Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 24

• 66 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Да кажа, че вчера взех 2 торти от двете фукли - еклерови. Бяха много пресни и вкусни. Сделката беше от Колектива по 13.90 - торта 10 парчета! Незнам реално колко беше стойността на тортата, че бързах и не погледнах на място в сладкарницата.

# 691
  • София
На мен ми трябва оферта за детска торта за 31 март.
Намирам само изтичащи сега.
Някой да е виждал?

# 692
  • София-Младост
Взех си подстригване+измиване+маска+сешоар в Hair house по тази оферта:
http://www.promomax.bg/index.php?p=100475
Ще ви помоля в рамките на месец време да не пишете нищо отрицателно за тях  Praynig Joy
Пише, че всеки получава и 50% от маникюр...което си е далаверка Simple Smile

# 693
  • софия
Взех си подстригване+измиване+маска+сешоар в Hair house по тази оферта:
http://www.promomax.bg/index.php?p=100475
Ще ви помоля в рамките на месец време да не пишете нищо отрицателно за тях  Praynig Joy
Пише, че всеки получава и 50% от маникюр...което си е далаверка Simple Smile
Вече е писано, но повече хубаво:
цък, цък, цък и цък
Чак и аз се размислих дали да не си взема ваучер newsm78

# 694
  • Sofia
Нещо напоследък се замислям дали да пазарувам вече от Grupovo.bg,  фирмите с който работят нещо ме дразнят:

хотел Мурите /ex. White Fir Valley/ - както писах вече не бихме повторили.
фотоепилация в Савана Борово - гледаха ме подигравателно затова, че съм с ваучер....

# 695
Нещо напоследък се замислям дали да пазарувам вече от Grupovo.bg,  фирмите с който работят нещо ме дразнят:

фотоепилация в Савана Борово - гледаха ме подигравателно затова, че съм с ваучер....

За това гарантирам 1000000000000% ,че не е "по-специално" отношение! Момичето е супер доброманерено.
Те пускат и в други сайтове, не само Групово в случая.

# 696
Честит 8-ми март дами, бъдете весели усмихнати и не на последно място обичани.

Току що видях, че моите любимци от Суши бар Умай, отново са пуснали ваучери
(http://www.deals.bg/bg/sofia/Malak-sushi-set-za-999lv-ili-Golyam … aid=vsichkioferti).  Ако хапвате суши наистина си заслужава.

smile3525        smile3525        smile3525         smile3525                                                                                                                         newsm10

Хубаво е сушито, но са намалили грамажа на сета от 28 хапки.

Не знам, какво визираш с  "са намалили грамажа на сета от 28 хапки", но жената утре ще ходи да взима останалите ни ваучери от Задружно и ще я накарам да пита.  Според мен, грамажа варира от видовете хапки - Хосомаки, Урамаки, Нигири, Оши. Аз винаги съм бил доволен от тях.
Но тя и жена ми е Тома неверни, така че ще се радва да ги "тормози", а аз утре ще пиша, какво е станало Simple Smile

# 697
Потвърждавам споделеното от vaflichka за отношението на козметичката, която прави фотоепилацията в салон Савана в Борово. Точно затова не успях да си наложа да ползвам следващата, вече платена процедура там.

# 698
  • София
Ееее, сериозно ли?
И аз имам един ваучер за там... ПФУ! Ще дам отзиви де.

# 699
  • София
Aз съм много заинтригувана  Laughing. Преди 3 дни заявих ваучер по изтичаща оферта в SuperDeal, който трябваше да заплатя до 72 часа на каса на Изипей. Наистина на следващия ден спряха да предлагат офертата. Така стана, че не успях да платя. Малко преди срока да изтече реших да видя през профила си точно колко часа остават. Беше невъзможно да се плати, защото крайния срок беше много ранен сутрешен час, но за мое учудване офертата в момента беше активна. Поръчах нов ваучер, имам нови 72 часа, но офертата вече не е активна.  Shocked  Сега се чудя дали съм имала късмет и точно тогава са пуснали офертата за всички или дават възможност на такива като мен да размислят.  newsm78

# 700
  • София
Не, това е редовен номер на много сайтове. Уж изтича офертата и на другия ден - хоп, айде нови 2-3 дена.  Wink

# 701
  • София
Специално проверих - на следващия ден не можеше да се купува. И в момента не може.

# 702
  • София
Здравейте! Някой гледа ли вече Пипи Дългото чорапче в театър София? Чудя се дали да взема ваучер.Хубава ли е пиесата?

# 703
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте! Някой гледа ли вече Пипи Дългото чорапче в театър София? Чудя се дали да взема ваучер.Хубава ли е пиесата?
Децата ми го гледаха и са много доволни PeaceАз не-само ги пуснах вътре в салона!

# 704
didiela, за колко годишни е подходяща постановката,  деца ти  на колко години са?

Общи условия

Активация на акаунт