LA REDOUTE.FR - 213 - Краят на намалението...

• 52 735
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
здравейте искам да попитам на някой случвало ли се е да дойде само част от поръчката, поръчката беше разделена на три и сега дойдоха само двете части и следващата поръчка с по- късна дата, а сега какво ще стане с третата част на предната поръчка, ще дойде ли изобщо

# 91
здравейте искам да попитам на някой случвало ли се е да дойде само част от поръчката, поръчката беше разделена на три и сега дойдоха само двете части и следващата поръчка с по- късна дата, а сега какво ще стане с третата част на предната поръчка, ще дойде ли изобщо
[/quo

на мен едната ми е разделена на 5 - 3 дойдоха - 2 ги чакам. Дърпаха пари поетапно.

# 92

На всички ни се е случвало, ще дойде. Вчера примерно получих от ФРансето само сивата чанта подарък, основаната част я няма.
Получих и ботушите от 8,50е в кафяво за приятелка 38номер. Отговарят според мен, аз се пробвах, нося 37, но са ми доста големки.

# 93
От тези кой размер да поръчам при ханш 90 см http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-5-poches-denim-stretc … amp;source=search . Ла редут криейшън дънки 36 размер са ми идеално. Елоските как са спрямо тях, умалени, уголемени, точни?

# 94
  • София
От тези кой размер да поръчам при ханш 90 см http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-5-poches-denim-stretc … amp;source=search . Ла редут криейшън дънки 36 размер са ми идеално. Елоските как са спрямо тях, умалени, уголемени, точни?

Naq2009, имам Елоски дънки - 3 чифта, единият модел е подобен, другите вероятно няма да ти свършат работа, но довечера ще ти измеря, като се прибера  Heart Eyes - 36 са и моите  Peace

Ева   bouquet, щях да те пропусна от толкова напрежение в работата ... желая здраве на теб, цялото семейство  Hug и бездънни карти  Wink
Весело изкарване на празника!

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 17:40 от ninnann

# 95
Някой получи ли го вече този бански,че за 3 ти път го изпускам.Поне да знам дали да го дебна,защото ми трябва умален.
Мерси!
http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-paillete.a … 1&secintref=2

умален е, да; аз съм 38ми номер, взех 40 и ми е добре. 38 щеше да се впива  Peace
edit: от началото на намалението има само 40-ти р-р обаче, така че ако ти трябва по-малък номер, не си губи времето  Peace

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 17:13 от маик

# 96
  • Най-зеленият остров
Здравейте.
Днес си получих четири  Embarassed поръчки наведнъж.
Почти всичко е коментирано. Според мен панталоните от 0,90 евро си отговарят. Собственика още не ги е видял но ги наложих на негови дънки - точни. Най - ми харесват сивите дънките на Елос с цветята на ханша. Поларената блуза с копчета също е хубава но деколтето е по-голямо отколкото очаквах, но ще се носи. Дъщеря ми най - хареса пола-панталона от едно евро, което пуснах ей така.
Въобще доволна съм от това намаление. Пазарувам от три години и за първи път не съм получила боклуци по намалението. До сега се лъжех по цените и трупах ли трупах. А тази година за сега всичко ще се носи

# 97
  • София
Евка   bouquet  bouquet  bouquet
Вчера взех 2 малки поръчици от новата колекция - http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26331207 почти от всичко съм доволна. Жилетката вместо 126 са ми я пратили 138 и на момъка му е до под дупето и ръкавите са много дълги, сега се чудя дали да поръчвам пак...
Шапката с козирката си я представях да ми стане на мен, ама не ми се получи Sad
днес дойде известие за поща за първите поръчки от намалението, но да видим, кога ще успея да ги взема, сега ги мисля как седят и ме чакат горкичките  hahaha

# 98
  Евка!

Момичета, след като е на 4та стъпка поръчката и ми се появи номер за проследяване и пощите им...там следя, нали?
http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?m=10003005&a … art=6Q00491616490  - това ми излиза, сега тр да видя след някой и друг ден как са го получили превозвачите, нали?

# 99
  • Пловдив
Eв, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти най-вече да си здрава, другото се преживява  newsm59  Благодаря за всичко, което правиш за нас  Gift

И да се оплача поръчах за приятелка номер 38 от ботушите от 8.75 , но са ми пратили 36. Ако някой иска да направим трампа много моля да пише едно ЛС, ще го обичам доживот  Mr. Green

# 100
  • Beyond the Frontiers
Евка   bouquet  bouquet  bouquet
Вчера взех 2 малки поръчици от новата колекция - http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26331207

Как е тази ризка като материя http://ivanichka.snimka.bg/other/la-redoute.272972.26331207, много приятна е като цвят. Peace

# 101
Предварително се извинявам, че съм поредната, но някой ще ми помогне ли с прословутите 7 стъпка. Не мога да разбера дали част от поръчката ми е отказана и защо след като ги имаше и когато поръчвах, и сега. Имам и още питанки, но ще помоля някой по-вещ да ми пише на скайп - forget_me_not_f , за да не спамим тук. Благодаря предварително!!!

newsm67 за рожденичката и от мен!!!

# 102

Евааа , много здраве, и мнооого любов!!!

скука това намаление, няма тръпка! От ларедута не знаят ли , че имаш празник?Да те зарадват с един дар:)

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 18:15 от деница*

# 103

На всички ни се е случвало, ще дойде. Вчера примерно получих от ФРансето само сивата чанта подарък, основаната част я няма.

Да, аз също получих сега само подаръка, а другите неща си ги чакам в следващия курс......

Еве, благодаря за темата и времето!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден!!! Здраве и мнооооого любов ти желая!!!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 104
ЧРД, Ева! Здраве, късмет и семеен уют!!!

А ето и моят проблем: на 03.02 направих поръчка, която разделиха на две части.Но все още стои на 4 стъпка. На едната пише: en cours de traitement le 08/02/2012, а на другата:préparé le 06/02/2012. За втората част са си изтеглили парите, а за първата са отблокирани.Значи ли,че няма да я получа.
Може ли да ги изтеглят впоследствие-за първи път ми се случва така.Нямам нищо в "рембурса".
Благодаря Ви предварително!
Този артикул, за който са ти отблокирали парите на коя стъпка е?
Ако са ти го отказали, парите са освободени. За неусвоени пари не излиза нищо в рембурса. Там излиза таблица само когато има изтеглени пари за отказан артикул.
А ако си ползвала код за подарък, не се притеснявай, че не напредват стъпките.
Аз имам доста вече получени поръчки, които още стоят на 4-5 стъпка в сайта.  Peace

Най-накрая го намерих тоя "рембурс" и го проверих. Нямам нищо там. Половината ми неща стоят на 3 стъпка поради "epuise depuis" na 08.02/вчера и днес са налични/, другите са на 4 стъпка със същия текст en cours de traitement le 08/02/2012, но са на обща стойност под 10Е. Парите за всичките ми артикули си изтеглиха още на 08.02. Платих с карта. Използвах код за БД без подарък  Изчетох всичко от първа страница и пак не мога да разбера дали ще получа нещо изобщо. Според вас????

Общи условия

Активация на акаунт