Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 119
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Има нещо в нея, което всеки път като я гледам ме човърка отвътре. Crazy
Аз пък винаги съм се чудила какво толкова ви дразни Ан Хатауей. На мен ми е безкрайно симпатична. Красива е, без да е от онзи сладникав американски тип. Излъчва някакво благородство. На мен винаги ми е приятно да я гледам.

# 91
Е, вече съвсем ме отказахте да гледам One Day.
Знам началото, средата, края на филма и случката с колелото. Confused
Пък и Ан Хатауей ми е прекалено сладникава.

# 92
  • София
Не мисля, че някой е казал нещо относно сюжета на филма. Всичко изписано до тук са лични интерпретации на историята.

# 93
  • в морето до колене
"Средата" май аз я издадох ... обаче в своя защита мога да кажа, че сюжетът наистина е безкрайно предсказуем. Първите 15 мин. на филма ти стигат да се сетиш за останалото.
Все пак се извинявам на негледалите.  Peace

Ваня, исках само да ти благодаря, че ми отговори на въпроса  Hug

# 94
  • под дъгата
Привет момичета и може би момчета Simple Smile
Записвам се в темата провокирана от последния толкова обсъждан филм Simple Smile Препоръча ми го приятелка.Ще го ггледам и тогава ще се включа,сега даже няма и да ви чета назад....
Хубав съботен ден!

# 95
е , все пак имаше няколко варианта за финал , така че аз не знаех - затова като стигнах до половината и ми писна , цъкнах на финалните минути : ) ...

на мен One day не ми хареса , защото не бе убедителен , изобщо не разбрах защо тези двамата ще поддържат връзка и ще се търсят след като нито имат общо минало ( да са били състуденти , та те не си знаеха имената )  , нито се харесват (  особено той ни най-малко не я харесваше )  , съвсем различни хора  , различни професии  и интереси
нещо измислена работа ми дойде и хич не беше убедителна ...

# 96
  • София
Аз мисля, че точно финалните минути ни показаха, защо всъщност те поддържаха връзка всички тези години.
Краят за мен не беше предсказуем. Напротив.

Абе хора, къде го намирате бутончето за скриване на текст, че аз не го виждам?

Гледах оригинала на Момичето с драконовата татуировка-  много, много ми хареса. Чак не ми се иска да тегля американската версия, за да не вземе да ми  се стори разочароваща .

# 97
One Day- Не ми хареса!Дори не го изтърпях до края,спрях го още на 15 минута.Няма да повтарям останалите момичета , моите аргументи за нехаресването на филма са същите плюс откровенната ми антипатия към Ан Хатауей.
Искам да препоръчам  Tower Heist http://www.imdb.com/title/tt0471042/.Лек ,развлекателен , нищо особенно ,но ми задържа вниманието.Еди Мърфи много променен, направо не можах да го позная.

# 98
По-напред една съфорумка беше препоръчала Mother and Child. Та на свой ред да го препоръчам и аз. Като цяло обаче е доста женски филм. Те и мъжете във филма са сякаш малко по в страни от цялата история. На мен и актьорският състав много ми допадна и като цяло тази проблематика много ме вълнува и не останах разочарована.

# 99
Аз мисля, че точно финалните минути ни показаха, защо всъщност те поддържаха връзка всички тези години.
Краят за мен не беше предсказуем. Напротив.

Абе хора, къде го намирате бутончето за скриване на текст, че аз не го виждам?

Гледах оригинала на Момичето с драконовата татуировка-  много, много ми хареса. Чак не ми се иска да тегля американската версия, за да не вземе да ми  се стори разочароваща .

Ето го бутончето за скрит текст
Намира се след този за движещ се текст.

# 100
  • Belgium
Гледах Anonymous (http://www.imdb.com/title/tt1521197/) - честно казано не ми хареса особено. Имах големи очаквания, но някак си историята не беше поднесена достатъчно ангажиращо вниманието, а моментите, в които действието се връщаше назад в миналото, бяха някак неясни. Представянето на политическата обстановка също според мен не беше на ниво.

# 101
  • София

[/quote]
Ето го бутончето за скрит текст
Намира се след този за движещ се текст.
[/quote]

Скрит текст:
Само за да пробвам:). Благодаря.

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Има нещо в нея, което всеки път като я гледам ме човърка отвътре. Crazy
Аз пък винаги съм се чудила какво толкова ви дразни Ан Хатауей. На мен ми е безкрайно симпатична. Красива е, без да е от онзи сладникав американски тип. Излъчва някакво благородство. На мен винаги ми е приятно да я гледам.
Колко точно, Бутински, аз само се подписвам под изказването ти Hug

# 103
  • София
Снощи гледах "Клиентски списък" http://www.imdb.com/title/tt1625340/
Приятен филм за почивка  Peace Хареса ми!

# 104
Въпрос на вкус, казало....  Laughing Laughing Няма смисъл да се чудиш. Ти все имаш някой в торбата, който ти е неприятен и за който има гоооляма вероятност да е безкрайно симпатичен на мен, да речем.
   Чакайте да ви подразня с едно друго име, К. Мълигън. Не ме кара да добавям  Sick до името ѝ, съвсем ОК ми е и т.н., и т.н.

По повод различни версии на филми само да добавя, че откакто се научих да не сравнявам филм с книга, версия с версия (стара/нова, европейска/американска) ми е къде по-леко.  Grinning

Аха, това бил бутона значи. Благодаря за пояснението за скрития текст.

Общи условия

Активация на акаунт