Нова тема, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА навред! Тема 33

• 36 012
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Някой да ме добави във групата във фейса че направих нещо и май съм излязла.  ooooh!

# 631
Ох много се смях с тия камбанки на малкия Заек.
Дани, ти за мене си си мъжка майка, не те виждам да гледаш женско
Аз винаги съм мислела за себе си, че ще имам момичета. И като ми казаха, че ще е момче ми беше супер странно, а сега май искам още 1 момче и ще затварям фабриката.
Люба, да знаеш, че зетя ти освен, че се очертава голямо диваче и е много ящен. Та още имаш време да размислиш Laughing
Кате, да не сте на Банско. Томба да го разцелуваш от мене, ако да е на години, голяма слабост ми е Blush

# 632
Бебеш, как е днес Тея?

# 633

Тея уж е добре, пръстчетата хващат корички вече, но ми се струва топличка, ръчичките и са топли и слепоочията, няма температура и челото и не е топло, ама май взех да психясвам вече  Laughing

# 634
Джанче, Какадака - добре завърнали се. Радваме се, че всичко е наред покрай вас. Много здраве на малките шушулки. Честито прохождане на Вярчето - все напред да я водят крачетата.
Заек - много ме разчувства с тази снимка  Hug ... и без болести, нали.
Бубе - аз съвеет не мога да дам. Нали няма на кой да я оставя да я гледа и не съм се сблъсквала с такава ситуация. Не знам как бих реагирала. Онзи ден Рая така ме захапа, че в силната си болка я бутнах много силно (без да мисля) и после 10 мин я целувах  Embarassed Беше си неконтролируема реакция. И друго - направо се чувствам безсилна като започне да се тръшка - вчера се е драла 1 час и правила мостове ведно с крещене и рев - то приказки разказвах, песни пях, гушках, играх, тичах, преобличах...честно си признавам бях в състояние здраво да я раздрусам. Не само, че нея трябва да успокоявам, но и себе си да овладявам. Много сложно това с дисциплината.
Гуш за изследователя на ръбовете Марти и да не бърза вече толкова  Hug

# 635
  • София
Мамче Зайче, ох, ама много ми стана хубаво като видях снимките на малкото зайче! Heart Eyes Ще е хубаво дете като батко си!Ех, много готино! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Како Рали, много кофти случка сте имали с Марти! Милото дете, важното е че вече е добре, а на теб какво ти е било направо не ми се мисли! Hug

КлеоHug

Пепита, е няма такава поза! hahaha

Рал, пантофките които си показала ги има в аутлета на К и К, който е на Цариградско. Гледах ги миналата седмица и цената беше 5 лв. Мислех да ги взема, ама се отказах заради трудното закопчаване.

Бубе
, нашата микровълнова нещо бъгна и сега нямаме, дали сладкишът ще стане и в обикновена фурна? Thinking

Иначе по темата за свекито ти, напълно те разбирам как се чувстваш. Не знам, ама и на мен всичко ще ми се обърне, ако някой удари детето ми. Макар да си призная, тази вечер памперсът отнесе няколко шамарчета. Embarassed Ама то говориш, говориш и като няма ефект... ТВ-то ни е на ниска мебели няма как да се премести или вдигне и Вико отива и започва или да го удря или да го върти. На което поне хиляда пъти съм му обяснявала да не го пипа. Та днес пак така, никаква реакция, шляп- заплака и пак отиде да го удря, ново шляп и ... пак отива, реве, но инат! На третото шляп се отказа и дойде циврещ да се гушка. Направо ми се късаше сърцето, но не мога и да го оставя да руши къщата все пак.  Tired

Между другото аз съм била голям инат като дете. Ужас просто. И когато съм била на около 2, баща ми ме е нашляпал доволно и това е бил първия и последен пердах. От тогава съм се променила и съм станала чудно дете! Blush Heart Eyes

Джанче
, много се радвам че писа и че трите кукли са добре! Hug

Какадака, пиши по-често! Hug

# 636
Привет Hug

Мама зайка Heart Eyes Мъжко,женско важното е да е здраво,другото няма значение Peace Heart Eyes

Какче Hug Много евтинджос,бе - 5 лв. за К и К newsm78 Иначе аутлет имат и на една пряка на Пиротска,ама в момента й забравих точно името Tired Ще трябва да го навестя обаче скоро,че занапролет ще се купуват пътъци - и на двете девойкй Crazy А според мен на реалните цени които ги продават в магазините им поне за К и К не си заслужават парите Rolling Eyes

Пепита Как ли се спи в такава поза Thinking Joy

Клео Praynig Hug

За шамарките - по принцип и аз съм против,но не винаги го спазвам Embarassed Случвало ми се е да си изтървавам нервите Embarassed С каката Embarassed В редки случаи,но наистина като прелее чашата.... Е,не говоря за як бой,но съм я пошляпвала. Малката засега не,но и тя упорито си го търси Mr. Green Embarassed
БубеСъс сигурност още по-кофти ще ти стане ако разбереш, че някой чужд човек я е шляпнал - например лелката в Детската :peace Или пък - моя колежка имаше случай в който татко на едно от децата си беше позволило да удари друго детенце от групата на сина му ooooh! Thinking

Hug

# 637
  • ул. "Мечтание"
адис  Hug Благодаря ти, чувствам се по-добре.

Пепита, много е сладка твоята сладурана!  Heart Eyes

Бебеш, това, че Тея ти се струва топличка, може да е заради това, че се е изгорила. Понякога тялото леко повишава температурата за да е в "бойна готовност", когато се е случило нещо, като например изгарянето. Подготвя се да отреиагира, ако се наложи. Не знам дали го обясних добре.

# 638
Много добре го обясни. Според мен просто съм се побъркала в целта си да я опазя здрава и я навличам. Ходи с боди с дълъг ръкав, чорапогащник, ватиран анцуг и поларен суитчър.  #Crazy

# 639
  • ул. "Мечтание"
Много мечки!  Hug Вижда му се края!

# 640
Добра вечер!  Hug Изпуснах ви дирите!  Hug

Честити тропкащи краченца на Катето  Heart Eyes

Зайке, страхотен малък бонбон  Heart Eyes

Пепита
, като видя така спящо бебе и все завиждам. Дани никога и по никакъв повод не може да заспи така. Душичка малка е тази Калинка  Hug

Кака Рала, много премеждия! Боец е Марти! Бързо да се оправя.  Hug

БебешHug И на Тея пръстчетата да минават.

Клео, освен да се молим всичко да се подреди както трябва  Praynig

# 641
момичетаа, имах дълъг и смислен ден, надявам се повечето от вас също!

Пепи, малка спяща шушонка  Heart Eyes и ние понякога спим така следобяд.

Бебеш, и аз съм за предположението на Нощни  Hug успокой се. целувки по нежната ръчичка..

kakche, бивше инатче такова  Laughing, нали знаеш, че всичко ни се връща чрез децата ни  Heart Eyes гуш!

Катето си 'купи крачета' днес, с много стегнатата компания на брат ми и снаха ми с големия племенник и още двама батковци. малко образ, в случай че някой пожелае http://s192.photobucket.com/albums/z258/rolla-careener/Zvezdo4el … ypulnik%20180212/ Simple Smile избра си жироскопа, наречен за астронавт, космически науки и пр., а след това се подсигури и с химикал, който обаче не хареса окомплектован с тефтера)), а също и със спринцовката на панадола, но с нея се въоръжи по-скоро равнодушно и за малко. мамината гордост!  Heart Eyes

и.. хуубава хубава хубава вечеер   bouquet

# 642
Ох, това Кате голяма сладуранка  Heart Eyes Милото колко стабилно ходи  Hug ще и изям сладките бузи  Hug

# 643
  • В две тъмни очички
За шамарчетата не съм напълно против, но на възраст след 2-3 години и то в прекалено крайни ситуации. Реагирам така, защото на тази възраст само попиват, без да са наясно със случващото се или пък го разбират по техен си начин. Не искам да възпитавам насилие. Както и при Какче , така и при мен като дете имаше такъв случай - спомням си го и до ден днешен. Баща ми е уникален човек, никога не удря дете, а ако види , че някой друг удря своето се обръща, защото не може да издържи на гледката. Абе, много е жалостив. Като бях на 4 толкова много го вбесих, спомням си, че му казах някаква глупост, че получих шамар. Така се стреснах, че не можах да спя след това, сърцето ми се разтупа и ми се разтрепериха краката...не мога да го опиша. Това беше първият и последен път, в който баща ми ме е удрял. Но осъзнах много добре , че съм прекрачила границата. Докато майка ми доста ме е пошляпвала по дупето и така и не успя да изгради същия респект. Просто бях свикнала с шамарчетата по време на тръшканията  Mr. Green Ето с това не искам да се сблъсква детето ми, а ако свеки продължи, неимоверно до там ще стигнат нещата или поне аз така си мисля...

Айде стига сериозни теми.... малко смях
http://www.1001recepti.com/article/?txt_id=124-da-otslabnem-s-vino#axzz1ml4t6jxH
Това е диета, след която не знам дали ще отслабне човек, ама със сигурност ще се напие  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 644
Бубе,  Joy hahaha нема такава диета. Според мен е направена с вино, за да не почват руските лидери деня с водка, поне с нещо по леко да е

И аз от време на време тупвам Марти по памперса, но той не разбира какво се случва, защото вече толкова претръпнал от мачкане, щипане и хапане, че го приема за поредната игра, обикновенно се залива от смях.
Но днес след поредния шамар, който ми отвъртя баща му му се накара и той беше видимо гузен

А как реагират децата ви като ви видят да се целувате, гушкате. Марти идва и бута баща си или се навира между нас и иска да ни целува, но определено се държи ревниво

Общи условия

Активация на акаунт