АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
elvirka аз по интернет си го поръчах. Иначе производство е на Ирим.
magi gТони от първия ден си спи в нейната стая и никога не съм я взимала да спи между нас.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 17:32 от loa

# 166
dbs много са ти хубави дънките smile3501
момичета намерих един сайт с много ефтини колички,ако искате разгледайте го http://babyland.bg/BabyLand/search/page/1/type/1/subcat/13#ssmenu на мен лично много неща ми харесаха Peace

# 167
Момичета извинявам се,че нахлувам с друга тема.
Днес чувствам нещо много странно. Дали при някоя с първа и втора бременност се е случвало:
Усещам "боцкания" като с карфица в дясната страна. Преди боцканията имах леки тъпи болни на операцията си от апандесит/ пак от ляво/. Малко се притеснявам, като всяка бъдеща майка с първа бременност и дългоочаквано бебе съм леко притеснена. Sad като цяло това  не е постоянно, даже има голям интервал между "боцканията" newsm78

# 168
Привеет! Ей не мога да насмогна и това си е, от снощи отварям 5 пъти прозореца да пиша и нещо като се замотам и като видя примерно 17 нови публикации...и хайде обратно да чета... Laughing Laughing

Блонди, и аз щях да те подхващам за тия чистки, ама то вече прекалено стана. Да сложим точка на това.   bouquet Само моля ви не бъдете толкова строги към тези които питат вече обсъждани въпроси, наистина не всички имат време и възможност да изчетат всичко, освен това има момичета които не са така наясно във форумите или пък това е някакъв начин да завържат разговор примерно, а като им теглим една лекинка... е много вероятно да не се почувстват комфортно, да се обидят и да не пишат повече.  Peace
За възглавниците пак да кажа - за кърменето особено на мен ми беше супер удобство.(Аз препоръчвах Думуто Wink ) За спането - като ми беше средно голям корема най-добре се чувствах.  А разликата между евтините и скъпите според мен е в качеството, в пълнежа предимно. Тези рехавите и по-евтините се сплескват и скапват за няколко месеца, максимум година, а другите не си променят структурата, затова аз съм много доволна от изхарчените 100лв, вече 3-та година вярно ми служат, а и още толкова се надявам.
SaMaElA,  Hug Hug Hug
Шехина, аз практикувам привързано родителство и няма нищо по-хубаво от това... ще видиш!  Peace Hug Винаги съм разчитала преди всичко на интуицията си и съм била с убеждението, че правя точно това, което е най-добро за Моето дете и Мен!
Щях да пиша още, но ще ви отегча! Хубава вечер засега и доскоро!  smile3503

# 169
Здравейтее, колко много сте изписали  Laughing Laughing днес бях на лекцията, интересна беше горе долу.. с една дума слушайте класическа музика (aма това си го знаем отпреди май  Laughing) и ако искате да запазите стволови клетки пригответе си 5200 лева  Laughing мен не ми пречи кой е отпред и кой не, по-скоро ме дразни, ако някой твърди, че чете редовно и задава милион коментирани вече въпроси или пък ако аз съм задала към някой конкретно и не ми се отговори  Laughing ама не ме пък дразни чак толкова.. като нямат време мамите да четат, да питат, ще им се отговори.. никой не е застрахован, че ще пита нещо и ще е забравил, че вече някой е коментирал темата  Peace Hug
иначе доц. д-р Мария Малинова - за който я знае, каза по време на лекцията, че много двойки, когато ходят на ФМ питат първо я да видим къв е пола, а не дали е добре детето  Laughing и ми стана смешно, явно има все пак такива хора както аз предполагах, та логиката й беше, че детето го усеща това и често не застава в поза, и му говори с минути и го чакат да се обърне и какво ли не, даже имало случаи да си слага ръчичката на гениталиите, за да не се види пола  Laughing
нещо друго интересно не знам, най-вече Моцарт да се слушало и така - има безплатно йога за бременни в Пловдив, който се интересува да ми пише на лични
Пак се отплеснах, лека вечер   bouquet  bouquet
Самаела  Praynig Praynig Hug

# 170
  • София - град
Момичета всяко едно нещо което обсъждаме тук се индексира от гуугъл, това става по думички. Така че ако някой търси нещо пише го в гуугъл и то ще го доведе до тук. Та за това не ми харесва честото задаване на обсъждани въпроси. Онзи ден за кратко ме заболя гърлото , е написах в гуугъл болки в гърлото при бременност и ме докара и до нашата и до много други теми....

# 171
  • София
Записвам се и аз в новата тема.
Чакам си прегледа на 14.02, когато се записвам за ЖК. Иначе бях на 09.02, но доктора беше с бъбречна криза и  едвам ме прегледа набързо. Каза ми и пол - отново мъж, но още е доста раничко та ще чакам потвърждение. Блонди моля засега без щъркелче.  Simple Smile

# 172
Ей, няма угодия - ако е чистка, ама защо да ги махаме. Ако са три, що пък да ги махаме, като са само три  Tired

Три, десет или 50 няма значение. Идеята ми беше, че не виждам абсолютно никакъв смисъл да стоят в списъка никове на момичета, които изобщо не влизат във форума, съответно и темата.  Simple Smile

