Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 03 -Тема 92

• 37 217
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Понеже се водя все още лидер на екип се ползвам с 30% отстъпка
при набирането вс е ок знам че всеки продукт излиа на едикаква си там цена и после е различна
но като си сметнах поръчката извадих 30% отделно сметнах мострите каталозите и продуктите от сип /на тях не съм вадила нищо от цената/ и очаквах баланса ми да е 130 лв даже сега видях по-точно 136.25 а баланса ми е 162.25
Ще изчакам фактурата да излезе утре и да видя кое не ми е наред.Възможно е нещо да съм сгрешила но още преди да набера поръчката си ги смятам и си ги записвам колко би трябвало да ми е баланса и хоп изненадка.Утре ще видим какво е положението.Надявам се аз да съм в грешка.

# 46
Записвам се в темата, чак на трета страница. #CrazyКате, благодаря за темата! newsm51 Пуснах поръчка за 380, след малко ще видя какво пише във фактурата.Mihailovi, много чудна работа. Thinking Когато излезе фактурата ще ти стане по-ясно. Пиши какво се случва. Deni_val, днес видях по пътя подобна чанта в магазинче до автогара "Родопи". Само че бяхме с колата и не я огледах добре. Ще пиша като ги разгледам. Успех на всички с новата кампания, която за мен вече приключи. Hug П П Колието  с мече е запазено за следваща поръчка.

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 21:06 от as-g

# 47
момичета, имате ли линк с годишните предложения за представителите, не се сещам как се казваше точно "нетна оферта", но не е кампаниина, а важи през цялата година, една малка листовка, в която се предлагат различни рекламни  материали - чанта, чадър, химикалки и тн.
Търсих го на сайта в профила си, но не го намирам. Ако някой знае къде е или има линк ще съм много благодарна да ми го изпрати.
Благодаря  bouquet

Лого колекцията ли имаш предвид? Това намерих по въпроса ти:
http://www.avonvarna.com/avon-logo-kolektzii/222-novo-avon-logo- … iya-122011-112012

# 48
Понеже се водя все още лидер на екип се ползвам с 30% отстъпка
при набирането вс е ок знам че всеки продукт излиа на едикаква си там цена и после е различна
но като си сметнах поръчката извадих 30% отделно сметнах мострите каталозите и продуктите от сип /на тях не съм вадила нищо от цената/ и очаквах баланса ми да е 130 лв даже сега видях по-точно 136.25 а баланса ми е 162.25
Ще изчакам фактурата да излезе утре и да видя кое не ми е наред.Възможно е нещо да съм сгрешила но още преди да набера поръчката си ги смятам и си ги записвам колко би трябвало да ми е баланса и хоп изненадка.Утре ще видим какво е положението.Надявам се аз да съм в грешка.
Не бързай, да се ядосваш!
И аз ползвам 30 %, но има продукти, които са на 10 % или на 15 % / некозметичните/ и може от там да ти идва голямата разлика. Утрото е по-мъдро от вечерта, така че дишай дълбоко и споко. Ако грешката е в тях, ще ти направят корекцията. Не е задължително с координатор или зонален да комуникираш. Звъниш в централата, ако се наложи. Макар че там не винаги можеш да попаднеш на компетентен оператор.

# 49
# 50
Здравейте, запис в новата тема, благодарности на Катето за оформлението.

Четох отзиви в руските сайтове за новия аромат и колието .Не са във възторг нито от аромата нито от бижуто. Цветът на камъка бил черен, само на светлина можело да се види лек лилав оттенък ( често се среща сред Ейвънските бижута)  Изработката също изглеждала зле. Абе с една дума - нищо особенно.

Видях и снимки червеното портмоне на сърца, което още от вчера светеше в сиво. Имах го поръчно предната кампания- не дойде, явно няма да дойде и сега, а забелязвам интерес към него, и защо такив аограничени количества? newsm78 Ейвънска работа

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 21:18 от _re_ge

# 51
 Hug А сега наздраве,утрото ще покаже.Може би има разминаване в процентите ...язък дето си потроших седмицата от клавиатурата  Whistling Whistling

# 52
Здравейте, запис в новата тема, благодарности на Катето за оформлението.

Четох отзиви в руските сайтове за новия аромат и колието .Не са във възторг нито от аромата нито от бижуто. Цветът на камъка бил черен, само на светлина можело да се види лек лилав оттенък ( често се среща сред Ейвънските бижута)  Изработката също изглеждала зле. Абе с една дума - нищо особенно.

Видях и снимки червеното портмоне на сърца, което още от вчера светеше в сиво. Имах го поръчно предната кампания- не дойде, явно няма да дойде и сега, а забелязвам интерес към него, и защо такив аограничени количества? newsm78 Ейвънска работа

стига дееее Sad аз така му се бях наточила на тоя парфюм ( а за колието нямам нищо против да е и черен камъка), а и много правилно са го определили, че би се харесал на тези които харесват черната рокля - точно така е Wink

ама аз ще си повторя въпроса, защото никой не ми отговори Sad

Къде мога да разбера колко ми е кредитния лимит ( т.е. дали са и го увеличили)

# 53
Честита темичкаа!  Hug На мен в червено ми светеше МОЛИВ ЗА ОЧИ DIАМОNDS ВLАСК IСЕ   newsm78
Поръчах си и комплект от парфюм Perceive,парфюм LBD и пътна чанта.Това е от листовката,за поръчки с натрупване само за представители...ако ме разбрахте,че аз както го обесних.  Grinning Таа... за този комплект нямах никакъв светофар,а цената беше 0.00 лв. Какво ли означава това?  newsm78 newsm78

# 54
Hug А сега наздраве,утрото ще покаже.Може би има разминаване в процентите ...язък дето си потроших седмицата от клавиатурата  Whistling Whistling
А такаааа, и аз мисля, че тази година ако не се класирам за клуба на мис Алби, ще успея поне за клуба на мис ХАлби! cheers cheers

# 55
Хахахаха Joy е това е приказка. Ами наздраве! beer Сега като чета, че лилавия камък е почти черен и се загледах в първата страница на темата /Катя хубаво е качила снимка, на която камъка почти е черен в долната си част/. Е, дано да са доволни клиентите, че... box

# 56

Поръчах си и комплект от парфюм Perceive,парфюм LBD и пътна чанта.Това е от листовката,за поръчки с натрупване само за представители...ако ме разбрахте,че аз както го обесних.  Grinning Таа... за този комплект нямах никакъв светофар,а цената беше 0.00 лв. Какво ли означава това?  newsm78 newsm78

???   Embarassed Каква пък е тая листовка? Програмата за новоназначени представители ли? И то по-старата ( и по-хубавата Sad )

# 57
Здравейте  Hug
Иска ми се и на мен да се присъединя към сладурското ви семейство  Simple Smile От известно време следя темите и вече имам чувството, че всички ви познавам лично Simple Smile Най-много ми харесва колко сте задружни  Peace Пожелавам на всички успешна и доходоносна кампания и пълен напред Simple Smile

# 58
Хахахаха Joy е това е приказка. Ами наздраве! beer Сега като чета, че лилавия камък е почти черен и се загледах в първата страница на темата /Катя хубаво е качила снимка, на която камъка почти е черен в долната си част/. Е, дано да са доволни клиентите, че... box
Ами рекламата на бижутата често подвежда, и аз така разочаровах клиентка с обеците и колието, които в К16 бяха по 9.90, при условие, че си накупиш неща за близо 50 лв. На живо приличаше на кофти менте. Дано и тези да не са такива.

# 59
Честита темичкаа!  Hug На мен в червено ми светеше МОЛИВ ЗА ОЧИ DIАМОNDS ВLАСК IСЕ   newsm78
Поръчах си и комплект от парфюм Perceive,парфюм LBD и пътна чанта.Това е от листовката,за поръчки с натрупване само за представители...ако ме разбрахте,че аз както го обесних.  Grinning Таа... за този комплект нямах никакъв светофар,а цената беше 0.00 лв. Какво ли означава това?  newsm78 newsm78

Къде тая листовка бе муцЕ?Аз пак нещо не съм в час.Или пък е нещо което всъщност не е за мен GrinningVery Happy Ама мен май ме хвана питието че хич не се изразих правилно...ама нищо разбра ме де  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт