HCG Diet и как отслабнах с 12кг за 26 дена.

• 74 377
  • 535
  •   1
Отговори
# 480
Лоша мама балгодаря ти   bouquet
 Момичета ,връщах се назад да чета и да си припомням неща които съм забравила.
Направи ми впечатление , че съм изпуснала поста за Вземай Шуслерови соли за косата (Номер 11) и 7,9,10 по бързо сваляне и без задържане на вода
Та бих искала да попитам ,под каква форма се приемат тези соли? Дано не звуча глупаво , но честно казано, за първи път ги чувам  Embarassed
Много ви благодаря   bouquet
От утре започвам да се тегля , защото тези 4 дни щеше да е безмислено да го правя. Но знам ,че стартирвам диетата от 67 кг. Дано не се проваля , защото целта ми е 55кг. Praynig

# 481
shams u amar, аз не съм доволна от шуслеровите соли, само ми подуваха корема, но аз взимах друга комбинация 5,9 и 10, която ми препоръчаха в аптеката за отслабване.
Момичета, аз се разболях зловещо от вирус и сега пия едни колдрекси, на които пише че съдържат захароза и смуча хапчета за гърло и много ме е страх да не ми прецакат режима.
Иначе от началото до сега съм - 4кг  Simple Smile и вече ще си включа зеленчуците, защото почна да ми се гади от пилешкото...

# 482
Lo6a mama благодаря ти за отговора   bouquet
Имам още един въпрос, може да прозвучи глупаво  Embarassed, но ........
Предполагам че солите ги разтваряш във вода , може ли да ми кажеш по колко грама на ден се приема от тези соли , и в какво количество вода ги разтваряш?

# 483
Те са на малки таблетки. Аптекарката ми препоръча да ги разтварям в гореща вода, но може и да се смучат. Взимат се половин час преди хранене.

Момичета, сега гледам че моят режим е с 21 дена стабилизиране след приема на капките а не 3 дни на 500 калории, без капки както пишеше по -напред. Аз мисля да съм 21 дена на същинската диета с капки, ако че има и опция за 40 дни. А след това ми пише, че трябва да съм още 21 дена на стабилизиращ режим, като тогава плавно да увелича до 800 калории.
Някой правил ли го е по този начин?

# 484
# 485
добро утро момицета

аз малко изневерих на диетата но нито един кг не съм кацила

сега пак съм във вашите редици

не знам как да благодаря на всицки дето пишат и поддържат темата
отслабнах и продължавам да го правя до победата
косата и кожата ми се оправи както и спането

супер се цувствам   bouquet  bouquet  bouquet

# 486
Привет момичета  bouquet Май само аз правя диетата  newsm78 Днес ми  е20 ти ден и имам досега общо 6 кг свалени. Правих и воден ден на луната. Мисля да я правя до Неделя и после още 21 дена захранване. Втори път не мисля да го правя този режим, защото верно капките намаляват апетита, но не и да се постига чак толкова бързо отслабване, както е рекламата. Реално за минусите ми доста допринесе това че правих първите дни само на протеин на обед  и вечеря, защото после като включих и зеленчуците се получи едно зацикляне и добре че покрай водния ден свалих още кг и нещо та общо 6 кг ми е минуса ...

# 487
Има ли опасност след спиране на капките апетита да се върне отново? Това е единственото, което ме спира да започна тази диета. В повечето случаи, когато става въпрос за отслабване с някакъв медикамент се получава така, поне при мен. Може би при всеки човек е различно.

# 488
ne mislq

na men dieta mi deistva super i sym mnogo dovolna
ostavat mi oshte 5-6kg

Super sym shtastliva ot rezultata v tegloto i wsichko ostanalo

zasega sym s -9kg vypreki ogromnite pregresheniq

# 489
Момичета аз мога да ви намеря такива капки, не съм ги тествала повечето мои приятелки са с положителни отзиви, само че ги спират на 2рия месец. Казват че до 2 месеца може след това задължитлено се прави почивка. Не съм се зачитала да гледам защо. Ако искате пишете ми на лично съобщение. Ще почакате 3-4 дена най-вероятно да ми ги донесат, но не са от българия.

# 490
Amiliа, интересно, че пишеш, че сваляш въпреки огромните си прегрешения към режима. Извини ме за въпроса, но ти принципно много ли кг имаш за сваляне? Защото по друг начин не мога да си го обясня. Аз правя ултра стриктно режима и едвам едвам свалям. Тази информация, че се сваля бързо от капките аз лично я подлагам на съмнение. Нищо друго освен намален апетит не забелязвам, като действие в посока сваляне и то не драстично намален апетит, аз си изпитвам чувство на глад редовно!
п.с. Също гледам с подозрение на изобилието от мнения на хора с минимален брой публикации...

# 491
Losha mama

bqh 78 kg celta mi e 62 - obshto trqbwa da svalq 15-16kg zasega sym -10kg ostavat 6
naistina imam ogromni pregresheniq- imam sedmici bez da spazvam strogo rejima no si wzemam kapkite

Po princip ne spazvam strogo rejima - qm poveche cottage cheese i spanak i wsqkakvi takiva plus riba

no gledam gore dolu da spazvam gramaja za meso riba i sirene

Dietata mi deistva mnogo dobre - ne samo na kg no i kato cqlo

# 492
п.с. Също гледам с подозрение на изобилието от мнения на хора с минимален брой публикации...

Tova e tvoi problem a ne moi ......i ne me interesuva. Nito jiweq v bg nito mi se znaimava s obqsneniq...nqmam nikakva izgoda da pravq kakvato i da e reklama.....

No opredeleno e ne priqtno kogato nqkoi ti pravi zabelejka za broi pyblikacii

Predpolagam e namek che trqbwa da napusna foruma i tazi tema

Pozdravi i lek weekend

# 493
  • София
Моля, пишете на кирилица  Simple Smile

# 494
Amilia,
Първо да те поздравя с успеха в борбата с излишните килограми.
Не мисля, че забележката за брой публикации се отнася за теб.
Има една потребителка на тази страница, нова. Предложи да намери капките. И аз съм недоверчива към новите въпреки, че и аз съм била Wink

Общи условия

Активация на акаунт