LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 931
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Малко не по темата,но понеже тук са пазаруващите от Франция - има ли сайт за козметика,интересува ме боя за коса Гарние Нутрис - в БГ се внасят много малко от каталога им  newsm78

# 167
Извинете, ако вече е обсъждано, но моят въпрос е следния: за някои артикули получавам надпис в кошницата "Votre panier comporte des articles Market Place non livrables dans les DOM-TOM et à l'internatinal". Не ми е ясно какво е DOM-TOM и дали при поръчка с превозвач, т.е. до адрес във Франция, този артикул ще мине?

Скоро имаше пуснат код на първа страница на сайта, с който се възползваш от офертата 3 за 2. Сега го няма там, не си го записах, а виждам, че все още има артикули от тая оферта налични. Някой пази ли го и дали още действа?

# 168
  • Пловдив
Много бързи са станали ларедутци с отговорите, вчера им писах на английски и преведох с гугъл на френски текста и съответно са ми отговорили на френски, та моля за превод. Случаят е такъв изпратиха ми грешен номер ботуши.
Описват ми стъпките за връщане на артилул май, но дали ще поемат разходите или не?

Това е текстът:

Bonjour Mme **** ****,

Vous avez reзu une paire de bottes non conforme а votre demande.

Je vous prйsente toute mes excuses pour ce dйsagrйment.

Je vous invite а йchanger votre article sur notre site.

Voici les йtapes а suivre pour retourner et/ou йchanger un article sur le site www.laredoute.fr

1- Cliquez sur "suivre mes commandes" en haut de la page d'accueil.
2- Identifiez-vous.
3- Sйlectionnez la commande sur laquelle vous souhaitez rйaliser le retour.
4- Effectuez votre intention de retour sur un ou plusieurs articles.
5- Choisissez le relais dans lequel vous devez dйposer votre retour.  Това не го разбирам  newsm78
6- Choisissez et validez soit l'йchange, soit le remboursement de la marchandise.

Dans votre rйcapitulatif, un numйro de rйcйpissй vous sera attribuй.

Vous recevrez un email de confirmation qui vous expliquera prйcisйment les modalitйs de dйpфt de votre colis au relais (jours et horaires) ainsi que la preuve de dйpфt а complйter par le commerзant et le bordereau (avec un code barre) а imprimer ou а recopier et а coller sur votre colis.

Pour davantage de dйtails, je vous invite а vous rendre sur www.laredoute.fr et а consulter notre page "Aide".
Dans la rubrique "Aprиs ma commande", cliquez sur "demander un йchange ou un remboursement".
Pour retrouverez en dйtail toutes les modalitйs des retours-йchanges, cliquez ici.

Merci de votre fidйlitй et bon surf !

Je reste а votre disposition, Mme **** ****, pour tout renseignement complйmentaire.

# 169
Момичета,защо купичките подарък са на 4стъпка ,а др неща са на 5.Ще ги получа ли?

# 170
  • Плевен
Здравейте,
сега наснимах всичко от последните ми поръчки.Като цяло съм много доволна от покупките си засега Party
http://www.snimka.bg/?album;aid=653510
Евка,Благодаря за всичко,което правиш за тази тема Hug  bouquet

# 171
  • МИНДЕРА
Здравейте,
сега наснимах всичко от последните ми поръчки.Като цяло съм много доволна от покупките си засега Party
Ризката на Спайдермен има и я още в сайта ,какви са отзивите ти?  bouquet

# 172
  • Бургас
Есенция Лимонова, и аз получих същото писмо/искам да върна една мъжка риза, която меко казано е ужасно изцапана  ooooh!/, но не ми излиза изобщо това бутонче, където да отметна кой артикул искам да върна. Питах и по-напред в темата, дали пък няма някакъв срок за връщане на артикули, но нямам отговор.
Иначе платих с ПП, и май остава още седмица до изтичане на срока за диспут не съм много запозната/, а не искам да пускам  Confused, много съм доволна от тях, но си искам паричките, никак не бяха малко  Rolling Eyes

# 173
  • София
Как е тази ризка като материя http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26331207, много приятна е като цвят. Peace
Ризката е 100 % памук, тъничка и приятна, на гърба също има щампа, забравила съм да снимам.

http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26331213

Ivanichka,би ли измерила дължината от рамото до долу и ръкава.Мерси!Може и да ти я вербувам newsm78
Дължина от рамото до долу - 51 см.
дължина на ръкава отгоре - 53 см.
дължина на ръкава по ръба - 39 см.

