LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 929
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Русе
Умалени. Иначе са много хубави.

# 181
  • Beyond the Frontiers
Умалени. Иначе са много хубави.

За качеството съмнения нямам, за баткото доста техни неща съм взимала, но бодита не. Мерси Peace

# 182
Момичета много ще съм ви благодарна за някакви размери на 27 (36/38) от тези http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-stretch-longueur-34.a … 1&secintref=3

# 183
  • София
И като цяло за бодитата на Cocoon, че не отговарят на размер се спомена, но не запомних - умалени, уголемени newsm78
Според мен пък си отговарят на сантиметрите. Но пък са теснички и от леко разтегателен трикотаж и могат да се ползват дори да са размер по-големи. С техните бодита се изгледахме и винаги вкарвах в употреба и следващия размер, като не съхне прането.

# 184
И като цяло за бодитата на Cocoon, че не отговарят на размер се спомена, но не запомних - умалени, уголемени newsm78
Според мен пък си отговарят на сантиметрите. Но пък са теснички и от леко разтегателен трикотаж и могат да се ползват дори да са размер по-големи. С техните бодита се изгледахме и винаги вкарвах в употреба и следващия размер, като не съхне прането.
Аз също не мисля, че са умалени.Дъщеря ми ги носеше и след като нахвърли височината, отбелязана на етикета.

# 185
  • Пловдив
Есенция Лимонова, и аз получих същото писмо/искам да върна една мъжка риза, която меко казано е ужасно изцапана  ooooh!/, но не ми излиза изобщо това бутонче, където да отметна кой артикул искам да върна. Питах и по-напред в темата, дали пък няма някакъв срок за връщане на артикули, но нямам отговор.
Иначе платих с ПП, и май остава още седмица до изтичане на срока за диспут не съм много запозната/, а не искам да пускам  Confused, много съм доволна от тях, но си искам паричките, никак не бяха малко  Rolling Eyes

На мен ми излиза това бутонче, но не знам коя опция да задам като причина за връщане, ето това са вариантите: 
Искам да посоча, че са изпратили грешен номер.

на втора стъпка ми излиза това:
Не ми позволява да посоча, че искам да върна ботушите от БГ newsm78 Не може или аз бъркам нещо? Поръчвала съм чрез превозвач Rolling Eyes

# 186
Някой би ли ми дал линка от офертата 3 на цената на 2 за тази рокля?
http://www.laredoute.fr/vente-robe-col-boule-maille.aspx?product … 7&secintref=2
Там е 5.99Е  Благодаря предварително!

# 187
  • Варна
Някой има ли представа защо ми излиза това съобщение на колисимото
Colis nº *********** non distribué, retourné par le transporteur le 11/02/2012 en SO COLISSIMO Nº *************(suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

(а парите ми бяха изтеглени вече)

Възможно ли е защото днес е събота а Francetobg не работят днес и да очаквам доставка в понеделник или има друг проблем?????

# 188
Colis nº *********** non distribué, retourné par le transporteur le 11/02/2012 en SO COLISSIMO Nº *************(suivez ce colis sur www.colissimo.fr)

Възможно ли е защото днес е събота а Francetobg не работят днес и да очаквам доставка в понеделник или има друг проблем?????

В понеделник ще е при превозвача пратката ти, споко  Peace

# 189
  • Варна

В понеделник ще е при превозвача пратката ти, споко  Peace

мерси  Hug

# 190
Здравейте!
Първо искам да благодаря на kokonut за помощта при поръчката ми. bouquet

Вчера следобяд пуснах поръчка, всичко беше наред, фактурира ми нещата, изтеглени ми бяха пари за всички артикули. Късно вечерта проверих пак в суивито, нямаше проблем, но преди час един артикул беше още на 3-та стъпка, докато другите бяха вече на 4-та, и сумата беше различна - минус сумата за този артикул.
На трета стъпка стои и стещу  него в графата е изписано че е свършил- Epuisé depuis le 10.02.2012  

Значи да не се надявам, че ще ми го изпратят, така ли?
Благодаря предварително.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 21:48 от nikita_m

# 191
Отчет.
 много ми харесва, но Ларедут са ми пратили грешен номер, вместо 36, са ми пратили 38 и ми е голяма  Sad Разменя се.
 комплект от 3 тениски карамел, вишнева и бяла, размер L отговарят си, собственика е доволен  Grinning
 страхотно е! Струва ми се малко умалено, поръчах размер до 9 месеца и се надявам да ни става през лятото, но може и да ни е малко, не съм много сигурна все още.
 много хубави и меки, според мен са леко широки, според таткото щели да са малки до налято, и за техния размер не съм много сигурна, поръчала съм до 9 месеца  Grinning

# 192
Здравейте!
Първо искам да благодаря за помощта на kokonut за помощта при поръчката ми.  bouquet

Вчера следобяд пуснах поръчка, всичко беше наред, фактурира ми нещата, изтеглени ми бяха пари за всички артикули. Късно вечерта проверих пак в суивито, нямаше проблем, но преди час един артикул беше още на 3-та стъпка, докато другите бяха вече на 4-та, и сумата беше различна - минус сумата за този артикул.
На трета стъпка стои и стещу  него в графата е изписано че е свършил- Epuisé depuis le 10.02.2012 

Благодаря предварително.
Щом срещу артикула ти пише Epuisé depuis  няма да го получиш. Следи си писмата от сайта за да видиш по какъв начин ще ти върнат парите. Peace

# 193
  • София
Есенция Лимонова, и аз получих същото писмо/искам да върна една мъжка риза, която меко казано е ужасно изцапана  ooooh!/, но не ми излиза изобщо това бутонче, където да отметна кой артикул искам да върна. Питах и по-напред в темата, дали пък няма някакъв срок за връщане на артикули, но нямам отговор.
Иначе платих с ПП, и май остава още седмица до изтичане на срока за диспут не съм много запозната/, а не искам да пускам  Confused, много съм доволна от тях, но си искам паричките, никак не бяха малко  Rolling Eyes

На мен ми излиза това бутонче, но не знам коя опция да задам като причина за връщане, ето това са вариантите: 
Искам да посоча, че са изпратили грешен номер.

на втора стъпка ми излиза това:
Не ми позволява да посоча, че искам да върна ботушите от БГ newsm78 Не може или аз бъркам нещо? Поръчвала съм чрез превозвач Rolling Eyes

Аз получих сгрешен артикул вместо една рокля имах перде на АМ/ПМ писах им и ми отговориха да им го върна, след като им казах че вече е в БГ пердето казаха че ако им го върна ще ми възстановят парите за роклята, но не и транспортните разходи и се отказах.

# 194
  • Пловдив
Здравейте!
Първо искам да благодаря за помощта на kokonut за помощта при поръчката ми.  bouquet

На трета стъпка стои и стещу  него в графата е изписано че е свършил- Epuisé depuis le 10.02.2012 

Благодаря предварително.
Щом срещу артикула ти пише Epuisé depuis  няма да го получиш. Следи си писмата от сайта за да видиш по какъв начин ще ти върнат парите. Peace

По мои наблюдения щом пише Epuisé изобщо не теглят парите,само са ти блокирани и щом изтеглят другата сума ще ти ги отблокират или в най-лошия случай ,след срока ,който е за банката-30 или 45 дни.

А ето и моите последни покупки http://www.album.bg/sis7/?view=3&page=1 под всяка снимка има размера,ако на някой му трябват точни да пише на лични,макар че са все коментирани неща  Peace

Общи условия

Активация на акаунт