АВГУСТ бавно приближава и коремчето ни проличава

• 32 104
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Блонди има модели който стават и за новородено бебе Hug аз съм си харесала ето този http://babyland.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1 … D0%B2%D0%B0/2249/

# 181
  • София
Аз да се уплача днес какъв рев му ударих Embarassed Нося си аз старите дрехи и уж няма проблем стават ми не съм качила и всичко си е О.К. да ама не. Незнам как става това обаче решавам аз днес да си сложа едни дънки дето не съм ги носила от няколко месеца иииииии изобщо не можах да ги закопчая Shocked и от там изкарах всички дънки, които не нося през зимата и всички са ми тесни и като взех да рева Cry
И сега по същество - казвайте къде има магазини за бременни в София, че аз няма да мога да си спретна сама като ДБС Simple Smile

И нещо друго имах да пиша, ама от този шок забравих Embarassed

# 182
Е аз като си спретнах та да не би да мога да ги нося  Joy hahaha Mr. Green Все пак благодаря ви Simple Smile.

Аз си взех панталон от магазинчето на Пиротска в късата отсечка между пазара и "Хр. Ботев". Цените са прилични. Сещам се за магазин на "Алабин", точно на ъгъла на първата спирка (колелото на трамвая при съдебната палата. Иначе има и много специализирани магазини.

за боцканията и аз ги имам, то е нещо между боцкане, сърбеж и гъделичкане при мен.

Самаела,  Hug

# 183
Басейник, аз днес имах боцкания , даже болезнени. За кратко и еднократно , но неприятно. Аз имам секцио , не знам дали има връзка , но и аз леко се притесних .

# 184
  • София - град
Момичета и аз имам боцкания. Сякаш нещо ме сръчква в ребрата но еднократно и не се повтаря често.

# 185
момичета и аз имам такива боцкания,но са много рядко newsm78

# 186
  • София
Видях, че се коментират разни боцкания тук и там, но аз ще ви върна на моя въпрос за дрехите. Претърсих и други форуми и най ми хареса този сайт http://www.mia-bg.net/ има и други фирми и магазини със сайтове, но нещо не ми харесаха. Ще бъда благодарна ако някой хвърли един поглед и направи коментар на цените, че аз изобщо незная как вървят тези дрехи Embarassed, а времето не е много подходящо да обикалям и да правя сравнение на цените. Правя уточнение, че засега търся само панталон Peace
Така или иначе мисля да посетя този магазин и други при съдебната палата в понеделник или вторник, че са ми близо до работа и евентуално този на Пиротска и тогава ще докладвам за лични впечатления Peace

# 187
Маги този сайт скоро го разглеждах,но нещо не ми харесаха дрехите.а и ми се виждат малко скъпи,някоя от момичетата беше дала един сайт с хубави дрешки и ефтини панталони www.conti-bg.com дано да съм ти била полезна Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 23:05 от megi_emo

# 188
Ох, гледам от боцкания и леки бодежи се оплаквате - аз какво да кажа тогава, като си имам една операция от апандисит и от растежа на матката май попридърпва на това място Confused Като си поема по-дълбоко въздух или се разсмея по-силно, си усещам доста добре придърпването - във вторник ще питам док има ли нещо нередно в цялата работа... Иначе не знам дали е от това, но и тия дни имам някакво тъпо усещане в корема, все едно ми се разтяга матката наляво и надясно към костите, някакво такова странно усещане. Пих но-шпа, помага уж, ама... Ще я видим тази работа - дано са нормални всички тия всякакви усещания Thinking

Иначе аз май също скоро ще имам нужда поне от панталон за бременни - усещам, че вече все по-неудобно ми става с обичайните ми дрехи, особено като седна, постоянно намествам ципове, копчета, не си е работа Blush Ще се поогледам за някой панталон с хубав широк бремелински ластик отгоре и по възможност с хубава кройка Wink

# 189
  • София - град
За бременелски  Laughing дрешки аз много харесах нещата от mothercare. Мисля да си поръчам по-нататък от колективното пазаруване,  понеже нещо се случи с моята карта/забравих си пина  Crazy/. Нещо в бг сайтовете не са моя тип дрехите.... В сайта дето Маги е дала ми харесаха няколко блузки...

Като цяло обаче мисля да не взимам много дрехи специално за бременни ... знам ли. То пък защо блузите трябва да са специални?!  Може би дънки и разни поли ще си накупя за бременни.

Много ми хареса чантата за болница.

# 190
  • София
Тези на Конти и аз ги гледах, но не намерих техен магазин в София, а искам да отида на място да си го премеря Crazy, а не да купувам от интернет (най-малкото не зная какъв размер трябва да си поръчам Embarassed) За тях специално имаше добри отзиви в другите форуми дето разглеждах.

Mothercare нещо ми се виждат скъпи за само няколко месеца носене, но и на мен ми харесват някои неща в сайта им. А в магазина им (този в Мол-а поне аз само него знам) има ли избор на бременни дрехи? Останала съм с впечатление, че предлагат предимно бебешки работи Rolling Eyes
И аз съм на мнение, че блузките не е нужно да са специално за бременни.

# 191
Аз между другото, ама май това и др. път съм го казвала, имам дънки за бременни и си ги купих без да съм бременна, понеже много топлят(е имах представа от предишната си бременност,че е така), а сега ми влязоха в употреба. Embarassed

# 192
  • София - град
Предимно бебешорски са тези в мол Сердика за другите молове не знам. Някаква пижама имаше, а и дънки видях там много добра изработка! Но за 130лв няма как да не е добра, модела също беше приличен.... Малко колички, няколко легла, играчки малко, и всичко останало е дрешки за дечица.

# 193
Дрешки за бременни може да купите и от Премаман. Вчера бях там и имат намаления на "старата" колекция:) Има страхотни дънки за по 45-50 лв. Струва си. Аз доста напазарих newsm47 newsm47

Друго не лошо магазинче с прилични цени има на Фридтьоф Нансен и Петър Берон на ъгъла newsm10

И още едно ценно магазинче с хубави модели за бремелинки има в една пресечка на Солунска. Като тръгнете от Славейков към Витошка, подминавате магазина на Gerry Weber, който се пада вляво и следващата (а може и по-следващата) пресечка вляво. То е едно малко магазинче, но има доста готини и не много скъпи нещица newsm10 newsm10 newsm10

За бодежи и болежки, и аз имам, но не са леки боцкания а направо ме прерязва корема долу ниско. Като кихам например или нещо подобно Cry Вторник съм на преглед и ще питам тогава...

# 194
Здравейте момичета!
И аз се включвам относно боцканията и странните дърпания от дясно. Аз съм с две операции на апандисита  Sad Първата беше септември 2006 -тогава ми извадиха апандисита, а втората беше април 2010 - тогава след 3 години и половина мъки с първата операция - постоянни болки незнайно от какво, местни упойки, обезболяващи и още куп неща решихме с доктора да направиме лапароскопия, за да провери дали нямам сраствания и болките да са от тях и ако са налице да ги премахне, но се оказва, че нямам такива, след което ми отваря старата операция и вади неразградени коцни - станали тънки като косми, но са си били там, като най-вероятно те са били причината за всичките мъки Cry След втората операция всички болки и страдания изчезнаха слава Богу  Praynig Но сега от около седмица може и повече постоянно усещам едно дърпане отвътре, когато тръгна да ставам и си свия корема също боли, като се обръщам на дясно вечерно време пак така и не знам какво става  Thinking  Също така ми се случва като кихам някой път така да ме среже някой от разрезите или на самата операция или от лапароскопията - направо ми спира дъхът за секунди newsm45Надявам се да не е нещо сериозно и да отмине скоро време  Praynig В четвъртък на ЖК ще говоря с гинеколога ми по този въпрос, а също така мисля да се обадя и на хирурга, който ме е оперирал (все още поддържаме контакт с него), понеже той най-добре ми знае положението.

Лека вечер на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт