Любители на кучета-26

• 51 859
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
  • На един клон
Съчувствам ти .  Cry

# 706
  • Пловдив
Ерота,много ми е мъчно Cry Cry Cry Hug Hug Hugедин ден пак ще бъдете заедно и тракащите ноктенца пак ще припкат около теб Hug Hug Hug Flowers Rose Flowers Rose

# 707
  • София
Erota, разбирам те и ти съчувствам от сърце! Hug Hug Hug Изпратила съм трима любимци и повярвай ми: лекът е нов живот, ново предизвикателство, нов четириног приятел! Само си представи едно бебе /без значение какво/ как ще тропка с ноктенца след теб и ще търси топлината ти! Не искам да се меся, просто съм го преживяла!
Милата душица вече е на по-добро место, а ти много ще не липсваш! Cry

# 708
  • София
Ерота, мила, толкова ми е мъчно  Cry Нека почива в мир малката душичка   Praynig Прегръщам те силно  Hug

# 709
еrota, съжалявам за загубата ви!   Flowers Rose  Flowers Rose
Прегръдки и от мен!    Hug

# 710
Благодаря ви  Cry

# 711
Ерота, мила ...  Cry Cry
Помня, ти първа правеше темите ни. Снимката на моето бебе и моето куче беше първата в най-първия албум, който ти с толкова мерак направи.
Не съм писала в темите от много, много време, защото и моето златно момче Хъки си отиде. Няма прежалване, няма времето лекува, няма такава тъга ... Ето и сега докато пиша сълзите ми закапаха отново ...
Който е живял с куче не може без такъв приятел, но ... Сега с мен е Роджър - златен ретривър, прекрасен и нахален колкото си иска, обаче моето момченце Хъкчо няма да забравя и прежаля. И той си отиде от рак ... за 3 дни - тумор на панкреаса го отнесе. Никога в живота си не съм изпитвала такава искрена и дълбока омраза към тая гадна, мръсна болест.
Няма да ти кажа, че времето лекува, няма да ти кажа да го преодолееш, няма да ти кажа, след време да си вземеш нов любимец, защото нищо, ама нищо не може да замени приятелите ни, които си отиват ...
Прегръщам те много  Cry

# 712
Приеми и нашите съболезнования, ErotaHug Не ни напускай! Защо още една раздяла? Аз мисля съдейки по себе си, че щом обичаш куче, живял си с куче, рано или късно отново ще си вземеш, защото няма такава любов и приятелство! Защо да оставаш без информация за голямото ни "семейство" тук и без друго вярно, доверчиво и обично пале? Аз знам, че скоро ще си имаш ново бебе, нали? Изпращаме ти много прегръдки и много кокерови близки! 

# 713
  • виртуално
Еrota  Hug
Две години ми трябваха за да преодолея поне малко загубата на предишното ми куче.
И той си отиде от рак на белите дробове за около месец, както скачаше и тичаше ... и страшната диагноза, без никаква надежда.
Всеки сам решава за себе си кога и как ще вземе отново куче.
Но аз знам, че в къщата ми винаги ще имам дългоух и шантав приятел.

# 714
  • София
Еrota, ужасно много съжалявам за загубата ви  Hug

# 715
Еrota, Hug
Нали помниш:
МОСТА НА ДЪГАТА

Точно до сами рая, от тази му страна, се намира мястото, наречено Моста на дъгата.
Когато умре някоя животинче, което е било привързано към някой измежду нас, то отива при Моста на дъгата. Там има поляни и хълмове за нашите приятели, за да могат те да тичат и играят заедно. Храната, водата и слънчевата светлина са изобилни и нашите приятели се чувстват добре и уютно.

Всички животинки, които са били болни или стари са с възвърнати здраве и жизненост. Тези, които са били наранени или осакатени, са възстановени напълно и са отново силни - точно такива, каквито си ги спомняме в нашите блянове за отминалите дни. Животинките са щастливи и доволни, с изключение на едно малко нещо – на всички тях им липсва някой много специален човек, когото са оставили. Те всичките тичат и играят заедно, но идва ден, когато някой внезапно спира и поглежда в далечината. Блестящите очи се втренчват. Страстното тяло потреперва. В един миг то се стрелва от групата, прелитайки през зелените треви, нозете му го носят по-бързо и по-бързо. Вие сте забелязан и когато вие и вашия приятел най-накрая се срещате, вкопчени в радостна прегръдка, никой вече не може да ви раздели. Целувки на щастие валят върху лицето ви, ръцете ви галят отново обичната глава и вие поглеждате отново в доверчивите очи на вашата животинка, отдавна напуснала вашия живот, но никога не липсвала във вашето сърце.

И тогава минавате под Моста на дъгата.

Заедно завинаги...

# 716
  • София
Еrota, Hug
Нали помниш:
МОСТА НА ДЪГАТА

Точно до сами рая, от тази му страна, се намира мястото, наречено Моста на дъгата.
Когато умре някоя животинче, което е било привързано към някой измежду нас, то отива при Моста на дъгата. Там има поляни и хълмове за нашите приятели, за да могат те да тичат и играят заедно. Храната, водата и слънчевата светлина са изобилни и нашите приятели се чувстват добре и уютно.

Всички животинки, които са били болни или стари са с възвърнати здраве и жизненост. Тези, които са били наранени или осакатени, са възстановени напълно и са отново силни - точно такива, каквито си ги спомняме в нашите блянове за отминалите дни. Животинките са щастливи и доволни, с изключение на едно малко нещо – на всички тях им липсва някой много специален човек, когото са оставили. Те всичките тичат и играят заедно, но идва ден, когато някой внезапно спира и поглежда в далечината. Блестящите очи се втренчват. Страстното тяло потреперва. В един миг то се стрелва от групата, прелитайки през зелените треви, нозете му го носят по-бързо и по-бързо. Вие сте забелязан и когато вие и вашия приятел най-накрая се срещате, вкопчени в радостна прегръдка, никой вече не може да ви раздели. Целувки на щастие валят върху лицето ви, ръцете ви галят отново обичната глава и вие поглеждате отново в доверчивите очи на вашата животинка, отдавна напуснала вашия живот, но никога не липсвала във вашето сърце.

И тогава минавате под Моста на дъгата.

Заедно завинаги...
Hug Hug Hug

Еrota много зъжалявам за загубата . Hug Hug Hug

# 717
Ерота съчувствам ти искрено..но това е живота..приемаме го и напред за нови неща

Аз искам да се върна малко на темата разгонване и да ви покажа какво намерих,може би,собствениците с женски кучета знаят,че съществува,но някой може да не знае...не знам дали има ефект,но подападнах на него и го споделям

http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProducts/by-items/do … neni-kucheta.html

# 718
Ерота  Cry Hug

# 719
  • На един клон
Не ми се отваря този линк нещо,само при мен ли е така?
Ерота,къде го погребахте кучинката?

Общи условия

Активация на акаунт