Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 35 988
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Ето ме и мене в малко по-добра кондиция. Може да ми викате"майката на младия Кличко".
Вчера нашия се спъна в една играчка и падна по най-бруталния начин не на един, а на два ръба на секцията, как го направи не зная. Че като шурна една кръв, ама от всякъде- от носа, от окото/ външно/, от устата ooooh! И докато го оправя да тръгнем за Пирогов, носа му посиня и се поду. Бях сигурна, че е счупен, но слаба богу се оказа, че не е. МНого бързо си възобнових шофьорските умения, направо бях къси,дълги, къси, дълги дотам .......
Сега е бушониран отвсякъде

Бубе, и аз много се изнервям от някои неща, които се случват като го оставям да го гледат други хора, но при нас са по-тривиални и като цяло оправия няма. Но това с пляскането е в повече.

Пепинка, аз съм още по-брутална. Направо му хващам двете бузи, стискам докато отгори устата и бутам спринцовката. После винаги се чуствам ужасно, но иначе няма начин да му дам лекарство

Абе девойки, според вас мога ли да давам фреш от портокал или грейпфрут,или ще е много агресивно за коремчето newsm78 Аз му давам по малко с лъжичката и много му харесва

# 601
  • София
Добро утро,

ееее, Зайке, ми то на тебе прилича  Hug

kak@r@la, аз бих се въздържала да давам фреш - много е концентриран. Вариант е да се разреди с малко вода, но пък да не стане блудкав  newsm78

Аз вчера заведох малкия до ЛЛ да го преслуша. Ами кашлицата била от хремата, а инфекцията е минала към ухото  Sad А сега дайте идеи как да му капя капки в ушите и след това да седи 1 час с памучени тампончета без да ги пипа

ако някой е давал Синекод, може ли да сподели дали се разрежда във вода или направо така си се дават?

# 602
Зайке,малкия заек втори е разкошен Heart Eyes

# 603
Бимбим,и Кали преди време беше с ушна инфекция.Мнооооого трудво беше капането първите пъти,обаче усети че я облекчава и си стоеше после.А тампончетата за да стоят слагах една тънка шапчица.
Зайке,много е сладичко!
Какарала,много неприятно

# 604
Раааал, ужасно!  Cry  гушкай го малкото юначе много много много и да минава..

Мила, витамин Дж, ех, липсваше тук, прегръдки на близкачките, кака и мама!

какадака, гууш! но е важно, че като махнем лошото..)) нали  Blush

Бубе, не казвам нищо по темата, защото имам доста шарен опит с Мартин.. по-скоро горчив! при сходни изходни условия на вашите. ще балансираш нещата някак, нямаш избор.   Hug

Дани-зай, мъж е, сигурна съм** погали го от нас красавеца и много се пази, а на бати гриз по ушенцето  Heart Eyes

# 605
  • София
момичета, напишете в Гугъл преводач "i am just asking"    Joy

# 606
  • София
Здравейте Hug
Мама Зайка,разтапяща снимка Heart Eyes
Какарала, Hug за чалкия юнак.
Бубе,единственото което мога да ти кажа е да бъдеш безкомпромисна в изискванията си как да се възмитава Влади,макар че по мое мнение свекърва ти едва ли ще се промени Confused
Всички болнички-оздравявайте Praynig
Хубав ден Simple Smile

# 607
Мили мами много благодарим за сладките отзиви!  Heart Eyes Живи здрави да сме друго не се иска  Heart Eyes
бимбим  Joy

# 608
момичета, напишете в Гугъл преводач "i am just asking"    Joy

Joy hahaha

# 609
Мама Зая, и аз в отбора на възхитените!  Heart Eyes Много як малък зай! Направо се размечтах..
Како Рали, горкият малък Кличко! Добре, че нямате по-сериозни травми, много ми стана мъчничко горкото!  Hug
Бимбим, а как разбрахте за ушната инфекция? Имаше ли някакви симптоми?

Написах го...  Joy Joy Joy  Е***и преводача вулгарен!  hahaha

# 610
мама заййййй голям пич зай № 2  Grinning много миличко ми станаааааа, пу пу живи и здрави  Hug Heart Eyes

какоР@ли много много ви гушкам...представям си какво си преживяла....миличкия Марти е железен той, бързо да се оправяте и гадния спомен да изчезва...силно гуш гуш и за двамата  Hug Hug Heart Eyes

а за фреша--- и аз си мисля, че е доста киселинен за техните стомахчета, но можем да пробваме да го разредим...иначе Ади много обича намачкана мандарина с лъжичка...все пак те са малко по сладки от портокалите... newsm78

хубав уикенд на всички вас  Heart Eyes

# 611
  • София

Бимбим, а как разбрахте за ушната инфекция? Имаше ли някакви симптоми?

Буби, лекарката погледна вътре в ухото с един уред като лупа с лампичка и видя, че е зачервено, аз не бях забелязала никакви симптоми, но сега като върна лентата назад се сещам, че си дърпаше ушето. Педи обясни, че при продължителна хрема ги удря в ушите

# 612
  • Сливен
Привет Simple Smile
Bimbim   Laughing "Аз съм просто краля на задниците"   Joy  Joy
kak@r@la много неприятно  Sad Милия, дано се оправи  Hug
Мама зайке  прекрасно малко бебчиии, нека всичко да е наред и да се роди най-здравата и прекрасна мома Simple Smile Залагам за момиче....още залози  Laughing
Какадака привет, радвам се, че се разписа, трябва като се стопли да се сберем с нашите сливенски моми - Карина, Ивон, Рая и Емилия   Grinning
Аз съм леко притеснена, че баба ми идва вчера и после ми се обади, че била болна, имала май грип,аз и викам да не си заразила детето, че го гушка, тя хич даже и не спомена притеснения за Еми, ами продължи да ми се вайка, колко била зле... Confused Дано не е прихванала нещо Еми, досега не се е разболявала и се надявам да не ми се случва скоро  Confused
И аз все се каня да пробвам сладкиша на Бубето, вчера си купих продуктите, след малко ще го пробвам Simple Smile
Клео много се надявам Даниел да се върне жив и здрав  Praynig ..дано, дано. Разбирам колко сте тъжни и притеснени  Hug

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 13:14 от violini

# 613
Какадака привет, радвам се, че се разписа, трябва като се стопли да се сберем с нашите
сливенски моми - Карина, Ивон, Рая и Емилия   Grinning

Да, можем да си направим една среща в градската, да се запознаят момите  Mr. Green. Дано Емилия да не се зарази нещо от баба ти  Praynig, че много е кофти да са болнички.

Мама Зайка, много ти се радвам на смелостта за породени дечица. Браво на теб, аз не бих се хванала  Blush. Някакси като че ли ми прилича на момиченце зайче номер 2 /или може би защото аз имам слабост към женски бебета  Laughing/.

# 614
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!  Hug  bouquet

Мамо Зайке, радвам се, че сте добре!  Hug
Бебче е много сладичко!  Crazy Heart Eyes

Болничките да оздравяват бързо!

Клеопатра   action032

Какадака  Hug  bouquet
Пиши по-честичко!

Како Ралке, гушки и на теб и на малкия!

Общи условия

Активация на акаунт