Професионални серии за коса - 29

• 55 950
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • в 1001-та нощ
 ...колкото по-малко продукти й слагам наведнъж,толкова - по-добре Peace ...

много хубав извод  Peace

Ще ми се да слагам и някакъв спрей за блясък с UV защита Wink преди време ползвах такъв на Рене Фюртерер,но вече го няма в мрежата.Препоръчайте ми нещо Hug

Hug
http://www.exceptionn-elle.fr/wp-content/upLoads/kerastase-Huile-Celeste.jpg

това ми е убягало то погледа, сподели повече, моля   bouquet

# 496
На мен маската Force Vector ми харесва и дори я предпочитам пред  Force Architecte  Simple Smile
Шампоана Force Vector никога не съм го ползвала и маската съм я комбинирала с различни шампоани -Bain de force, хидратиращи, за приглаждане и винаги съм оставала доволна от резултата.  Simple Smile
Сутринта си измих косата с хидратиращия шампоан на Aphogee и си сложих от маската Chroma Riche на Kerastase и цял ден се радвах на косата си  Grinning Тази маска по принцип ми е слаба, но в комбинация с хидратиращия шампоан, ми се отрази много добре.  Mr. Green
Хидратиращия шампоан на Aphogee ми става един от малкото любими продукти.   Heart Eyes

# 497
Feeling   bouquet
  Изглежда страхотно,но за съжаление не го намирам в Златна рибка Confused дано го пуснат скоро и там...

http://zlatnaribka.com/category/solar-sublime-br-za-zashtita-ot-slynceto-244.html

# 498
Feeling   bouquet
  Изглежда страхотно,но за съжаление не го намирам в Златна рибка Confused дано го пуснат скоро и там...

http://zlatnaribka.com/category/solar-sublime-br-za-zashtita-ot-slynceto-244.html

Различни марки са.   Peace   Аз съм показала слънцезащитния спрей Huile Celeste, а ти - серията Solar Sublime.   Peace

Huile Celeste е от тази серия:
http://www.feelunique.com/brands/kerastase/soleil

Не знам дали го е имало в Рибката изобщо.    newsm78

Ще ми се да слагам и някакъв спрей за блясък с UV защита Wink преди време ползвах такъв на Рене Фюртерер,но вече го няма в мрежата.Препоръчайте ми нещо Hug

Hug

това ми е убягало то погледа, сподели повече, моля   bouquet

Лятото го коментирахме. Виолетова също го имаше, си спомням.   Peace
Много е тежък обаче. Ако пръсна повече от 2 пъти и от недостатъчно далечно разстояние, косата ми става на клечки и трябва да я мия наново.   Crazy   Има си тънкост при него.
Иначе пък е страхотен. Косата ми не пострада изобщо след лятото - нямаше сухи връхчета, нищо.   Peace
И е невероятно икономичен.    Peace
Стои като гланц на косата, а златистите блестящи частици допълнително усилват блясъка. 

Hug

# 499
Аз знам ,че са различни серии .Останах с впечатление ,че момичето търси нещо от златна рибка да бъде. И понеже там продукта на керастаз го няма в момента предложих наличното.

# 500
  • Велико Търново
  Feeling, като консинстенция ми прилича на ето това,което съм ползвала - http://www.nuxe.bg/les_soins/fiche.php?id=27
  Ползвала съм го за лице,макар че става и за коса Wink
  Иначе на Керастаз миналата година си купих това - http://zlatnaribka.com/spreji-za-blqsyk-kerastase-chroma-cristal … -ml-299-2428.html , но няма УВ защита там Confused
  Ще почакаме за лятната серия Wink

Ivaila1302 , ти ползвала ли си спрея на Лореал? Доволна ли си? Това,което е определящото при мен е да не утежнява косата/ че и без това е тънка,безобемна Tired

B & C , извинявай,може ли препратка към маската Форс Вектор-Архитект-а го намирам, но първата -не Thinking И, би  ли сравнила усещането при допира на косата ти след Форс Вектор и след Хрома Рич Hug

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 17:08 от *Biskvitka*

# 501
Аз знам ,че са различни серии .Останах с впечатление ,че момичето търси нещо от златна рибка да бъде. И понеже там продукта на керастаз го няма в момента предложих наличното.

Ясно!    Peace    Hug
Идеята беше да предлагаме изпробвани варианти.   Wink    Надявам се, че ме разбра правилно.   Blush

*Biskvitka*, правилно се ориентира, наистина напомня малко на маслото на Nuxe.  Simple Smile

# 502

Hug

Препоръчвам тази серия Нещата са по-евтини от другите марки, но много добри и съм доволна. В момента имам от двуфазния балсам(не омазнява), ухае приятно и дава много блясък.

# 503
На мен маската Force Vector ми харесва и дори я предпочитам пред  Force Architecte  Simple Smile
Шампоана Force Vector никога не съм го ползвала и маската съм я комбинирала с различни шампоани -Bain de force, хидратиращи, за приглаждане и винаги съм оставала доволна от резултата.  Simple Smile
Сутринта си измих косата с хидратиращия шампоан на Aphogee и си сложих от маската Chroma Riche на Kerastase и цял ден се радвах на косата си  Grinning Тази маска по принцип ми е слаба, но в комбинация с хидратиращия шампоан, ми се отрази много добре.  Mr. Green
Хидратиращия шампоан на Aphogee ми става един от малкото любими продукти.   Heart Eyes

B & C, аз съм с доста по-различна от твоята коса, но и при мен комбинацията от по-лека маска с по-хидратиращ шампоан винаги е била много добра, както и обратната комбинация- по-лек шампоан с по-хидратираща маска. Май не се сещам даже шампоан и маска от една серия да са ми действали толкова добре newsm78.
А маската Force Vector мислех да не си я отварям скоро, защото ми е 500мл., а по същото време си взех и Intense repair и  Wella Enrich  и те са по 500 мл., но ти толкова я хвалиш, че май няма да издържа много hahaha Joy

# 504
  • Велико Търново
Vernis, благодаря за препоръката  bouquet Не ми е позната тази марка Blush - откъде я намираш?

# 505
aiki_ira, със сигурност има хора, които ще кажат, че Force Architecte им харесва много повече в сравнение с Force Vector, но при мен е точно обратното. Аз предпочитам Force Vector и я предпочитам не защото е по-евтина, а защото ми се отразява много по-добре в сравнение с Kerastase. При приглаждащите серии е точно обратното - Oleo Relax ми харесва много повече в сравнение с Liss Ultime  Simple Smile
Според мен маската Force Vector би се харесала на доста хора за разлика от други серии, които или омекотяват косата прекалено много и отнемат от обема или пък я правят суха и изпръхнала.
За шампоана Force Vector нищо не мога да кажа - не съм го ползвала до сега.
При термозащитните продукти Ciment Thermique ми харесва повече в сравнение с термичния крем Force Vector  Crazy
И понеже доста често ми харесват продукти от различни серии и различни марки - комбинирам  Mr. Green

Това е Force Vector

Chroma Riche и Force Vector са две доста различни маски и нямат нищо общо помежду си.
На мен Chroma Riche ми е прекалено слаба - все едно не съм си слагала въобще маска на косата, но има дами, които я харесват и не им е слаба. Това е маска предназначена за боядисана коса и от нея се очаква да прави косата по-лъскава, но при мен за съжаление това и свойство не се проявява много силно и за тази цел използвам други продукти.
Force Vector е маска, която е против накъсване на косата и доста дълго време не смеех да си я купя защото очаквах да ми втвърди косата и да я пресуши, но за моя радост това не се случи. Маската не ми е слаба и след нея си чувствам косата здрава  Grinning
След шампоана на Aphogee нямах усещането, че имам нужда от маска и за това реших да си сложа Chroma Riche  Mr. Green

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 19:29 от B & C

# 506
  • в 1001-та нощ
според мен, когато някой усеща маската форс вектор слаба - причина е и това, че не я ползва с шампоана от серията

с това не искам да кажа, че всеки трябва да ползва маската с шампоана, но ако някой не усеща силата на маската, в известна степен и това е причина  Peace

разбира се - подходът към всеки следва да е индивидуален

след този шампоан - усещах всеки протеинов продукт много по-силно  Heart Eyes ( на мен това ми харесва)

за мен шампоана на Афоджий за протеина е в пъти по-слаб от шампоана Форс Вектор  Heart Eyes

# 507
според мен, когато някой усеща маската форс вектор слаба - причина е и това, че не я ползва с шампоана от серията
На мен маската Force Vector не ми е слаба, а ми е идеална  Grinning
И се съмнявам, че ще ми хареса повече при положение, че я ползвам с шампоана от тази серия.  Laughing

# 508
  • в 1001-та нощ
за теб да  Grinning ти си с плътен косъм, пО не я усещат мацките с фин косъм  Blush

# 509
  • Велико Търново
за теб да  Grinning ти си с плътен косъм, пО не я усещат мацките с фин косъм  Blush

като мен Sad   Вече съвсем се обърках с тия маски...не знам каква да си взема, препоръчайте ми,моля Praynig

Общи условия

Активация на акаунт