Снощи след работа мъжа взе и останалите поръчки - http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26333227 ето снимки, повечето неща са доста коментирани и познати. Аз съм доволна от повечето неща. Единствено установих, че съм се отпуснала много имам голям корем и трябва да се отслабва  hahaha

# 174
Извинете, ако вече е обсъждано, но моят въпрос е следния: за някои артикули получавам надпис в кошницата "Votre panier comporte des articles Market Place non livrables dans les DOM-TOM et à l'internatinal". Не ми е ясно какво е DOM-TOM и дали при поръчка с превозвач, т.е. до адрес във Франция, този артикул ще мине?
DOM-TOM са извънконтиненталните територии на Франция като например Гваделупа, Мартиника...Артикулите, при които се появява този надпис, се доставят само на територията на континентална Франция. Обикновено това са неща, които не са налични в момента, а след определено време, но може и за други да важи. При поръчка на френски адрес няма проблем да ги получиш, но ако в момента не са налични, ще ги получиш по-късно в отделна пратка.

Момичета,защо купичките подарък са на 4стъпка ,а др неща са на 5.Ще ги получа ли?

Ще ги получиш в отделни пратки.

5- Choisissez le relais dans lequel vous devez dйposer votre retour.  Това не го разбирам  newsm78

Явно си поръчвала до френски адрес.
5. Изберете пункта, в който трябва да оставите върнатите неща.
Има пунктове в различните населени места, от които можеш да си получиш поръчката, при което доставката е по-ниска или безплатна и в които можеш да върнеш съответните неща, също безплатно мисля.  Ако обаче ги връщаш по пощата, си плащаш пощенските, при което процедурата се обезсмисля в повечето случаи...

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 16:34 от Фенси

# 175
  • Плевен
Здравейте,
Ризката на Спайдермен има и я още в сайта ,какви са отзивите ти?  bouquet
Ризката съм писала,че е от иБей,не е от Ла Редут...на търг я спечелих,нямам идея дали има и други такива Peace

# 176
Есенция Лимонова, и аз получих същото писмо/искам да върна една мъжка риза, която меко казано е ужасно изцапана  ooooh!/, но не ми излиза изобщо това бутонче, където да отметна кой артикул искам да върна. Питах и по-напред в темата, дали пък няма някакъв срок за връщане на артикули, но нямам отговор.
Иначе платих с ПП, и май остава още седмица до изтичане на срока за диспут не съм много запозната/, а не искам да пускам  Confused, много съм доволна от тях, но си искам паричките, никак не бяха малко  Rolling Eyes

Срокът е 15 дни от датата на получаване на колета /на френски адрес, ако си поръчвала до Франция/. При теб тези 15дни сигурно са изтекли, затова нямаш бутонче.
Можеш да пробваш с Пейпал, нищо не губиш  Peace Питай в темата за Пейпал, ако не можеш да се справиш. Ако не, слагаш ризата в графата "Рисковете от интернет-пазаруването" и отминаваш  Peace

# 177
Фенси, благодаря за отговора!  Peace

# 178
  • Бургас
Фенси и аз благодаря  Hug

# 179
  • Beyond the Frontiers
Имам спомен, че някой беше получил
И като цяло за бодитата на Cocoon, че не отговарят на размер се спомена, но не запомних - умалени, уголемени newsm78

Общи условия

Активация на акаунт