АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 093
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Детоксикацията е прочистване на организма от всички токсини.Прави се всеки месец 3 дена поред,като е важно да се започне 2 дена преди пълнолуние.Сутрин на гладно се приема 1 с.л английска сол(магнезиев сулфат) ,разтворен в чаша вода.Той има свойството да изтегля всички токсини към дебелото черво.3 дена се пие само прясно изцеден цотрусов сок,много чай и вода.На четвъртия ден е захранването,което е много по-трудно за мен след трите дена неядене Simple Smile.Средно се свалят всеки месец около 2-3 кг,но е важно и какъв ти е хранителния режим по принцип,защото пак си ги връщаш.Но много го правят не за отслабване,а за здраве Simple Smile.След детокс чувството е прекрасно,просто си като нов човек.Доколкото съм запозната детоксикацията е помагала на много жени да си решат гинекологични проблеми без лекарски интервенции и лекарства.Определено за мен това е начина хем да си с оптимално тегло,хем да си здрав.Имам една позната,на която детето и е на 4 годинки с атопичен дерматит.То не бяха доктори,то не беше чудо.Започна да прави на детето детоксикацията(не знам как,все пак е 4 годишно),но ефекта е поразителен.Аз засега не смея да я правя,но може би към 5-6 месец от бременноста ще се пробвам.А и летните детокси са ми доста по-приятни,защото караш на череши и дини Simple Smile

# 151
  • София - град
Принцеса Лея, изговорила ли си  с гинеколога си тази детоксикация по време на бременността?

# 152
  • Пловдив
Софи,не съм говорила,защото още реално не съм решила какво да правя.Но определено ще се консултирам,ако ще я правя.На своя глава не се наемам,доста безотговорно би било Naughty

# 153
Момичета вчера ме изписаха от болницата съжалявам,но аз вече нямам място в този сайт.Пожелавам ви лека бременност и безпроблемно раждане на всички!  love001

# 154
О, мила poliville, моля те, дай повече инфо за Peg Perego-то си!  bouquet Много ми хареса тази марка, и аз към нея съм се ориентирала.

Днес гледахме цените в болницата за раждането. Нямам никакви претенции с колко жени ще съм в стая, но задължително ще замразя стволови клетки. В този ред на мисли, има неща, за които си струва да се дадат пари, и такива, от които може да се спести. Мои познати са луди на тема "еко" и леглото да било еко, и не знам си какво било... Според мен цената на леглото не е толкова от значение, по-скоро трябва да е от дърво, а вече за матрачето и възглавничка си струва да се дадат повече пари.

SaMaElA кураж, мила! Случват се и такива неща, всъщност няма нито една от нас, застрахована срещу подобно нещо. Нека не ти се случва повече и скоро да те видим в друга бременлийска темичка.

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 14:28 от MaryJane

# 155
  • София - град
Софи,не съм говорила,защото още реално не съм решила какво да правя.Но определено ще се консултирам,ако ще я правя.На своя глава не се наемам,доста безотговорно би било Naughty
О да, просто попитах защото ми е интересно какво е мнението на лекаря по този въпрос.

SaMaEla Горе главата, скоро отново ще се случи чудото  Hug

# 156
ek3otu4ha  - аз все още не пия витамини. Пия само фолиева киселина, защото моята лекарка каза, че витамини се пият като влзеш в 4-тия месец. Преди това пречели за растежа на бебето. Иначе с предишната бременност си пиех витамините на Матерна и си бяха ОК:)

И за количката пак искам да те питам. Ти хубаво ще я държиш в колата, но как ще слизаш до там с бебетата?!?!? Thinking Thinking Thinking...Извинявайте, сигурно ви досаждам, но ми е голяма болка това с количката....предния път асансьора ни стигаше до етажа под нас и се бях зарекла повече бебе да не мъкна по стълби. Специално избирах блока, новия така, че да няма стълби, пък то какво стана Grinning Grinning Whistling

neizvestnata - Утрогестан слагаш ли си? Той е за задържане по принцип. Но-шпа е за контракции на матката (т.е. за отпускане на мускулатурата), но до колкото знам при подобен проблем се изписват и двете? Ако не си сигурна защо просто не отидеш  при още един лекар?

SaMaElA - съжалявам мила !!! Всичко ще е наред! Успокой се и дано скоро пак имаш повод да пишеш в такава тема:)

# 157
  • София
Здравейте мами и аз да включа в новата тема  bouquet Преди 2 дни бях на ФМ при д-р Димитър Марков,мн съм доволна,каза че всичко с бебо е наред, и каза че над 90% е момче  Laughing аз още се надявам да е сгрешил Laughing но като чета за Марков,до сега май не е грешил пол,поне там кадето четох Simple Smile Някоя от вас ходила ли е при него Thinking и какви са и отзивите
И аз бях при Марков /по милион препоръка на близки и познати/. По-принцип сертифицираните лекари за ФМ в Бг се броят на пръсти и Д. Марков е един от най-добрите за ФМ и за амниоценетза. д-р Томова е прекрасен лекар, но е по скоро специалист по пренатална ехокардиография и недай си боже ако някое бебенце има проблем със сърчицето, то е добре да се посъветва човек с нея. Аз смятам и нея да посетя, като второ мнение.
Аз помолих Д.Марков да не ми казва засега вероятност за пол, защото това според не е важно и ще ми се отрази зле /ако например сега се настроя да е момиченце, а на следващата ФМ каже - момченце/ За мен беше важно той като измери маркерите и установи останалите показатели, да разпитам за коремна стена, затворен гръбначен стълб и т.н.
За д-р Вили Димитрова от Фемина, не ми се искаше да коментирам и тук, но за мен тя не е човек. Преди време имах доста сериозен спешен проблем и тя ми бе препоръчана като добър специалист, дадоха ми тел и ми казаха да и звънна и тя ще измисли нещо - за да ме прегледа спешно. Е ..... няма да познаете , как се държа тази жена, как ме разстрои допълнително и не пожела да ме прегледа без час, просто ме прати на регистратурата да си взема час за след около месец и половина, без значение че проблемът ми не търпеше отлагане и 1 седмица.  Cry Затова не бих стъпила при нея.
За разлика от нея, отношението на Марков е в другата крайност - след прегледа ме увери, че мога да му звънна и да отида в кабинета, когато реша, ако има нещо което ме притеснява или излезе нещо на БХС-то, и като му казах - о о о ама то няма часове и той каза - "спокойно, ще измислиме нещо".   Hug Hug Hug

