Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 455
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте! Заинтригува ме една оферта за Диагностика на здравето с квантов анализатор плюс анализ на резултатите. Чувала съм за този метод, но бих искала да помоля за лични мнения, ако някой го е изпробвал. Благодаря!
 http://ofertomat.bg/offers/view/675.html

Благодарение на квантов анализатор, преди година ми хванаха доста сериозен здравословен проблем, за който нямаше видими признаци.Сега вече този проблем е почти решен .Правила съм си 3 такива анализа,при JP-то ми,  за да се следи, как се променят нещата след приема на лекарствата. Аз лично съм много доволна и съм го препоръчала на много приятели, но най-важното е да се направи разчитането на резултатите, а не съм сигурна доколко са способни в този център, иначе определено си струва, а цената наистина е смешна....

Ние ходихме в това студио преди около 2 месеца, с малко по-скъпа оферта (12 лв. ако не се лъжа). Салончето е доста малко и скътано, самият анализ се прави зад една завеса до фризьора... Като пусне сешоара, трябва да изчакате да свърши, за да продължат с обясненията Simple Smile Самата процедура е 3 мин., обясненията около 40 минути. В интерес на истината и на двама ни анализаторът показа дефицити, които си ги знаем от предишни проблеми и общи прегледи. Щитовидна жлеза, липса на калции, проблеми със сърцето, ниско оросяване и т.н и т.н. Имаше, естествено и много нови неща, които научихме и е хубаво да знаем. Изкарва пълна картина на абсолютно всичко - състояние на кости, мозък, кожа, сърце, черен дроб, полова система, недостиг на витамини, дали в организма има натрупване на пестициди, никотин, радиация, състояние на жлези и т.н. и т.н. Лично не очаквах толкова информация да получа и пак казвам - засичаше се с много неща от това, което вече знам, но което няма как жената правеща анализа да е  знаела преди. Носи си флашка ако решиш да ходиш - така ще ти прехвърли цялата тази информация и можеш на спокойствие да я разгледаш вкъщи, както и да се консултираш с някой специалист или личния лекар. Попитай я и за офис програмата, която отваряше файловете, че не става на Word и аз доста се помъчих. Ако нямаш флашка, ще ти го прати на мейл. Ако трябва да дам оценка, тя ще е 9/10 поради средата, в която се прави, но за тази цена е супер просто...
При положение, че един такъв уред струва около 1000 лв., мислите ли че може да е толкова показателен и точен? Нали тогава няма да има смисъл от лекари и лекарства.

# 46
  • София
Лекарите и лекарствата са и за да лекуват проблемите, не само да ги диагностицират. Иначе ако например имаш проблем, свързан със сърцето - уредът индикира това, но не знаеш на какво се дължи, къде точно е проблемът, начини за неговото разрешаване - просто разбираш, че трябва да обърнеш внимание на това и да отидеш при съответният специалист за по-подробни изследвания (в моя случай например ЕКГ, което потвърди показанията от квантовия анализатор).

# 47
Интересувам се от оферти на фризьорски салони за кичури.  В момента видях, че върви тази http://www.lapni.bg/offer/2194 - моля ако някой има впечатления от този салон или от други качествени оферти да сподели.  Peace Simple Smile

Виж някъде, ако има за Мадейра. Аз и други сме доволни. За Флимми, аз лично - не останах очарована. Бях на маникюр там. Не бих повторила за нищо. В подземието едва ли ще се вижда дали са станали кичурите.
Благодаря! Ще се огледам за оферта на този салон! Peace

# 48
  • София
Лекарите и лекарствата са и за да лекуват проблемите, не само да ги диагностицират. Иначе ако например имаш проблем, свързан със сърцето - уредът индикира това, но не знаеш на какво се дължи, къде точно е проблемът, начини за неговото разрешаване - просто разбираш, че трябва да обърнеш внимание на това и да отидеш при съответният специалист за по-подробни изследвания (в моя случай например ЕКГ, което потвърди показанията от квантовия анализатор).
Не знам, но моето лично мнение е че е измама. Съгласете се, че при положение, че уредът в повечето случай посочва проблеми с няколко органа, все ще има нещо, в което да е познал. И много ми е интересно - отиваш на кардиолог без никакви оплаквания и казваш: "Квантовият анализатор показа така"! Някак звучи несериозно, живеем в 21 век все пак.

# 49
Не знам, но моето лично мнение е че е измама. Съгласете се, че при положение, че уредът в повечето случай посочва проблеми с няколко органа, все ще има нещо, в което да е познал. И много ми е интересно - отиваш на кардиолог без никакви оплаквания и казваш: "Квантовият анализатор показа така"! Някак звучи несериозно, живеем в 21 век все пак.

