Вчера нашия се спъна в една играчка и падна по най-бруталния начин не на един, а на два ръба на секцията, как го направи не зная. Че като шурна една кръв, ама от всякъде- от носа, от окото/ външно/, от устата
И докато го оправя да тръгнем за Пирогов, носа му посиня и се поду. Бях сигурна, че е счупен, но слаба богу се оказа, че не е. МНого бързо си възобнових шофьорските умения, направо бях къси,дълги, къси, дълги дотам ....... Сега е бушониран отвсякъде
Бубе, и аз много се изнервям от някои неща, които се случват като го оставям да го гледат други хора, но при нас са по-тривиални и като цяло оправия няма. Но това с пляскането е в повече.
Пепинка, аз съм още по-брутална. Направо му хващам двете бузи, стискам докато отгори устата и бутам спринцовката. После винаги се чуствам ужасно, но иначе няма начин да му дам лекарство
Абе девойки, според вас мога ли да давам фреш от портокал или грейпфрут,или ще е много агресивно за коремчето
Аз му давам по малко с лъжичката и много му харесва 
А сега дайте идеи как да му капя капки в ушите и след това да седи 1 час с памучени тампончета без да ги пипа
гушкай го малкото юначе много много много и да минава..

много миличко ми станаааааа, пу пу живи и здрави