SaMaElA, съжалявам за това което ти се е случило

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 15:56 от dioni

# 158
Неизвестната, няма какво друго да ти изпише доктора, щом няма отлепване, но-шпа и най-важното - лежане. Ще премине  Hug

Фейси, направо ми дожалява за горките момченца, толкова да са нежелани от майките си, все чета как се надявате да е сгрешил доктора, ако е казал момче  Sad

За тази чистка, както я наричате, ПАК да кажа, че не става дума за момичета, които са се записали и само четат и не пишат, а става дума за ТРИ момичета, които изобщо не се логват във форума 3-ти месец поред. Защо да правим дълъг списък от хора, които ги няма изобщо? Махнала съм ги, ако се появят и изявят желание - ще ги сложа пак. За други чистки не съм споменавала нищо, моля да се чете!  Simple Smile

Аз искам възглавницата само и единствено за кърменето после, защото знам от какво изключително значение е да ти е удобно и бебето да е добре настанено, а с меките не става. За спане изобщо няма да я ползвам, само ще ми пречи  Crazy

Детокс-а е супер нещо, и аз искам, обаче не смея по време на бременността  Confused

SaMaElA, много съжалявам  Confused Hug

# 159
Е, Блонди, точно щото става дума за цели 3 момичета, не виждам колко по-дълъг ще е списъкът ни и с тях Wink Но щом ти се занимава да го редактираш, ти си преценявай Peace

SaMaEla, съвсем скоро ще дойде пак бебето, горе главата Hug

Иначе за всякакви детокси и пр. прочиствания на организма съм твърдо "за", обаче не им е точно времето сега, докато има бременност. Консултацията с лекар преди подобно сериозно решение ми се струва повече от наложителна Peace

# 160
Ей, няма угодия - ако е чистка, ама защо да ги махаме. Ако са три, що пък да ги махаме, като са само три  Tired

Три, десет или 50 няма значение. Идеята ми беше, че не виждам абсолютно никакъв смисъл да стоят в списъка никове на момичета, които изобщо не влизат във форума, съответно и темата.  Simple Smile

# 161
Детоксикацията е прочистване на организма от всички токсини.Прави се всеки месец 3 дена поред,като е важно да се започне 2 дена преди пълнолуние.Сутрин на гладно се приема 1 с.л английска сол(магнезиев сулфат) ,разтворен в чаша вода.Той има свойството да изтегля всички токсини към дебелото черво.3 дена се пие само прясно изцеден цотрусов сок,много чай и вода.На четвъртия ден е захранването,което е много по-трудно за мен след трите дена неядене Simple Smile.Средно се свалят всеки месец около 2-3 кг,но е важно и какъв ти е хранителния режим по принцип,защото пак си ги връщаш.Но много го правят не за отслабване,а за здраве Simple Smile.След детокс чувството е прекрасно,просто си като нов човек.Доколкото съм запозната детоксикацията е помагала на много жени да си решат гинекологични проблеми без лекарски интервенции и лекарства.Определено за мен това е начина хем да си с оптимално тегло,хем да си здрав.Имам една позната,на която детето и е на 4 годинки с атопичен дерматит.То не бяха доктори,то не беше чудо.Започна да прави на детето детоксикацията(не знам как,все пак е 4 годишно),но ефекта е поразителен.Аз засега не смея да я правя,но може би към 5-6 месец от бременноста ще се пробвам.А и летните детокси са ми доста по-приятни,защото караш на череши и дини Simple Smile

Явно с теб ще сме комбина в детокса. И аз мисля да правя по натам. Забравила си да споменеш др. вид детокс- с ориза и маслото. аз него го правех отначало и за пръв и последен път в месеца в който забременях др. с плодовете. Но все си мисля, че няма да издържа трите дни, мисля отначало да пробвам с един. Hug

# 162
Е, какъв детокс може да има с масло? За краве масло ли става дума?  Thinking Иначе аз обожавам ориз с масло, ама не може детокс с животинска мазнина, я разкажи  Hug

# 163
  • Пловдив
gundie,аз само с цитрусите съм правила ,а за детокса с маслото не съм много наясно и не се наех да обяснявам Simple Smile.Но може и да се пробвам с него HugИ аз мисля че не бих издържала 3 дена,но за 1 няма да имам никакъв проблем.поне се надявам. Hug

# 164
Ми как да я видите, като аз съм си скрила албума  Embarassed  https://lh6.googleusercontent.com/-RfhMbFrL6NQ/TzYWNNaTmTI/AAAAA … s640/IMG_2306.JPG
Ето го Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт