Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 36 010
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Беше ми пускала и преди един линк към сайт,от който си поръчвала пантофки на Нелката - мисля че бяха розови с закопчалка отстрани. В сайта май имаше и за големи чехли ама не съм много сигурна newsm78
Ако те затруднявам - недей,няма проблем ще се разровя малко в нета Wink

# 571
мацки, привет!

като споменахте за ранички, та се сетих, че Буби беше питала - ехеее кога още ..) на мен ми откриха 'псевдораничка', която трябва да се изгори първите един-два чисти дни на първия цикъл (който бог знае кога ще е:) та разпитах, понеже съм бъзла малко нещо. казаха ми, че изобщо не е болезнено, леко мигновено парване.  Hug

дечица с неразположения, оправяйте се, ок?  Heart Eyes

# 572
Болничките бързо да оздравяват Hug
Пиша набързо, докато е на гърнето, което ме подсеща: слагам я на гърнето, откакто се научи да седи седнала. Слагам я по 4-5 пъти, пишка и ака в него в повечето случаи. Знам, че е неосъзнато, но идеята ми е да го приема като част от ежедневието и рутината.
За пошляпването и пляскането-абсолютно против съм. За сметка на това, аз съм вербален агресор, но засега се въздържам към детето Sad
Адис, сили за майка ти Hug

# 573
Като говорите за бъркане в устата и очите,днес Нели взела клечките за уши и бърка в ушите на една кукла,като я видях щях да падна Joy ooooh!
Вие сте направо супер, Снежи бърка директно в своите ушички  #Crazy

# 574
# 575
Здравейте и от мен !

Буби Hug Hug и за двете ви ! Ние имаме същия проблем с даването на лекарствата! Напълно те разбирам. Последния път, обаче , като се наложи да дам Панадол, изсипах дозата от спринцовката в лъжичка и си отвори съвсем доброволно Mr. Green устата и си го глътна без проблем, че и му хареса hahaha Повече не се е налагало да давам, но мисля като са наложи пак така да опитам.
Дано се оправи бързо малката кукла.

Споко и на мен ми се случва често, щото иначе нищо не мога да направя като е буден Embarassed

Да се похваля, щото може да не се повтори, тая нощ за първи път откакто се е родил спахме цяла нощ newsm44

Привет и от мене,да се разпише докато Нели разглежда един Атлас.Боже какви работи и давам да прави само и само  5 мин.спокойствие да има  Embarassed

Не си единствената и аз понякога го оставям така, ако трябва да свърша нещо, иначе няма начин Blush

Бубе аз те подкрепям, бих реагирала по същия начин Hug

# 576
Здравейте!
Аз не съм писала от доста време, обаче сега се включвам, за да кажа, че направих десерта на Бубето за МВ и много ми хареса. Ако знаеш и други такива "мързеливи" рецепти казвай.
И понеже темата не е готварска, а отчетна, да дам и малко отчет:
Карина е добре, ходи си самичка от 2 месеца насам, даже вече почти бяга. Все така си е дребничка 8,5кг и 72см., ама това изобщо не ме притеснява. Разбира почти всичко и даже изпълнява елементарни команди  Laughing/както се бъзика девера ми/, като напр. подай ми дистанционното и др. подобни. Много бърбори и дори повтаря някой по-прости думички. Като я питаме как правят щъркелите и тя почва да тропа с крачета и вика:"Тес, тес"  Mr. Green /сещате се, рекламата на Шуърчек/.
На гърне не я слагам все още. Според мен е рано още, ще изчакам да стане поне на 1г. и половина. С каката пробвах и по-рано, но не се получи. Махнах и памперса окончателно на 1г. и 10м. без почти никакви проблеми и затова сега не бързам все още.
Стана дълго, ама така е като пиша веднъж на няколко месеца  Embarassed.  

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 15:48 от kakadaka

# 577
На гърне не слагам още!

За ступването се чудя дали няма да има обратен ефект, т.е. още повече да се нахъса и то да удари,  затова не си позволявам.

Лекарства- да чукна на дърво нямаме никакъв проблем с даването, всичко и харесва и Панадола, вит. Ц с лъжичка и давам, облизва се и чака за още  hahaha

Рал, много хвалят ето тези пантофина Бефадо  http://net.ilinor.bg/index.php?route=product/category&path=43_49_51
А ние сме със Зетпол, също съм много доволна: http://www.zetpol-bg.com/?file=kop1.php

# 578
Тути Това е сайта - www.pantofi-obuvki.com мисля,че ти ми беше дала преди линк към него newsm78 А може и да бъркам Embarassed Важното,че го открих Hug На Нелката са тези от К и К нали? Благодаря ти,извинявай ако съм те затруднила  bouquet

Бенджи - Зетпол ги знам и съм много доволна Peace Каката и в момента е с такива Peace
Благодаря и на теб Hug

# 579
Бимбим, и на Зори температурата не е висока - 37,5 - 37,6'. Кашля и има лека хрема, не е запушен носът, просто се чуват сополчета. Явно е една и съща гад тоя вирус...  Close

Чови, честито ти спане, а дано така да продължи, да не е единично явление.  Peace

Тути, браво, Нелката е много схватлива! Трябва да се поддържа хигиена на куклите, няма начин.  Joy

Като я питаме как правят щъркелите и тя почва да тропа с крачета и вика:"Тес, тес"  Mr. Green /сещате се, рекламата на Шуърчек/.
Joy Joy Joy  Хехехе, представих си я и ми стана много смешно!  hahaha

Вчера докопа едно шарено химикалче, взе един празен плик, който се моташе по земята и натиска върху него с химикалчето, явно да пише... Сигурно ме е видяла аз как пиша и повтаря дребното папагалче.  Mr. Green  Кой знае, може скоро да се почне с рисунките.  Wink

Интересното при Зори е, че на тоалетната върши всичко, без да протестира, а гърнето нещо й е съмнително и не иска да сяда на него..  newsm78

# 580
Буби, как я слагаш Зори на тоалетнета?

# 581
  • София
Здравейте Hug

току-що направих на Бубето сладкиша за 4-и път и до довечера сигурно ще си го изям сама Laughing

мрм, питах за дома, казаха, че приемат само здрави хора, които не са на легло. Ти нали спомена, че баба ти е трудно подвижна. Звъннах и в един хоспис до Военна академия, той е филиал на този на Донка Паприкова, но там нямало места и жената каза, че не очакват скоро да се освободи. Ако все пак искаш координати, мога да ти ги пратя да проверяваш. Съжалявам, че не можах да помогна.

Момичета, по колко пъти на ден е редно малките да приемат АМ (изключвам кърмените, там е по-различно)? Питам, защото доскоро Диана закусваше по 2 пъти - първо АМ, после попара. Сега си пропуска едната закуска и се чудя кое от двете е по-добре да пропусне? Достатъчно ли е само АМ преди заспиване?

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 17:28 от Мелона

# 582
Мелона, не знам каква е нормата, но аз гледам да е колкото може повечко, още повече, защото Змейко отказва да пие чисто АМ. Аз давам сутрин млечна каша около 220 мл и следобед в плодовото пюре още 100 мл. Това успявам да пробутам  Rolling Eyes.

# 583
Калифорния, сядам аз на тоалетната и я слагам между краката ми. Обикновено сутрин, като станем, а също и след следобедния сън. Засега действа много добре тактиката, почти нямаме пропуск, вече рядко ака в памперса.  Peace

# 584
Четох само последната страница  Crazy
Всички болнички да се оправят Hug
Калин е вече 100% здрав, и аз почти Crazy Бях под наблюдение тези дни, заради ужасната ми кашлица, но всичко мина и мама и бебе са добре  Heart Eyes
Днес направихме БХС и ранна ФМ, понеже бебан е голям колкото 12 седмица. Беше невероятно красиво и мило.  Blush После ще кача снимки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт