Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 536
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Някой посещавал ли е това заведение?
Иначе офертата ми се струва добра.
http://nasmetka.bg/rebarca_kartoftki_family_restaurant_plovdiv-id-380

# 466
  • В Балкана
Здравейте,

Идвам с една питанка при вас.
Когато плащате през ипей взима ли ви се такса и ако да, колко е тя?

Аз до сега съм плащала само през Изипей и веднъж през пейпал. През пейпал ми начисли сума с 1 лв. / 0,5 евро/, повече от обявената в офертата. Та се чудя дали и през ипей взимат повече.
Благодаря!   bouquet

# 467
  • София
Няма никаква такса.  Peace

# 468
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от Противоплъзгаща подложка Nanopad??

А също и от салон за красота Ани в Хиподрума, много ми е близо, а и има много оферти за там.

# 469
  • София
Здравейте, някой има ли впечатления от Противоплъзгаща подложка Nanopad??

А също и от салон за красота Ани в Хиподрума, много ми е близо, а и има много оферти за там.
Ей, скоро мислех да пиша относно подложките. Приятелят ми има такава от преди повече от година (не амортизира), подарих една и на бащата, той я лепна най-отгоре на таблото и я ползва постоянно, супер доволен. Сега поръчах още 3 броя на негови колеги, които са се възхищавали. От този сайт обаче не съм поръчвала, тези дни трябва да стигне, и ще кажа дали всичко е наред и дали са същите като тези, които имаме (затова и реших да не бързам с коментара, но то пък ще изтече офертата). Иначе преди взимахме с намаление от някаква фирма, но излизаха 12 лв. Навсякъде другаде са по 15 лв., та от офертата на далавера си излиза наистина на далавера, дори с доставката. Ако поръчваш една обаче не си заслужава много много. А и имам приятелка, дето пък я ползват в банята – за закрепване на душ гел върху фаянс Simple Smile

# 470
  • София
ейййй, супер! Веднага поръчвам:)Black Rose Мнго 10х:)

# 471
  • София
За нищо. Дано всичко е ок с доставката и продуктът да е същия. Ако искаш не бързай да ги плащаш, само заяви ваучер и се надявам утре да пристигнат и да пиша.

# 472
  • София
Оки, заявих, но имам 72 часа за плащане, така че ще чакам да кажеш отзиви... Дано пристигнат навреме.

# 473
Здравейте,

Идвам с една питанка при вас.
Когато плащате през ипей взима ли ви се такса и ако да, колко е тя?

Epay взима такса, да. Поне от моята карта от ПИБ винаги тегли освен сумата на ваучера и около 1% от сумата такса (пример - плащане 2,99 лв, такса 0.02 лв). Нормално е да има такса - все пак и Epay трябва да се издържат от нещо Laughing Но пак казвам - не знам дали е така при всички видове карти и дали таксата е универсална Peace

# 474
При карта на ЦКБ няма такса за плащане от ePay  Peace СМС-а който получавам от банката за изтеглена сума винаги е равна на сумата по ваучер...

# 475
  • София
Миналата седмица бяхме в  "Fire&Ice" по оферта за чипс и жива бира и крилца и жива бира. Не ми хареса кухнята на заведението. Чипса беше мек, а крилата сурови.
Някой да е използвал услугите на Туристическа агенция "Натали-Р-Травел" ЕТ? Харесала съм тази оферта.

Последна редакция: вт, 28 фев 2012, 12:30 от verabel

# 476
Някой ползвал ли е услугите на Планета травъл център? Имат оферта в процент.бг

# 477
Ето официална информация от Epay - дали има такса или не зависи от типа карта Peace Доколкото виждам, безплатно е единствено плащането с карта Маестро, с другите видове карти такса има, за жалост Wink

Плащане през ePay.bg

Плащане към рег. търговец с банкова карта:   
  - С карта Maestro     БЕЗПЛАТНО
  - С карта Visa Electron/V PAY **, издадена от българска банка     0.65 % от сумата
  - С карта Visa/MasterCard, American Express и Euroline American Express издадена от българска банка     0.95 % от сумата
  - С карта Visa/Visa Electron/MasterCard, издадена от чужда банка, от небанкова институция или обслужвана от чуждестранен авторизационен център     2.9 % от сумата

# 478
  • София

Скоро си купих крем за тяло с изтекъл срок на годност (без ваучер). Когато го занесох да им го върна, те ми обясниха как е станала грешка и вече били сменили етикетите!!!!  И за без пари не ги ща!

# 479
  • София
....

Пак са пуснали детските прически http://grabo.bg/sofia/unikalna-detska-pricheska-ot-salon-pazel-s … -08tg3?affid=6540  Някой възползва ли се миналия път? Интересуват ме момчешките рисунки.  Hug

Синът ми беше подстриган на мрежата на Спайдермен.  Laughing Много ми хареса, детето също беше много щастливо, но баща му омрънка света, та повече няма да имаме такава прическа... 10/10

Общи условия

Активация на акаунт