Абсолютно те подкрепям! Не е нужно даже да питаш, ако момичетата не са влизали 3 месеца, просто ги махаш от списъка.Ако някой има претенции, той да подготвя темата Peace

# 173
Блонди и Принцесата, ето това буквално го копнах от една страничка за да не обеснявам подробно:
2. Детоксикация с Ги (GHEE)
Купува се от диетичните магазини. Три поредни дни сутрин на гладно се взема топло претопено краве масло (кипва се маслото и отделената на повърхността бяла пяна се изхвърля)
първи ден - 30 гр. (2 с.л.)
втори ден - 60 гр. (4 с.л.)
трети ден - 90 гр. (6 с.л.)
30-40 минути след маслото започва пиене на топла (около 70 градуса) минерална/преварена вода, или чай - 2 литра дневно.
Обяд и вечеря за трите последователни дни - 1 каф. чаша ориз, сварен в 1 литър вода (без сол и мазнина, може да се добави само малко копър или магданоз). При дискомфорт (гадене, главоболие, отпадналост) може да се вземе мед с лимонов сок и минерална вода или пектин. При силен дискомфорт детоксикацията се прекратява и се повтаря на следващото пълнолуние.
Повтаря се на следващото пълнолуние.
Четвърти ден - сутринта на гладно се вземат 1-2 с.л. рициново масло, 2 чаши чай. След 1-2 часа могат да се консумират плодове. Обяд и вечеря - леко зеленчуково меню.
ТОЗИ ВАРИАНТ НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ ВЪЗПАЛЕНА ЖЛЪЧКА И/ИЛИ КАМЪНИ В ЖЛЪЧКАТА!

Аз сама си правя маслото и дори и да ви звучи гадно сутрин на гладно масло- никак не е . Купувам си някакво хубаво масло и го загрявам и препенвам, в нета има подробни обяснения как се прави. Иначе има и готово Гхи, но е 16 лв.  Аз се притеснявах,че др. детокс ще ми раздразни стомаха и затова го отбягвах дълго, но ми беше ок за ден и половина.

# 174
ДБС, екстра са станали панталоните, браво  Simple Smile Мен никак не ме бива по шиенето. Гледма ги по магазините, ама засега не си взимам, имам от Криско един гащеризон за бременни (страшно неудобно нещо  Crazy), евентуално за лятото ще си взема някой тънък панталон с такава талия, но дънки - не.

Меги емо, тия колички са евтини, ама не стават за новородено бебе  Rolling Eyes

Гунди, мерси, разбрах. Много съм чела за това пречистено масло, ама не съм го правила все още.

Анита, няма да слагам, само който изяви желание  Hug

Елсън, не разбрах за какво да ме подхващаш, ама карай  Simple Smile

Басейник, аз имах вчера такива боцкания, когато вървя, ама отдолу  Embarassed около срамната кост долу, много странно беше, после се махна. Нямам идея дали е като при теб и какво може да означава изобщо, нещо с оросяването вероятно  Thinking

# 175
dbs браво на теб smile3501 Мен хич ме няма в шиенето и като гледам какво правите и направо ви се възхищавам smile3501

За спането на децата в общото легло. Дъщеря ми спи в отделна стая от 1-вия си ден вкъщи. Винаги когато съм опитвала да спя с нея в една стая е водело до безсъние. Просто не мога да се отпусна да заспя, а дори и да заспя се будя при всяко нейно завъртане. Само да си изпъшка и аз съм се събудила. smile3507 smile3507 Просто за мен няма сън и до ден днешен ако сме в една стая. Дори и когато пътуваме някъде наемаме стая за нея специално. Simple Smile

# 176
И ние спим с Виктор. Като се започне от там ,че за съжаление , все още живеем в малък апартамен. И освен това нашето дете много буйно спи- постоянно се събужда, плаче, сънува кошмари, все ме търси на сън и не само. Ако трябва да ставам и да ходя в др. стая ввсеки път ще ми е адски трудно.

# 177
Благодаря ти Блонди очаквах отговора с нетърпение на някой  HugМалко се притесних.
Дано утре утихнат. На мен ми се появяват в определени ползи:когато се наведа или се завъртя на дясно. Но мисля да полегна и опъна коремчето.
Лека вечер  на всички:love:

# 178
  • София
baseinik, операцията ти от апендикс е отдясно, а не отляво  Laughing Аз мисля, че е на нервна почва. Спомням си, че с първата ми бременност по едно време имах едно много странно и смешно усещане - все едно някой ми е вързал конец на пъпа отвътре и го дърпа  Laughing Спокойно!

За спането на бебето - аз съм на мнение, че е напълно възможно в преумората си майката да му направи нещо, ако то е до нея, да не говорим пък таткото, не сме рискували да спи между нас. Hug Нашето ще спи в нашата стая като начало, защото баткото ще трябва да е свеж сутрин за у-ще.  Wink

Мен не ме дразнят мамите от първа стр., които не пишат, дразни ме нахлуването в темата с въпроси, обсъждани преди няколко странички...

# 179
И аз да кажа не съм съгласна с това да се отписват майки,да речем например аз съм от сутрин до вечер на работа,кога да пишеш и да четеш,всеки се е регистрирал,защотото така е искал,дали пише или не,и какви вапроси задава,на който не му харесва въпроса да не отговаря.За това е форум,а не чат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт