Имам познати, които ползват дом. любимци като дегустатори - ако животното не иска да го яде, директно се изхвърля - месо, сирене, мляко, изобщо повечето неща, които се купуват.

Мисля и моя по някое време да стане такъв Mr. Green , но за сега си кара само на кучешка гранулка. Която, между другото, не яде с голям хъс, ако не е омешана с Еукануба, а му давам Ардън Грейнч (10.80лв/кг Crazy ).

А какво мислите за тази храна?

# 701
  • На един клон
Ако кокер спаньол,особено млад, не яде дадена храна ,колко ли трябва да е гадна,хаха .
Критериите им са доста занижени   Laughing

# 702
hailie аз съм фен на тази марка...много добра храна,особенно добре се отразява на моето куче,което е със страшно проблемен и разтроен стомах

http://www.zoosviat.net/shop/index.php?main_page=product_info&am … p;products_id=885

Аз съм фен на не толкова известните марки храни,прекалено много се спекулира с реклами и т.н с храни като роял канин,екануба,екилибрио и т..н има храни на същото ниво,но на по приемлива цена.

# 703
Момичета,дойде време да напусна темичката,която правех с такова желание 4 години почти.
За съжаление загубих своето четириного другарче преди седмица  Cry
Отиде си за 20 дни от рак,беше само на 10 години моето пекинезче,мислех че ни остават още няколко години,но всичко се срути за броени дни....

Все още не мога да осъзная какво се е случило,че никога повече няма да го видя,чакам да чуя едни тракащи ноктенца да вървят след мен,но е толкова ужасна тишината,няма кой да те посрещне и изпрати....
А на дъщеря ми,която е на 4 години не знам какво да кажа,засега знае че е в болница и се лекува,но пита за него през няколко дни.

Прегръщам ви силно,ще ми липсвате ...

# 704
erotaFlowers Rose Flowers Rose Искам да ти кажа нещо с което да те успокоя, но каквото и да напиша няма да да ти помогна да ти стане малко по леко.... От мен за теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт