HCG Diet и как отслабнах с 12кг за 26 дена.

• 74 377
  • 535
  •   1
Отговори
# 525
А аз имам въпрос.
Има ли някой, който е свалил нужните кг и после ги е запазил поне 1 година,  минавайки отново на нормално хранене?

Защото, според мен, това е проблема на всички диети.Ограничаващи са.
А толкова ограничено хранене няма как да продължи до живот.
И връщайки се към нормалното хранене, тялото отново започва да си наваксва загубеното.
.

А да, ето кой е питал Simple Smile
Да, аз съм такъв човек. Погледни кога съм правила режима и виж сега коя година сме Simple Smile
за тези години, върнах няколко кила, но за години...

# 526

Vishnq, добре дошла Simple Smile
Аз продължавам Simple Smile До тук съм -1кг., за 2 дни е повече от супер!

Понеже някой беше попитал колко време се задържат килограмите, ще отговоря. Значи при мен без усилия и никакви режими, в това число и без спорт резултатът се задържа повече 3 години Wink Направо си е супер!

А си качила пак, защото?

Тук вече ще обвиня гените и това, че обичам въглехидратите. Не на последно място е и ЕГН-то Wink

# 527
Ами, питам, защото не искам през 2-3-5 или 10 години да съм на "диета".
Искам да отслабна (което и стана) с нормален режим на хранене, който мога да спазвам доживотно и да си остана слаба.Без последващи диети, броене на калории, орязване на порции и т.н.
С една дума, искам нормален живот, незатормозен от мисли за хранене и диети, кг и отслабване.
"3 години" не ми върши работа.
Виждам, че съм питала 2013."Днес", надявам се, съм намерила моя доживотен начин да съм слаба.
Благодаря все пак за отговора!

Апропо, ЕГН-то е от значение дотолкова, че годините забавят метаболизма.От там нататък, няма значение човек на колко години е.

# 528
Ами, питам, защото не искам през 2-3-5 или 10 години да съм на "диета".
Искам да отслабна (което и стана) с нормален режим на хранене, който мога да спазвам доживотно и да си остана слаба.Без последващи диети, броене на калории, орязване на порции и т.н.
С една дума, искам нормален живот, незатормозен от мисли за хранене и диети, кг и отслабване.
"3 години" не ми върши работа.
Виждам, че съм питала 2013."Днес", надявам се, съм намерила моя доживотен начин да съм слаба.
Благодаря все пак за отговора!

Апропо, ЕГН-то е от значение дотолкова, че годините забавят метаболизма.От там нататък, няма значение човек на колко години е.

Ако с твоя режим на хранене мога да си позволя всичко, което обичам и да съм с нормално тегло, то слушам с голямо удоволствие! Simple Smile

# 529

Дороти Денч, как върви твоя режим?
Аз съм в очакване на моите капки от Iherb.

# 530
  • Стара Загора
Записвам се и аз да следя, макар че засега ме е страх да пробвам, да не си объркам още повече и без това обърканите хормони. От 56 кг преди бременността, 62 след раждането, постепенно започна едно безспирно качване и вече няколко години стоя около 78 Sad Disappointed Relieved

# 531
Записвам се и аз да следя, макар че засега ме е страх да пробвам, да не си объркам още повече и без това обърканите хормони. От 56 кг преди бременността, 62 след раждането, постепенно започна едно безспирно качване и вече няколко години стоя около 78 Sad Disappointed Relieved
Правила ли си изследвания за ЩЖ и ИР?
Защото може те да са в основата на проблема с кг.

# 532
Аз спрях с режима, понеже си счупих капките при пътуване Sad
Amour*, ще разгледам ти какъв режим спазваш

# 533
Аз спрях с режима, понеже си счупих капките при пътуване Sad

Явно не му е било сега времето.
Но режима е добър (салати с протеини), макар прием от 500 калории да е ненормално нисък. За ден-два ок, но 34 дни - тц. Най-добър вариант е около 1200 калории + спорт.
Аз преди около два месеца бях на такъв и бях много доволна, но му отпуснах края и реших да си помогна с капките сега.

# 534
Въобще не знам какъв е този препарат,за който говорите,тъй че няма да коментирам неподготвена.
Обаче искахте обяснение как действат хомеопатичните капки от някой,който ги е ползвал.
Ами давам ви го,липсват ми 12 килограма и сантиметри.
И честно казано,интересува ме как това се е получило от "липса на храна",при положение че продуктите в диетата са абсолютно същите,които ядях преди нея.Дори количеството не е толкова по-малко.И като говорим за липса на храна,преди една година изключих напълно хляба,захарта и разни чипсове и простотии..Но килограмите ми не мръднаха въобще надолу.Мда,и фитнес машина си имам у нас,и тя не помогна.Ако някой си мисли,че съм се тъпкала като прасе,да попитам дали два домата със магданоз и около 100 г сирене на ден е тъпчене.
Така,за пръв път теглото ми мръдна надолу с капките и то повече за 40 дни,отколкото за поне 3-4 години.Не знам за какво минимално действие говорите,но резултатите ми са си налице.
А относно растежния хормон,не съм забелязала някакъв растеж,освен че въпреки свалените килограми бюстът ми порасна с някъде 5 сантиметра.От ханша ми липсват 6 см,от талията 7,от прасците общо 5.
Също,вече съм спряла капките от над една седмица и главоболията,които ми изчезнаха по време на диетата,не са се връщали въобще.Преди ги имах всеки ден.
Всеки си решава сам,но като искате мнение дали действа,поне не дрънкайте глупости.
Пак повтарям,не насилвам никого,нито съм рекламен агент,но относно фет бърнерите,точно от един такъв си съсипах стомаха до състояние,заради което обиколих що лекар можете да се сетите.И с този разбит стомах качвах само килограми,ако мръднех с един надолу,качвах два.
Ако имате мнение за специално този пептид,моля споделете го да знам и аз дали има някаква синтетика ,от която няма да се тръшне човек да умира.
Що се отнася до спорта,след края на фаза 2 си го практикувам успоредно с увеличаването на калориите,но 40 дни не съм правила никакви упражнения,тъй че килограмите,които свалих са си от диетата+капките.
Ако искате,ги купувайте,ако не искате недейте.Обаче държа да споделя че при гладуване,което също съм правила за 11 дни преди 8 години,свалих 13 килограма.Които си върнах отново.А и да не говорим,че при глад се разграждат мускулите и човек  далеч не се чувства  свеж като краставичка.
Anyway,приятен ден и успешно сваляне на кг желая на всички.

Здравей ,би ли ми изпратилс линк?
Благодаря

# 535
  • София
Този потребител е деактивиран, така че няма как да ви отговори.
Ето малко материал по темата Simple Smile
"Продуктите за отслабване с HCG са свързани с влошаване на някои видове рак, включително рак на простатата. HCG в тези продукти може да подтикне организма да произвежда хормони, наречени андрогени ( допълвам - най-често тестостерон). Тези хормони помагат за растежа на раковите клетки на простатата. (допълвам : аналог при жените са гърдите, яйчниците...)

Най-честите странични ефекти от HCG диетата включват:
Депресия.
Прекомерна умора, наричана още отпадналост.
Подуване, наречено едем, се причинява от твърде много течност, задържана в тъканите на тялото.
Уголемени гърди при мъжете, наричани още гинекомастия.
Главоболие.
Проблеми с почивката.
Редките странични ефекти включват кръвни съсиреци, тумори на тестисите и торбички, наречени кисти в яйчника или на неговата повърхност.

Продуктите за отслабване с HCG се продават в някои магазини за търговия на дребно, клиники за отслабване и онлайн. Някои от тези продукти са етикетирани като „хомеопатични“, за да се внуши, че са здравословни. Но FDA казва, че тези продукти не са безопасни и че твърдението за хомеопатичност е незаконно. FDA е одобрила HCG като лекарство с рецепта за някои приложения, като например за подпомагане на забременяването. HCG с рецепта не се използва за отслабване и се предлага с етикет, който го казва"
https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/weight-loss/expert- … diet/faq-20058164
Има много такива материали в Интернет ... това беше популярно преди доста години, а резултатите от подобни диета са вече много повече, сравнено с тогава - т.е. резултатите, пораженията... се проявяват след време.

Общи условия

Активация на акаунт