Апарата изследва над 20 системи в организма и показва точните стойности на твоето тяло. Ако са в норма е ОК, но когато са извън границите, тогава само специалист ( лекар ) може да те посъветва, какви лекарства и медикаменти биха помогнали, така , че определено трябват и лекари ( кадърни) и лекарства. И ако квантовия анализатор покаже , че кръвната ти захар, например е 8, това значи , че си минал нормата и трябва да се вземат мерки, независимо, че сме в 21 век....

# 50
  • София
И интересно как този квантов анализатор показва нивото на кръвната захар, като тя се мери с кръвна проба? Айде де. Ако отида на лекар и му кажа, че съм там заради квантовия анализатор, най-вероятно ще ме прати на психиатър. А интересно ако ти открие проблеми в 5 системи в организма, ти без да имаш оплаквания, отиваш на 5 вида специалисти ли? И какви оплаквания казваш, че имаш?

# 51
И интересно как този квантов анализатор показва нивото на кръвната захар, като тя се мери с кръвна проба? Айде де. Ако отида на лекар и му кажа, че съм там заради квантовия анализатор, най-вероятно ще ме прати на психиатър. А интересно ако ти открие проблеми в 5 системи в организма, ти без да имаш оплаквания, отиваш на 5 вида специалисти ли? И какви оплаквания казваш, че имаш?

Не искам да  влизам в спорове veseto87 нито да убеждавам някой , но именно това е хубавото, че апарата , без да ходиш по други изследвания , дава стойностите на всички показатели и нормите, в които трябва да са.  Ако си при достатъчно компетентен лекар, може и да не ходиш при 5 специалиста, а той да ти назначи програма за лечение, когато разбере от къде идва проблема. Всеки може да ти направи изследването с апарата, но както написах по-рано, важното е ,кой ще разчете данните.

# 52
  • София
Интересно: Вчера много бързах и само се записах. Днес постът ми е изтрит... Rolling Eyes

И аз си взех ваучери за суши-бар "Умай", но нещо ме притеснява. Валидни са от 15.02, а на страницата си обявяват, че са временно затворили. Дано не е заради ХЕИ нещо, защото ще е отвратително...

# 53
  • софия
Интересно: Вчера много бързах и само се записах. Днес постът ми е изтрит... Rolling Eyes

И аз си взех ваучери за суши-бар "Умай", но нещо ме притеснява. Валидни са от 15.02, а на страницата си обявяват, че са временно затворили. Дано не е заради ХЕИ нещо, защото ще е отвратително...
пише, че не може да се консумира на място, но ще продължат да приготвят за вкъщи Thinking

# 54
  • София

Не искам да  влизам в спорове veseto87 нито да убеждавам някой , но именно това е хубавото, че апарата , без да ходиш по други изследвания , дава стойностите на всички показатели и нормите, в които трябва да са.  Ако си при достатъчно компетентен лекар, може и да не ходиш при 5 специалиста, а той да ти назначи програма за лечение, когато разбере от къде идва проблема. Всеки може да ти направи изследването с апарата, но както написах по-рано, важното е ,кой ще разчете данните.
Аз също не се заяждам. Просто ми е интересно. И твърдиш, че един лекар мпже да ти назначи лечение, независимо дали имаш проблем със стомаха, сърцето, главата или щитовидната жлеза? Не звучи ли несериозно? И как може това чудо на диагностиката да струва само толкова?

# 55

Не искам да  влизам в спорове veseto87 нито да убеждавам някой , но именно това е хубавото, че апарата , без да ходиш по други изследвания , дава стойностите на всички показатели и нормите, в които трябва да са.  Ако си при достатъчно компетентен лекар, може и да не ходиш при 5 специалиста, а той да ти назначи програма за лечение, когато разбере от къде идва проблема. Всеки може да ти направи изследването с апарата, но както написах по-рано, важното е ,кой ще разчете данните.
Аз също не се заяждам. Просто ми е интересно. И твърдиш, че един лекар мпже да ти назначи лечение, независимо дали имаш проблем със стомаха, сърцето, главата или щитовидната жлеза? Не звучи ли несериозно? И как може това чудо на диагностиката да струва само толкова?

От това, което аз съм чела, струва към 4000лв,поне по-новите модели, а има и към 30000, най-новите. Обикновено проблемите са свързани, независимо, че са в главата, корема и т.н. и е важно лекаря да може да намери причината за това.

# 56
  • София
Търсех с какво да се запиша, за да не е гол "запис", и намерих 30-минутен масаж на гръб в "Алфа Медика".

Звънче, мерси за темата!  bouquet

# 57
Много благодаря на всички, които се включиха в дискусията за квантовия анализатор!   bouquet Нормално е да има различни мнения, но положителните ми бяха достатъчни, за да се реша да пробвам с това изследване. Не мисля, че цената на уреда е определяща за неговата ефективност, минавала съм през много скъпи медицински процедури без положителен резултат, така че ми е време да заложа на нещо алтернативно. Ще се купува ваучер Laughing

# 58
# 59
  • Sofia
Ако видите оферта за парна баня моля кажете  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт