Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXX

• 77 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • София
За стария става дума. Даваха го преди няколко дни по някоя от телевизиите.

# 421

Аз пък гледах "Контакт",всъщност до половината, че много ми се доспа. Много ми е американски, не ме грабна. Тяхната мания за величие мога да я сравня с македонската.

Нищо не си видяла от филма. Изобщо не става дума за американско величие в него.

Не казвам, че за това е филмът, но има едни такива уж незначителни моменти (например как Америка щяла да финансира по-голямата част от операцията, понеже не знам си какво..).
Иначе съм съгласна, с теб, докато не го изгледам до края нямам право да казвам дали е хубав или не. Просто ми се стори  доста муден и безинтересен първият един час.

# 422
  • In The Middle Of Nowhere
Аз преди доста години го гледах и си спомням, че ми беше много хубав и трогателен.. Сега, ако го гледам не знам дали пак така щях да го усетя(може би)..

# 423
Това, което ме накара да се замисля във филма Вратата е (Зелен дух, ако си решила да го гледаш до края не го чети):
Скрит текст:
Всъщност ми беше доста объркващо. Нали главният герой дойде от бъдещето, срещна него си и го уби... След като убива себе си, не следва ли и той да умре, нали това е един и същи човек? И после, майката и дъщерята са връщат 5 годин назад, не стават ли и те "зомбита" като всички ония настървени за нов живот хора? И те ли ще убият "себе си", за да започнат от начало?
Скрит текст:
Да,наистина е малко объркващо.Може би наистина е логично след като уби по-младото си копие и той да не е жив в бъдещето.Но той все пак нали наистина изчезва от това бъдеще. А какво ще се случи с жена му и дъщеря му в бъдещето,можем само да гадаем.Но за мен по-важното е,че той остана затиснат в миналото,отново без дъщеря си.И без жена си,която обичаше.Тази,която остана с него(от бъдещето) вече му беше чужда.Което означава,че грешките от миналото не могат да бъдат поправени.

# 424
Това, което ме накара да се замисля във филма Вратата е (Зелен дух, ако си решила да го гледаш до края не го чети):
Скрит текст:
Всъщност ми беше доста объркващо. Нали главният герой дойде от бъдещето, срещна него си и го уби... След като убива себе си, не следва ли и той да умре, нали това е един и същи човек? И после, майката и дъщерята са връщат 5 годин назад, не стават ли и те "зомбита" като всички ония настървени за нов живот хора? И те ли ще убият "себе си", за да започнат от начало?
Скрит текст:
Да,наистина е малко объркващо.Може би наистина е логично след като уби по-младото си копие и той да не е жив в бъдещето.Но той все пак нали наистина изчезва от това бъдеще. А какво ще се случи с жена му и дъщеря му в бъдещето,можем само да гадаем.Но за мен по-важното е,че той остана затиснат в миналото,отново без дъщеря си.И без жена си,която обичаше.Тази,която остана с него(от бъдещето) вече му беше чужда.Което означава,че грешките от миналото не могат да бъдат поправени.
Скрит текст:
Идеята е заимставана от Ефектът на пеперудата. Главният герой не идва от бъдещето  Laughing. Той всъщност от настоящето се връща в миналото, където има възможност да поправи грешките си, затова убива своето лошо Аз. Но краят на филма показва, както написа и Миринда, че някои житейски грешки не могат да бъдат никога поправени! Филмът дава тема за размисъл, но няма особено голяма художествена стойност.

# 425
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Идеята е заимставана от Ефектът на пеперудата. Главният герой не идва от бъдещето  Laughing. Той всъщност от настоящето се връща в миналото, където има възможност да поправи грешките си, затова убива своето лошо Аз. Но краят на филма показва, както написа и Миринда, че някои житейски грешки не могат да бъдат никога поправени! Филмът дава тема за размисъл, но няма особено голяма художествена стойност.
Изгледах го до края. Наистина от един момент нататък става по-интересен. И аз мисля, че идеята е заимствана от Ефектът на пеперудата, но на мен и този филм не ми беше интересен (по-интересно ми беше заглавието и описанието на филма).
Скрит текст:
Абсолютно нищо не разбрах от филма. Без да се замисля човек, има толкова много неясноти, а ако се замисли, стават безброй.
Първо, човек не се връща във времето като точно копие, а изглежда така, както си изглежда реално в последното време от съществуването си. Добре, но във филма дават, че вторите хора са същите като първите, само малко състарени. А ако човек отслабне, надебелее, загуби пръст или ръка и т.н., как ще изглежда като себе си години назад?
После как пък всички втори хора се върнаха точно във времето, в което той искаше да се върне? Защо един не се върна 1 година назад, друг 10 години, всеки според неговия си живот и трагедия?
Онзи съсед като е преминал през вратата след нашия човек, кога е успял да научи какво става с хората след като минат от другата страна и да разяснява на нашия? Освен ако не се  е върнал поне 10 години по-рано и аз да не съм внимавала.
Защо съседа не дава на главния герой да премине през вратата? Него какво го бърка, нали той си остава, няма да преминава?
От къде изведнъж толкова много хора разбраха за вратата и започнаха да минават?
И какво като цялото семейство мине през вратата, нали ще се върнат в някой момент и ще са двойници, а ако тунелът е двупосочен, то момичето ще е мъртво.
На мен ми се стори, че на каря като тръгват към вратата, майката беше тази от бъдещото с палтото, пък се оказа, че не е ходила до вратата.
И семейният приятел умира. Той няма двойник и няма да има живот нито за него, нито за бъдещите му деца, които иначе дават, че щял да има. То ако така се убива безразборно и се променят съдби къде ще му излезе краят?
Гледах един филм Sliding doors, който е блудкава романтична комедия, но идеята беше по-смислена - дават какво става ако героинята изпусне метрото и какво ако го хване, като в крайна сметка резултатът е един и същ.

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 02:51 от Зелен дух

# 426
Гледахте ли „Extremely Loud & Incredibly Close“. Хм,  Rolling Eyes , защото аз го гледах!!! Ще ми се да чуя и друго мнение, защото моето ще бъде много, ама много объркано, така като се замисля. От Сандра Бълок и Том Хенкс все очакваш голямо и силно участие, а те бяха в
Скрит текст:
поддържаща роля
  Hug
За мен филма беше много тежък, като за начало, след това е мноооооого муден. Мъжо имаше време да заспи, да се събуди, да пуши и яде портокали и пак да заспи... Аз не заспах само защото съм инат и защото се чудех накъде ще избие филма. През цялото време се питах
Скрит текст:
Майката къде е в цялата история
, но поне това се изясни в последните 10-15 минути. Другия въпрос, който може би ще ми изясните е
Скрит текст:
това момче освен мъката имаше ли и други психични проблеми. Сякаш споменаха за съмнение за някаква болест по едно време, макар, че сякаш се оказа, че той я няма..., а просто беше свръх интелигентен  newsm78
, защото аз няма да завъртя още 2 часа гледане  Hug

Окончателното ми мнение е - че не съжалявам  Naughty, че проявих 2 часа търпение. Напротив...  струваше си. Има нещо във филма, което ме държеше.   

# 427
  • Belgium
Момичета, има ли го някъде" Артистът"? Blush
Шаферки нещо ме е подминал Thinking

Имаше го в Замунда, аз от там го изтеглих.

Изобщо не съжалявай, че Шаферки те е подминал  Wink

# 428
Като един фен на Данила Козловский не мога да не се включа с друго предложение  Mr. Green
http://energy-torrent.com/details.php?id=7460

Днес случайно,докато си търсех едно предаване в руски торент-тракер попаднах на втора част на филма.Първата съм я гледала преди време и си спомням,че ми хареса.
Мисля обаче да ги изгледам сега и двете. newsm78
И двете части ги има и в замунда и с български субтитри.
Мы из будущего / Ние от бъдещето (2008) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=124194&hit=1
Мы из будущего 2 / Ние от бъдещето 2 (2010) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=214504&commen … s=1#startcomments

# 429
Гледахте ли „Extremely Loud & Incredibly Close“. Хм,  Rolling Eyes  Hug

Окончателното ми мнение е - че не съжалявам  Naughty, че проявих 2 часа търпение. Напротив...  струваше си. Има нещо във филма, което ме държеше.   

На мен много ми хареса  newsm10

# 430
Като един фен на Данила Козловский не мога да не се включа с друго предложение  Mr. Green
http://energy-torrent.com/details.php?id=7460

Днес случайно,докато си търсех едно предаване в руски торент-тракер попаднах на втора част на филма.Първата съм я гледала преди време и си спомням,че ми хареса.
Мисля обаче да ги изгледам сега и двете. newsm78
И двете части ги има и в замунда и с български субтитри.
Мы из будущего / Ние от бъдещето (2008) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=124194&hit=1
Мы из будущего 2 / Ние от бъдещето 2 (2010) - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=214504&commen … s=1#startcomments

#Crazy И втора част ли има!!!!!! Знаех си, че не може просто така да свърши!
mirinda.r, златна си  Hug. Веднага дърпам.

# 431
Сега се сещам за още един много добър филм - Шофьор за Вера.
За почитателите на руското кино, няма да съжалявате!

# 432
  • София
Гледахте ли „Extremely Loud & Incredibly Close“. Хм,  Rolling Eyes  Hug

На мен много ми хареса  newsm10

Да сме по-точни, най ще си заслужи Оскара Simple Smile
Детето е брилянтно просто!  Макс фон Сюдов няма какво да го коментираме Peace Много, много добри Peace
Искам да дам и моето мнение за" Боен кон". Добър е филма, не да не е ....но ми е леко сладникав, не съвсем в Стила на Спилбърг. Една идея ми напомня на "Малка къща в прерията". Определено ми липсваше малко повече драматизъм и по-задълбочена актьорска игра Naughty

# 433
Аз съм на черешата, защото за пореден път гледам "Джери Магуайър" . Дават го по БТВ Синема. Обичам го този  филм...

# 434
Tres metros sobre el cielo
http://www.imdb.com/title/tt1648216/

Препоръчвам! Бурно изразяващ "своите чувства" филм за първото влюбване. Много точно представени са страстите на тийнейджърството - силни, невъздържани, обичащи "мига". Отключва спомени този филм Mr. Green, кара те тайно да си пожелаеш the favourite mistakes на младостта Sunglasses Нали не греша, че имаше и италианска версия?

Haywire

http://www.imdb.com/title/tt1506999/

Не лошо екшънче за разтоварване Peace Беше ми странно обаче да гледам Channing Tatum да удря жена Blush Понеже обичайното му амплоа е на "добрите" лоши момчета, с нежна душа Wink

50/50
http://www.imdb.com/title/tt1306980/

Има свежест в този филм - нестандартен, оригинален, истинско попадение за тази година!  Heart Eyes Аз бях много резервирана, но останах приятно изненадана Hug Само дето Ана Кендрик ме дразнеше с глуповатата си усмивка Laughing

Последна редакция: сб, 25 фев 2012, 15:44 от kiora

Общи условия

Активация на акаунт